Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję ci za odpowiedź!
przynajmniej wiem, na czym stoję..
ja widziała cenę 600 zł, ale takie 350 zł, może przełknę... poszukam zatem czegoś tańszego..
a powiedz mi, czy jak ja biorę dostinex(odpowiednik bromergonu) to przed takim badaniem sie go odstawia?
bo jak rozumiem to w sumie nawet gdybym je miała, to i tak byłabym leczona takimi lekami?
to w sumie tak myśle na głos, czy jest sens robić to badanie obecnie jak i tak biorę dostinex? hmmm -
nick nieaktualnyNoo ja nie brałam nic wtedy ..zrobil rezonans i dopiero przepisał...wiem ze rodzinny nie ma uprawnień do wypisania skierowania ale specjaliści z poradni...a nie leczy się operacyjnie tylko właśnie bromergonem a ten dostinex jest odpowiednikiem bromergonu to samo tylko mniej uporczywy w skutki uboczne...tylko tak ja to musze brać caly czas czy zajdę czy nie...i przez pierwsze miesiące ciąży ...jak bym brala bromergon bym nie robila bo to właśnie nie ma sensu jak dla mnie skoro branie tego leku powoduje wchlanianie sie guzka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 14:34
-
czyli doszlysmy do tych samych wniosków... jak mam mikrogruczolaki, to właśnie się wchlaniają... ))
tak, właśnie napisalam, ze to odpowiednik bromergonu, i tez go wybrałam l, bo podobno mniej skutków ubocznych, no i raz na tydzień..
ale zarówno za pierwszym razem i tareaz jak znowu zaczełam brać, nastepnego dnia mega ból głowy...
ale co tam, potem z górki -
Hejka od wczoraj w domku każdy kolejny jest trochę lżejszy, lodów teraz nie wolno jeść niestety odchodzi się od tego.
-
My wczoraj spontana zaliczyliśmy po takiej przerwie to myślałam , że z radości się popłaczę
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Obrzęk zszedł ale męczy się jeszcze szwy wypluwał wczoraj podczas operacji wystąpiło bardzo silne krwawienie czasem tak jest. Boli go i to jeszcze potrwa bo te boczne to cholernie bolą.
-
Joanna0071 wrote:Obrzęk zszedł ale męczy się jeszcze szwy wypluwał wczoraj podczas operacji wystąpiło bardzo silne krwawienie czasem tak jest. Boli go i to jeszcze potrwa bo te boczne to cholernie bolą.
-
kapturnica wrote:nooo po takim czasie to masakra..ale chyba itak malz sie bal troche..jak znam zycie
Cały czas się pytał czy napewno już możekapturnica lubi tę wiadomość
-
To prawda a dorośli to masakrycznie przechodzą napatrzyłam się trochę.
A są już jakieś nowe mamuśki ? -
To razem śmigamy na pastwiska zielone jak te święte krówki
Ja tam na luz wrzucam co ma być to będzie znienawidziłam stres nie pozwolę sobie mu rządzić
Spontan i radośc z seksu jak mi tak po pół roku nie wyjdzie to zaczniemy monitorować może pojadę prywatnie do takiego kolo co to podobno każdej pomaga ale za taką kasę , że masakra. Narazie musimy psychicznie odpocząć, moja siostra pare dni temu tez poroniła już jest po zabiegu przeżyłam to na nowo , musimy od nowa radochę odzyskać z seksu i chyba się udajekapturnica lubi tę wiadomość
-
W szpitalu przerwałam zioła ale od dziś do nich wracam na nich to jestem wyluzowana jak skórka na ch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 17:14
kapturnica lubi tę wiadomość