Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka a ja nie wiem czy to murzyn, może ciapaty haha ale ciemny był
no farfocle nie pływały, na dole osiadły ziarenka piasku i trochę naskórka ale w moim przypadku to wytłumaczalne, trochę się łuszczę po wczasach ale niewiele;)kapturnica lubi tę wiadomość
-
ejj relaks super, wyciągłam nogi jak żyrafa w górę, puściłam radio w kabinie i śpiewałam w niebogłosy:P a jak wyszłam to mój już zdążył zasnąć a miałam plana go przelecieć
ale co się odwlecze to nie uciecze;) musze mu przed badaniem zachować odpowiedni czas wstrzemięźliwości;)
kurka jak pluje macą.....o maj gad:P nie wiem czy on to bedzie piłnastępną zamówię w kapsułkach:P no ale na razie pół kilo musimy zjeść
Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:hEHHEHE BZLO MU od rau kupic kapsulki .probowalas to:?
smierdzi to jak jakiś korzeń rzepy tylko w gorszym wydaniu;)
Kaśka co kupujesz PAłełkowi na imieniny? -
hehe, dzieńdoberek, no Kap, chcialam cię upomnieć, ale skoro dla gości...
ty po prostu jak gejsza nalewaj herbatę i kawę, sama nie ruszaj ciasta..
a na drugi raz rób sernik, bez podkładu z biszkopta,,,
dziewczynki, wy macie pawełków ja w tym samym terminie Piotra.
u mnie kicha, bo nawet zegarka nie nosi, fife kupiłam dwa lata temu, nie gra bo jak przegrywał, to się wkurzał....
Robotka, jak twój sterydowiec, to mnie się kojarzy gruby złoty łańcuch na karczycho... a nie srebrny łańcuszek)))))
dobrze, ze mnie nie masz pod ręką, bo bym pewnie ścierą dostała..
ja jestem w szoku, spie do 9, a myslałam, ze budze się juz zawsze najwyzej o 7... jednak organizm potzrebuje odpoczać...
a sny głupie są, mnie się ostatnio sniło, że moja siostra - 47 lat, trójka dziewczynek własnie oznajmia, ze urodziła syna. ciaże ukrywała i teraz się przypadkiem dowiaduje..
kontakty mamy słabe, a razcej brak, to wszytsko by gralo, że nie wiem, ale reszta...)))))0
ona kiedyś powiedziała, ze jakby miała kase to miałaby duzo dzieci..
swoją drogą o pierwsze sie starali, a babcia wyszywaną poduszkę wiozla do matki boskiej matemblewskiej...
pomiędzy dziewczynkami jest 3 lata róznicy, to w sumie po dwóch latach zaszła po kazdej ciązy, czyli coś jej się odblokowało, k... ciekawe co jej pomogło...bo jestesmy podobne i chyba mamy podobne dolegliwosci...kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:hehe, dzieńdoberek, no Kap, chcialam cię upomnieć, ale skoro dla gości...
ty po prostu jak gejsza nalewaj herbatę i kawę, sama nie ruszaj ciasta..
a na drugi raz rób sernik, bez podkładu z biszkopta,,,
Tiaa ogarnij ciasto w momencie z tego co masz w lodowce..Poziom master
No bede nalewac
Ey ale sie wczoraj wkurwilam..Mowilam wam ze szwagierka zjechala..Na szczescie siedzi u cioci..I wczoraj przyszla w trakcie jak smazylam nalesniki,,,farszu niczego nie mialam jeszce.Popierdzielila cos i poszla..A tesciowa wieczorem mi mowi ze sie marta wyzalila ze jej nie poczestowalam nalesnikiem..Nosz kurffa rece mi opadly..Mowie tesciowej ze ma gebe mogla powiedziec ze chce co jak kurfa wrozka zebym wiedziala ze suchego nalesnika chce??I zakonczylam rozmowe ze nie ebde tego wiecej komentowac
Ale do mojego es juz poszedl..To mi pisze olej pizde
Kurde nie rozumiem czasem jej,.,.Mam wrazenie ze szuka znow guza zeby sie poklocic i plakac do tesciowej jakiego bee ma brata i bratowa..kuurffaa o jevanego nalesnika smiac sie czy plakac??? Tak jakby pierwszy raz w zyciu u mnie b yla ehhhh mysli ze bede kolo nie skakac.A taki chvj
!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 09:59
-
nick nieaktualnyKasiek...rodzina.....cóż dodać...u mnie jak szwagier jest, średnio co dwa tygodnie mnie nawiedzają, to nawet sobie sam kawy nie zrobi itp., a pije ich 5 dziennie...i jak tylko kubek pusty to czeka aż ktoś go napełni, mimo że sam stawia kubek pusty w kuchni obok czajnika...a potem gadka jest, że szwagierka kawy żałuje....
a do tego swojej siostrze wygadał, że ja w ciąży (chociaż prosiłam, żeby nikomu nie mówili)....a tu dostaję wiadomość na fb na ogólnym, wqrwiłam się i niedawno sprzeczkę miałam.....
NO COMENTS !!!!!!!!!!!!!!!
luz blues i do przodu...niech się żali....kapturnica lubi tę wiadomość
-
nooo bo wiecie dziewczyny że z rodziną to najlepiej na zdjęciach się wychodzi:)
ja mam o tyle fajną jedną ulubioną szwagierkę że jak trzeba to sobie sama zrobię kawępojadę z nią na zakupy, do szpitala, ona mi ostatnio w zamian za podwózkę zrobiła kope naleśników:D bez kitu fajna:)
Kap Twój stary ma rację-olej gówniarę
no Ewik a Ty co swojemu na te imieniny szykujesz????
ja jak się wkurzę to polecę do rossmana kupię mu perfumy;) a nie jakieś tam łańcuszki:P
Ewik no mój jest duży ale nie taki jak pudzian:P choć powiem wam że mówią na niego pudzian bo ma usposobienie i wygląd z buzi podobny do niego;) taki śmiszny;) w domu mrukowaty a w towarzystwie spoko;)
no ale taką wielką kietę ?? o nie:P kiedyś nosił łańcuszek taki może pół centymetra i ładnie wyglądał i nad takim właśnie myślęa krzyżyk będzie musiał sobie sam dokupić bo podobno nie daje się na prezent krzyżyków:P
dobra, pazurki zmyte teraz czas je pomalowaćMalenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:a do tego swojej siostrze wygadał, że ja w ciąży (chociaż prosiłam, żeby nikomu nie mówili)....a tu dostaję wiadomość na fb na ogólnym, wqrwiłam się i niedawno sprzeczkę miałam.....
QUOTE]
człowiek ma prawo ro prywatnosci, a pamiętaj, że na swiecie jest może 1 procent ludzi, którzy potrafią dochowac tajemnicy.
zwłaszcza małzonkowi i przyjaciółce tzreba powiedzieć..
taki news, ja bym nie uwierzyla, ze nie powie..
ale swoja drogą - na fb, no to juz jest gruba przegina...
mnie by do głowy nie przyszło komus gratulować, jakby sama nie napisała wczesniej...
ludzie to nie maja w ogóle szacunku do prywatności, dlatego oprócz Was i małza oczywiscie, nikt nie wie, ze się staramy..
mam święty spokój i zero "pomocnych" komentarzy))
Malenq, Robotka1, kapturnica, Madziara lubią tę wiadomość