Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna0071 wrote:A jak tam Kasia już rozpoczeli staranka ? Mam nadzieję że leczenie pomogło jej mężowi
-
Tak sobie kpię dalej i podoba mi się mikroskop owulacyjny dwa lata się go używa i bada się ślinę
-
Milcia wrote:Ja grudnia też trochę się boję, ale terminu nie wybierałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 20:15
-
No są różne ale ciekawe bo można kilka razy dziennie sprawdzać
Teraz mamy coraz cieplejszy klimat zimy coraz lżejsze więc pikuś dałabyś radę kto jak kto -
Joanna0071 wrote:No są różne ale ciekawe bo można kilka razy dziennie sprawdzać
Teraz mamy coraz cieplejszy klimat zimy coraz lżejsze więc pikuś dałabyś radę kto jak kto
nmo nie wiem czy tak lzejsze...jakos kwiecien w 2013r bylo tak sneigu ze mozna sie bylo zjevac przy odsniezaniu...moze sa cieplejsze ale wieksze anomalia niestety,,,Dlatego smialam sie dzis do mojego jak dzownil zema zwewrzec chlopakow na dzialanie ...A on na to--ja jestem zawsze zwarty i gotowy eehe -
bryyy ciotki:)
Asiek jutro mamy badanie!!!! tzn mój chłopina ma-mam stres że ho ho!
dziopy tak czytam o tych waszych clear blue i paczam na cene to się chyba nie skuszę. za 250zł mam 2 miesiące monitoringu pełnego;) więc na razie mówię nie, choć na początku się nakręciłam:P -
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:bryyy ciotki:)
Asiek jutro mamy badanie!!!! tzn mój chłopina ma-mam stres że ho ho!
dziopy tak czytam o tych waszych clear blue i paczam na cene to się chyba nie skuszę. za 250zł mam 2 miesiące monitoringu pełnego;) więc na razie mówię nie, choć na początku się nakręciłam:P
U nas Kasia sa drogie na uja..Przez to ciagne z UK i tam wychodzi 160zl...A majac 20szt wystarczy ich na wiecej niz 2miesiace..uwierz...Jak juz sie wie mniej wiecej jakiej dlugosci ma sie cykle i ja zaczne testowac od13tego przez 5dni..TAM JEST OPISANE ZE JAK CI POKAZE JUZ PIK TO SIE WIECEJ NIE ROBI TESTOW..wIEC ZOSTANA NA DLUZEJ
Oczywioscie to Ewki wina ona mnie na to napalilaRobotka1 lubi tę wiadomość