Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:TTy ale tak na marginesie..sama przyznaj jak wsio poszlo do przodu od czasu jak zesmy w ciazy byly...kurde testy hormonow, buzki , slina..masakra hiihhiihih
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:TTy ale tak na marginesie..sama przyznaj jak wsio poszlo do przodu od czasu jak zesmy w ciazy byly...kurde testy hormonow, buzki , slina..masakra hiihhiihih
Kurcze jak dinozaur się czuję starsza od węgla hehehekapturnica lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Kurcze jak dinozaur się czuję starsza od węgla hehehe
W zyciu bym nie pomyslala ze bede takie nowinki wyszukiwac...Tak sie zastanawiam kiedy przenosny aparat usg bedzie se mozna kupic hiihihiihi -
Na odziela gdzie rodziłam teraz nają rodzenie w wodzie , piłki drabinki łóżka z masażem w chwili skurczy, gaz rozweselający przy każdym łużku już chyba mogę zapomnie tamtan obraz tego oddziału bo go już nie ma
-
Joanna0071 wrote:Na odziela gdzie rodziłam teraz nają rodzenie w wodzie , piłki drabinki łóżka z masażem w chwili skurczy, gaz rozweselający przy każdym łużku już chyba mogę zapomnie tamtan obraz tego oddziału bo go już nie ma
U nas tez,...z ciekawosci jak lezalam na ginekologi co mialam laparo poszlam na porodowke..bylam laska w szoku...gaz , wanny z masazami itd..A dawniej pilke ci dali zakryta szmata i se skakaj kurffa mac.... -
Na tablecie siedzę nie umiem włanczać drugiej stronki
, chłopaki autem zasuwają na kompie
co tam wrzuciłaś na tym adresiku?
-
Po królewku hehe dobre krulewna ze mnie jak ta lala
Ja tam najbardziej się cieszę , że majty pozwolą ubrać hehe -
Joanna0071 wrote:Po królewku hehe dobre krulewna ze mnie jak ta lala
Ja tam najbardziej się cieszę , że majty pozwolą ubrać hehe
No kiedys to tylko wiechec miedzy nogami..jasz prdole ale bylyczasyy..Ale my to i tak pikusto co mi matka opowiadala to szal pindy..mialy koszulki po pepek jedynie i z golymi dupami lazily... -
Hehe już to widzę dupcia i śledż od kreski po pępek może i lepiej bo koszulki nie plamiły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 19:20
kapturnica lubi tę wiadomość
-
A jak tam Kasia już rozpoczeli staranka ? Mam nadzieję że leczenie pomogło jej mężowi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 19:22