Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
a wiecie słonka, kto nam będzie diety układał - Maleńka!
z 30 kilosami schudniecia to ona u nas jest autorytet poziom master..
tylko trzeba jej powiedzieć, że teraz musi zacząc układac nam jadłospis na 3 miechy, zeby na wrzesien był gotowy, bo w tym systemie spania, to musi zacząc teraz, hihihi
Kinia, a napisz jak samopoczucie i w ogóle ogólny poziom szczęsciakapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja sie boje ze do wrzesnia to sie kurffa nie uniose...Moze jak mi dawke zwiekszyl to cos przyspieszy ta przemiana materii
co ci będe mówić, jak mi dawkę zwiększali, to też tak sobie hołpowałam...
ale u ciebie daweczka ooogrooomna, to może się ruszy)))))
a zanim się zabierzesz zrób zdjecie cyców, pogłaskaj, pozegnaj się, bo pierwsze co spadnie to...)))))))))))))))))))))
ale się u mnie rozpadało...jak fajnie,że w domu jestem... -
Elfik wrote:co ci będe mówić, jak mi dawkę zwiększali, to też tak sobie hołpowałam...
ale u ciebie daweczka ooogrooomna, to może się ruszy)))))
a zanim się zabierzesz zrób zdjecie cyców, pogłaskaj, pozegnaj się, bo pierwsze co spadnie to...)))))))))))))))))))))
Juz niech nawet cycki spadaja..Najbardziej irytuje mnie typowy pcowiczki brzuch..Tam sie mi wsio kumuluje..Jak popatrze na spodnie sprzed 4lat to sie mi plakusiac chce -
nick nieaktualnyi mała drzemka była...taaaa z tymi dietami u Was....bez glutenu, bez nabiału...ino tylko do Indii wysłać.....
co do motywacji...to do dzisiaj nie wiem, jak mi się udało trwać 2 lata w "diecie" nie jedzenia chleba, ziemniaków, makaronów, bułeczek, ciast etc. etc.
a mnie dzisiaj prześladują uderzenia gorąca na zmianę z dreszczami, mam nadzieję, że to nic złego nie zapowiada.... -
nick nieaktualnyJa tez bardzo lubię makaron ...wole niż ziemniaki..a dieta ..nie wiem czy bym miała tak silna wole ...może dlatego ze mogę jeść i mam dobra przemianę ...ale u nas w rodzinie tak jest ze do tej 40 szczuplutkie a potem tendencja do tycia ...i wtedy odchudzanie...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć laseczki wróciliśmy do domku nie nadrobię was
coś się pozmieniało
?
Madzia mam pytanko z jakiego powodu rozrzedzasz krew ?Madziara lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kochane, ale u mnie piękna tęcza, całe półkole kolorów...
jak ją zobaczyłam, to od razu pomyślałam, że którejś z nas na wątku musi się udać
nastawiłam zioło....
się będę relaksować... za pół godzinki.. -
nick nieaktualnyAsiu pobrane miałam badania na wskaźniki krzepnięcia..i mój krew jest bardzo gesta jak smola jak pobierala mi badania kol to był wielki glut ciemny....poza tym zespol fosfolipidowy- Zespół Hughsa i gesty śluz..meczy mnie to lykanie tych leków juz w sumie to nie wiem czy powinnam brać jak sie nie staram ...ale znów np bromergon musze bo okazało sie ze mam mikrogruczolaka przysadki mózgowej........
Poza tym acard biorę bo 2lata temu ekg wykazalo stan przedzawalowy moja babcia umarla na zawal mlodo i mama jest po zatorze tętnicy plucnej ...wiec nawet kardiolog byl za tym ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 21:39
-
nick nieaktualnyWiecie co mam wyrzuty sumienia...ze czekam na dziecko które będzie musiała matka porzucić czekam na ten telefon jak na Cud z nieba..i czasem zastanawiam się czy tu pisac skoro mój przepadek nie bije nadzieja entuzjazmem...
życzę wam z całego serca żebyście nie musiały czekać na taki telefon ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 21:48
Elfik lubi tę wiadomość