X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej Zagubiona nie chcę nic mówić ale wpierdzieliłaś mi się w kolejkę ;) hihi

Kaśka napisałam Ci w wiadomości co z moim ociotowaniem....dupskiem brodzika nie zatkam:P korek mi wpieprzyło;/ ale zioła stoją i patrzą na mnie:D mam nadzieję że przez zamo patrzenie też działają:D

KAsia u mamy dzis jesteś??? jak masz kompa to nie zwariujesz na pewno:D

a ja poleciałam do gina w 5tyh i 3 dc i był już pęcherzyk:D piekny :D

KINGA bycz się na tym L4 a nie robota i robota:D

kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiaaa jakby nie komp to pierdolec..al jak se mysle ze gdzie do 14tej mam tu sama siedziec to wymiekam..Chyba ze mlody ze szkoly wczesniej wroci to na jakie zakupy wylegne..ROBOLUCHOW JESIO NIE MA ALE MYSLE Z ZARAZ SIE POJAWIA

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sory za capsa ale u matki ta klawa jest dobijajaca ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kaśka napisałam Ci w wiadomości co z moim ociotowaniem....dupskiem brodzika nie zatkam:P korek mi wpieprzyło;/ ale zioła stoją i patrzą na mnie:D mam nadzieję że przez zamo patrzenie też działają:D

Wiem czytalam hehehehe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twoja mamam śmiga na kompie???
    hehe moja włąśnie na kurs się zapisała i łazi:) bo twierdzi że dzieci w domu ją nie chcą nauczyć śmigać:P

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Twoja mamam śmiga na kompie???
    hehe moja włąśnie na kurs się zapisała i łazi:) bo twierdzi że dzieci w domu ją nie chcą nauczyć śmigać:P
    hehhehe no smiga smiga Zoska ma 54lata to jeszcze sie lapie w technologii nowoczesnej :P

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 09:12

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam po lekarzach....wczoraj cały dzień w urzędach, w kolejkach, u dentysty, u endokrynologa i udało mi się jeszcze załapać na usg tarczycy (które rzuciło czarny cień na prawą płat, ale endo za tydzień ma obejrzeć i powiedzieć co robimy....), a dzisiaj już po oddaniu krwi na hormony tarczycowe (cały panel mi przepisała heheh)...
    Kasiek jak mus to mus, trza siedzieć na 4literach i przeczekać dzisiejszy dzionek....ja cały u szwagra spędzam...i chyba im w domku poodkurzam, bo mi się nudzi...
    głowa mniej boli, to ochota do życia wraca...cały weekend przeleżałam z plastrami na tym moim głupim łbie.....
    zagubiona czy ja dobrze przeczytałam???? mam gratulować????
    Kasiek-robotka to żeś miała upały i zabawę....fajnie, fajnie...

kapturnica, zagubiona_82, Robotka1 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    witam po lekarzach....wczoraj cały dzień w urzędach, w kolejkach, u dentysty, u endokrynologa i udało mi się jeszcze załapać na usg tarczycy (które rzuciło czarny cień na prawą płat, ale endo za tydzień ma obejrzeć i powiedzieć co robimy....), a dzisiaj już po oddaniu krwi na hormony tarczycowe (cały panel mi przepisała heheh)...
    Kasiek jak mus to mus, trza siedzieć na 4literach i przeczekać dzisiejszy dzionek....ja cały u szwagra spędzam...i chyba im w domku poodkurzam, bo mi się nudzi...
    głowa mniej boli, to ochota do życia wraca...cały weekend przeleżałam z plastrami na tym moim głupim łbie.....
    zagubiona czy ja dobrze przeczytałam???? mam gratulować????
    Kasiek-robotka to żeś miała upały i zabawę....fajnie, fajnie...

AAAAAA to ty zes sie szprycowala i badankowala ;) A mysmy juz myslaly ze calkiem przepadlas na fioletowej stronie czarnej mocy :P

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieci co laski??To jakby tak paCZal na kolejkepo brzunia... to zostala jesio Ewka , Kasiek ja i Asia..Kurde zaczynam lapac schize ze wszytskie stad wybedziecie a ja zostane tu sama --calkiem sama w jednopaku :( bo oczywiscie czas bedzie uciekal a ani dziecka ani chlopa :-/
    A moze do 3razy sztuka a 4ta nauka..Zajebiscie by bylo miec drugiego dzieciaczka z kwietnia albo maja (moj syn sie smial ze fajnie by bylo jakby bylo te z 11maja bo nie mialby problemu z pamietaniem o urodzinach :P )niezly madrala
    Ja i tak bym chciala lipcowy brzunio bo wg kalendarza chinskiego w lipcu mam szanse na corke..A pozniej juz tylko na chlopaA 3chlopa a ja jedna..Boszzzz nie moze byc-musi byc rownowaga w przyrodzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 09:30

zagubiona_82 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no witoj witoj Malenq:)
    no to życze powodzenia u endo żeby nie było tak źle:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio wymacali i przebadali...wczoraj też umawiałam prenatalne w innej klinice, i mieli tylko zestaw usg+test pappa...więc na 4 lipca na 12stą mam się zgłosić...
    Kasiek nie zostaniesz tu sama ino ten rok się nie skończy a będziecie po fioletowej stronie:)
    ej w grudnia to tylko niewielkie zmiany w prawym płacie - mówili proszę się nie martwić, a teraz to coś ma ponad 1cm....zobaczymy...mam nadzieje, że wyniki z krwi będą w normie....

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    nio wymacali i przebadali...wczoraj też umawiałam prenatalne w innej klinice, i mieli tylko zestaw usg+test pappa...więc na 4 lipca na 12stą mam się zgłosić...
    Kasiek nie zostaniesz tu sama ino ten rok się nie skończy a będziecie po fioletowej stronie:)
    ej w grudnia to tylko niewielkie zmiany w prawym płacie - mówili proszę się nie martwić, a teraz to coś ma ponad 1cm....zobaczymy...mam nadzieje, że wyniki z krwi będą w normie....
    Nie stresuj sie najczesciej jakiekolwiek zmiany w platach tarczycy bywaja to sa one bardzo lagodnymi zmianami..Najwazniejsze zebys pilnowala tsh i ft4 ;)
    Mala ja tez mam taka nadzieje ze po wakacjach juz wszystkie z tego watka bedziemy ciezarrowkami i utworzymy na fiolecie nowy watek
    monitoring ciazy zamiast cyklu ;)

Malenq, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i będziemy się nazywały zwariowane mamuśki z różowej strony łączą się bez względu na termin porodu:P

kapturnica, zagubiona_82, Malenq lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj mam wizytę u endokrynologa, zobaczymy co mi powie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bryyyy:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, codzien czytam i nadrabiam, jakos mi sie udaje was sledzic caly czas i byc na biezaco....mam pytanie do was mam 4 dzien z dupkiem i mam skurcze macicy, w zeszlym cyklu tak nie mialam, narazie nie plamie na szczescie, co niestety w zeszlym cyklu w 4 dniu mialam plamienie i krwawienie....powiedzcie tez mialyscie/macie skurcze macicy po dupku???lapie puszcze za jaskis czas znowu...takie skurcze to tylko pamietam poczatki ciazy z pierwszym dzieckiem....:/

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    ja do tej pory jak leciałam na dupku to nigdy ani plamienia ani skurczy nie miałam, a @ dwa dni po odstawieniu dupka, dopiero w tym cyklu (z tymi dwoma szczęśliwymi kreskami bo nic więcej na razie nie wiem) mam takie lekkie "ściśnięcia"-skurcze-takie łapanie ale dupka od czterech dni nie biorę a zaczęło się to od ostatniego dnia na dupku :/

ciekawe co u mnie te skurcze oznaczaja jestem w 21 dc a dupka zaczelam brac od 18 dnia a ty???jak bralas dupka robilas tezt na koncu dupka czy jak????

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
‹‹ 786 787 788 789 790 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ