Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:to niezaniedbuj....
ja oficjalnie zaczelam pierwszy cykl po ciąży pozamacicznej...bez staran ...bez nadzieji z nadzieja ale na telefon z osrodka .......
Kurcze Madziara nie wiem co powiedziec chyba nie pozostaje mi nic innego jak trzymac mocno kciuki i życzyc Wam powodzenia i wytrwałości bo to napewno sie przyda:) -
zagubiona_82 wrote:Piszecie mi, że jeszcze za wcześnie żeby iść do lekarza, ale ja z doświadczenia pierwszej ciąży wolę dmuchać na zimne bo w pierwszej właśnie na samym początku okazało się że mam mega krwiaki (nie wiem skąd?) i one nie pozwalają przykleić się pęcherzykowi i dostałam antybiotyki z dozwoloną pozycją tylko poziomą i jakoś się wchłonęło i poprzyklejało
teraz mnie boli brzuch więc kontrolnie idę sprawdzić czy wszystko okpewnie za dwa tygodnie będę musiała przyjść znowu jeśli wszystko będzie dobrze.
-
Ja też chciałam lecieć od razu do lekarza i jakie było moje zdziwienie jak pani z rejestracji policzyła od ostatniej miesiączki 6 tygodni. No ale potem były perypetie z krwawieniem i tydzień wcześniej byłam na izbie. Był sam pęcherzyk. Jak teraz tak myślę, to było to już 10 tygodni temu. Jak ten czas leci.
kapturnica lubi tę wiadomość