Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki
Madzia moja siostra jest w ciąży, kuzynka i koleżanka na początku myślałam że ocipiejęmiałam doła na maksa ale już mi przeszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 15:19
-
Wiecie co tak się zagłębiam w to co czuję i najbardziej smutne wydaje mi się to że po przejściach nadzieja maleje , mam chwile w których zaczynam myśleć że powinnam się pogodzić że się nie uda.
-
Joanna0071 wrote:Wiecie co tak się zagłębiam w to co czuję i najbardziej smutne wydaje mi się to że po przejściach nadzieja maleje , mam chwile w których zaczynam myśleć że powinnam się pogodzić że się nie uda.
Chyba najlepsze to sie nie zaglebiac za bardzo...Bo powiem Ci ze ja jak zaczynam kalkulowac , myslec i kombinowac to wychodzi mi ze sxzanse na to ze zajde w tym roku w ciaze sa baaardzo male..Ehhh
Stwierdzilam , ze ten cykl lipcowy ide na clo w ciemno..A kolejny puszczam sobie naturalnie bez zadnych wspomagaczy jedynie z metformina inozytolem i lekami na tarczyce...
Bedzie co ma byc i juz..Tez sie dowiedzialam wlasnie ze kuzynostwo zaciazone , kolezanka rowniez..No coz wszedzie wkolo brzuchy , z jednej strony supe , ekstra , fajnie...Z drugiej strony mysli..Taaaaak wszyscy a ty kiedy????
EDIT-Kurde ciastka weselne i metformina rowna sie meega biegunka i cholerne mdlosci...Po co jadlam ?buuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 18:19
-
Joanna0071 wrote:Hej laseczki
Madzia moja siostra jest w ciąży, kuzynka i koleżanka na początku myślałam że ocipiejęmiałam doła na maksa ale już mi przeszło
Sama się troszkę załamuję i już sama nie wiem co robić i myśleć
A ile pęcherzyków rośnie w ciągu cyklu ? Bo mi gin powiedział, że mam tylko jeden jedyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 19:28
-
karola_aa wrote:A ile pęcherzyków rośnie w ciągu cyklu ? Bo mi gin powiedział, że mam tylko jeden jedyny.
karola_aa lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:W naturalnych cylach najczescij rozwija sie jeden dominujacy pecherzyk I jest to raczej norma..Podczas stymulacji owulacji moze dojsc do rozwoju wiekszej ilosci....
tzn że wszystko jest w porządku
w takim razie czekam na owulkę
zapewne wtorek bądź środa;)
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yoł laseczki..
Mnie czeka dzis wspomaganie matki w w walce o dobre wstawienie okien..Dzisiaj jej beda chate demolowac to pasuje wspomoc psychicznie i fizycznie
Udanego dzionka... Kasiulka jak juz wrocisz dzis do pracy to prosze o obszerna relacje z laby jaka sobie zafundowalas -
hejjj ciotki:D:D
jestem, tak mi sie kurde nie chciało wstać że amen.
a więc było superowo:)
w dzień upały w cieniu do 43 stopni(przesada) więc cały czas w wodzie z młodąwieczorkami wypady na miasto, grile piwko i winko:)
w tym cyklu nawet nie marzę o ciąży:P
tyle co ja wina piwa i wódki wypiłam to nie ma szans na to:P
nie piłam ziółek, nie brałam żadnych leków:P masakra....
dopiero dziś zmierzyłam pierwszy raz temp i wcale bym się nie zdziwiła jakby mi owu nie wyznaczyło mimo ze dziś mam wyjątkowo niską temp. więc przypuszczalnie owu moze być za około 3 dni:P
w piątek pojechaliśmy do Wiednia do znajomych i bylismy tam do wczoraj.
zwiedzilismy PRater. o maj gad, wypuścili mnie na jakąś wierzę ciśnień, myślałam ze to juz koniec mojego zywota, nikt mnie nigdy nie namówi na żadne wariactwa!
a w Pl to juz odwiedzilismy na szybko grobek małej Poli. jej mame i jeszcze do cioteczki wstapiłam po drodze:)
jesatem zmeczona i zadowolona:)kapturnica, zagubiona_82, Milcia, Malenq, Malenq lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:oj tak tak, żebyś wiedziała ale już żyję kolejnym urlopem od 1 sierpnia:D
KAsiek coś ty mi To na facebooka wysłała czarownico:D odczytałam wiadomośc ale już nie zdążyłam przestudiować
http://forumezo.pl/czarcie-zebro-kapiel-oczyszczajaca-t38405.html
Ja sie zastosowalam do dzialania ehheheheh Ewce kopara opadla..Al to ona wymyslila
Kurka macv dosc ze czeresni malo to mam chyba wszystkie szpaki z calego miasta masakra watahami lataja az czarnozagubiona_82 lubi tę wiadomość