X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i o fb właśnie poszło...dobrze, że z samego rana jakoś weszłam (małż wtedy wyjeżdżał raniutko chyba o 4tej) i od razu skasowałam...odezwu od nikogo innego nie miałam, więc jest szansa, że nie poszło w świat....
    taaaaa......wiesz po cichu myślałam, że się nie wygadają, bo wiedzieli jak Nam zależy.....ale cóż......
    ech robuś ja to nawet na zdjęciu nie chcę być, bo jak nie wytną to wypalą heheheh......

kapturnica lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robotka, jak była z tydzień temu w rossmanie, to była akcja, ze kupisz cokolwiek rejestrujesz rachunek na stronie rossamna i masz męskie perfumy chyba 40% taniej. to chyba jest do dnia ojca..
    najpierw sie rozejrzyj i kup gumę za 2 złote, a potem skorzystaj z promocji :)

ale doczytaj, bo mnie to wtedy nie ruszylo, ale może to jest jakis pomysł :)

ja mojemu pewnie kupie ksiązke :)
    Szczygieł pisze swietne felietony o Czechach, wiem, ze chcial którąś przeczytać...

u nas w sumie, to zawsze prawie ksiązki...:))))))))

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    u nas w sumie, to zawsze prawie ksiązki...:))))))))

U mnie też, u mnie też....;)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh z rodzina na zdjeciu i z boku..Bo sie samemu mozna odciac ;0
    Na szczescie moj malz jakos specjalnie nie dqarzy swojej siostruni braterskim ucuciem bo ona z gatunku wietrzenia we wszystkim interesu..Sprzedalaby cie z brudnymi gaciami..Ja powtarzam taki gatunek..I staram sie tolerowac ale wczorajszy tekst tesciowej ewidentnie mnie wyprowadzil z rownowagi.
    Pozniej sei dziwi ze nie chce jej coreczki widziec u siebie..A po uj mi nerwy??Niech spada na drzewo banany murzynom prostowac...w dupie ja mam....

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewik mam ten kupon już od wczoraj w kieszeni ale jak widziałam jakie z tej okazji wypierdolili ceny w tym rossmanie to przysięgam że chyba taniej kupiłabym po normalnej cenie w promocji;) więc się zastanowię czy skorzystam;) polecę sprawdzić tylko pojemność sprawdzę potem z cenami na allegro i jak bedzie duża róźnica to zamówię sobie na allegro:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o, ja pierdziu, ale chamówa...
    czyli 40% mniej, ale od zawyzonej ceny...

ja rzadko korzystam z jakis promocji, właśnie dlatego, że kupujesz albo drożej, albo coś czego nie potzrebujesz...

ale chamówa z tym rossmanem!!!!

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety w Pl jak jest promocja to ta promocja z nia nie ma nic wspolnego ,,zawsze mnie wkurfia przeklejanie cen..nie boj zaby nie traca...W ccc buty zdarza mi sie taniej zakupic , fakt...
    Ale i tak promocji i przecen z wysp nikt nie przebije...Tak jak sa przeceny czy promocje to naprawde sa a nie walenie w bambusa

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia a do zakupu polecam ceneo a nie allero..stanowczo tansze sklepy ci wyszukiwarka pokaze =D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiem wiem KASIEK że ceneo lepsze:)
    no mówię wam przed wczoraj jak sobie coś tam kupowałam to te perfumy które mi się podobają kosztowały po promocji 139zł a wczoraj z racji tych bonów 210zł!!!! no nie skurwysyństwo???

oj na wyspach to ja się nieźle obkupiłam:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobrze ze kasiek mi przypomniala to zem wlasnie zamowila gre,.a terazpasuje mi na zakupy na dol skiknac...coby gosci nie czestowac sama woda a kawka hehehe

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anglia, ja pamiętam jak w asdzie chyba, na ladzie za kasami leżało mnostwo towaru wyłozonego do zabrania...
    pytam kumpele co to, a ona mówi, ze pewnie ma to związek z datą wazności.
    podeszłysmy, data ważności kończyła się nastepnego dnia albo za dwa dni, a towar byl za darmo
    dodatkowo warzywa równiez, bo był wieczór..
    troche było głupio, bo wiecie, zeby nie pomysleli biedni polaczkowie, takie kompleksy, ale wziełysmy brokuły i wrapsy i inne rzeczy, na tzry dni zarcie za darmo...

w Polsce w Realu patrzę łośoś za polowę ceny, data wazności do tego dnia kiedy zrobiona była promocja..
    dwa dni póxniej tez lezal, a potem pewnie wyladował w gotowych sałatkach do kupienia...

i to na tyle o szacunku do klienta

Malenq, Robotka1, kapturnica lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa heheheh cala prawda o Polsce..Mysmy tez np w tesco albo diunesstore szli wieczorem z moim maz i ponad polowe byly oeoce i warzywa tansze..termin mies byl jesio 3dni a juz byla przecena..Ja tam pierdolilam i kupowalam przecenione..Moja sis dumna nie kupuje..A niby sie pytam co w tym wstydliwego ze sie oszczedza??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka vchyba sie nam taki sam kolor suwaczka spodobal =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 09:18

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 09:19

Malenq lubi tę wiadomość

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ewka vchyba sie nam taki sam kolor suwaczka spodobal =D

Też to zauwazyłam, jak już obejrzałam swoje dzieło :)))

pomyślałam, że moze sobie dietowe zrobimy, ale...
    przed egazminem to by byl najgłupszy debilizm jeszcze sobie dokladać stresu, a w lipcu miesiącu moich urodzin zamierzam byc dla siebie dobra... hihihi

no to od wrzesnia?
    ale ja nie uznaje mody obecnej na auschwitz birkenau, bo ja jeszcze z czasów gdy mózgu uzywalo się do myslenia i własnych poglądów a nie lajkowania na fb, to bym 6 kilo miala do zrzucenia...
    chyba, że po wakacjach waga wyjściowa będzie wieksza...

zagubiona, ja nie mam takich snów, ale mojej kumpeli podobno sie sprawdza sen z surowym miesem...

ja mysle, ze moze się sprawdzic o tyle, ze podsiwadomie o czymś wiesz, tylko nie chcesz się przyznac, a mózg wyświetla prawdę..
    albo obawiasz się czegos, przyśni ci się, a jak się sprawdzi to proroczy...
    jak nie, zapominasz...
    :)))))))))))))

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona gdzieś już czytałam o tych niższych cenach na rzeczach z reserved;) ale podobno to nie do końca tak jest że jak pod spodem jest niższa to była w tej niższej sprzedawana;) gdzieś na forum sprzedawcy kontra kupującu to wyczytałam;) ale pewnie jest i gro takich oszustów jak piszesz wyżej....nie cierpię promocji;) no chyba że uda mi się kupić coś za dychę jak kiedyś bluzki w house;) serio po 9.99:P i materiał extra.

jak to wyszło w ostatniej aferze politycznej?? Polska to fikcja;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha dzięki no może z murzynem nie koniecznie;) ale pewnie fajnie było by być znowu podrywaną:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słońce wyszło...chociaż na momencik....a mnie się drzemka szykuje hehehe..oka same się zamykają, mimo protestu....

uhmmm i która rozbiję 8meczkę??? hę....?

dobra lecę się drzemnąć...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 12:02

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra ewka to kiedy te suwaczki se zakladamy??Po twoich egzaminach??Wczesniej szkoda stresu a jak mowisz w lipcu masz swoje swieto to katowanie sie wtedy nie jest wskazane..No mysle ze nie obozowy rygor..Ale z takich podst rzeczy zrezygnowac calkiem tp moze jakos poleci...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 797 798 799 800 801 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ