Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka my jadąc z Węgier do Asutri stanęliśmy pod pewnym drzewem i opierdzieliliśmy czereśnie tak że całą reklamówkę do domu przywiosłam:D rozdzieliłam wśród znajomych i jeszcze mi siateczka została. takie piękne soczyste i duże:D bordowe mmmmm
nie to co u nas.... -
a Ty masz włosy do ramion czy dłuższe teraz???
hehe to pewnie tak jak z ciastem marchewkowym, miby z marchewek a ich wcale nie czuć
ja dziś muszę uzupelnić cała lodówkę i pranie porobićkapturnica lubi tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:dziewczyny, czy to normalne że cały czas czuję "mokre-jakby coś leciało" przy 33dc i słabej drugiej kresce? wizytę u gin na potwierdzenie i sprawdzenie wszystkiego mam w środę i mnie niepokoi to uczucie mokrego-ale ani to krew ani nic ciemnego-siedzę jak na bombie-bo do tej pory to raczej cały cykl miałam Saharę.
będę wdzięczna za podpowiedź -
zagubiona_82 wrote:dziewczyny, czy to normalne że cały czas czuję "mokre-jakby coś leciało" przy 33dc i słabej drugiej kresce? wizytę u gin na potwierdzenie i sprawdzenie wszystkiego mam w środę i mnie niepokoi to uczucie mokrego-ale ani to krew ani nic ciemnego-siedzę jak na bombie-bo do tej pory to raczej cały cykl miałam Saharę.
będę wdzięczna za podpowiedź
Jesli kreche druga masz slaba to pierwsze sugeruje raczej na bete niz do gina..bo przy niskiej becie nic nie zobaczy nawet pecherzyka.... -
zagubiona_82 wrote:Pracuję do 15tej i dlatego po moim pytaniu zniknęłam
ej no dziewczyny...pomijam teraz zdziwienie roboki bo była na urlopie ale pisałam w piątek że chyba mam omamy i muszę iść do psychiatry bo tylko ja widzę jakiś blady włosek na teście, tak się czułam jakbym to widziała oczami wyobraźni (bo akurat miałam 5rocznicę ślubu) a w sobotę rano na teście już były te linie blade ale bardziej widoczne, do tego w niedziele @ nie przyszła a powinna być po dupku, więc zapisałam się do gin na środę
ale martwi mnie ta mokrość i stan podgorączkowy
chodzę do pracy i się boję żeby coś się nie spieprzyło i @ nie przyszła