Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kap, tak jaka napisałam, od września, wczęsniej tzreba się ceszyć rzadkimi chwilami słońca i ciepła..
mnie albo któreś leki, albo hormony dobijaja, ja już nie jem ziemniaków, makaronu, bułka od świeta, słodycze ograniczone...
normalnie to zawsze coś ubywało, a obecnie to zysk taki, ze nie idzie w górę..
stawiam na clo i witaminy...że mi tak "pomagają"
w ciązy jak zaczeałam brac witaminy od razu waga w górę..
teraz zaczeałam brac leki na prolaktynę, ciekawe jak to wpłynie...oby w dół.
ja nie jestem z tych co to żyją tylko mysleniem o wadze, ale większośc spodni mam na rozmiar mniej, a tak, dwie pary jeansów i stare sztruksy)
a tak naprawdę, to widzę, ze gdybym jadła w miarę normalnie, to szybko dobiłabym do setki, k.. coś jest nie tak z hormonami i tak to jest...
-
Robotka1 wrote:jak wy to i ja:D dolanczam sie do Waszej kampanii:)
Malenq dobranoc:P
Wiem!! Ewa nie ebdzie miala wymowki ze ma urodzinki hehehe
1wrzesien zaczynamy walke z nalogami!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 12:26
-
kapturnica wrote:Jak 3muszkieterowie to 3muszkieterowie hehehe To laski od kiedy dawac namiar
Wiem!! Ewa nie ebdzie miala wymowki ze ma urodzinki hehehe
1wrzesien zaczynamy walke z nalogami!!!! -
MAl, posun się, może ja tez kimnę...
Kiniaczek, ty sie nie tłumacz tylko dawaj jakiś suwaczek...
Robotka, ale tu się tylko takie grupują co NAPRAWDE mają co nie co...Jak ty chcesz wygladać jak paszczur Rubik, to nie wpuszczamy...
i tu mi się przpomina rozmowa ze znajomym lekarzem, może juz pisałam,
on opowiadał, ze jak jechał do Czech to wszytskie pielęgniarki chciały Meridie na odchudzanie.
On zaczął prowadzić taką grupę odchudznia meridią pod opieką lekarza i powiedział nigdy wiecej...
sukcesy były, ale mówi, ze z facetami spoko, ale kobiety? nie było ani jednej która by była zadowolona, bo jeszcze te dwa kilo chciały by schudnac, na zapas chyba, nawet jak juz osiągneły prawidłowa wagę..
a jak schudły te jeszcze dwa, to chciały następne dwa...
On powiedział, że kobiety mają coś z głową...
ale mi to wtedy dało do myslenia. zal mi się nas zrobiło, że się tak dajemy gejom wkecać, od tej pory jestem wrogiem wszelkich rubik, zwłaszca, ze moja siostzrenica była na granicy anoreksji...
nie była gruba, odwrotnie szczupła, ale po babci i mamie odziedziczyła biodra, a jej kolezanki to moga chcodzić w chłopięcych spodniach....
wrrr... taka mądra dziewczyna, a najpierw wieczne bóle głowy, a potem mdlała z głodu...
to się wypisałam, żeby było jasne, że w naszej grupie wsparcia popieramy NORMALNY wygląd!
howhkapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
te Elfik ale ja bym chętnie zrzuciła z 7-8 kilo:P ale znając mnie to pomarzyć mogę
zbyt bardzo uwielbiam kuchnię
nie mówię że się objadam ale lubię próbować
nie chodzę obżarta spać choć po ostatniej grandzie na czereśniach myślałam że kibel rozsadzę
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:hehe, sprawdziłam, 1 września to poniedziałek, idealnie..
))))
a wiecie jaka jest najpopularniejsza dieta na świecie?
?
?
?
- od poniedziałku...
Ey wiecie co??brak mi tu dziewczynco by chcialy chodzic na silke i cwiczyc..jakies biegusianie itd..co i ktorej mowie to tekst pojevalo cie??A fajnie by bylo tak w pare plotkowacv na biezni przy
okazji spalajac celullit ehheheWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 12:56
-
hehe, jak się pojawiają czereśnie, to ja tez tak mam, człowiek chce się najeśc za caly rok.
pewnie, że tuczą bo słodkie, ale mają podobno jakieś cenne witaminy..
a zresztą, niech mnie zabiją , czereśnie nie oddam...
no toś się na świat wybrała, a ja mysłałam, ze mam przekichane z imieninami w wigilię...
Kap, którego listopada masz urodziny, skorpoluchu jeden? -
kapturnica wrote:ahahahah hahahha hahahah nosz to my nigdy nie zazczniemy..Trza jak hitler blitz krieg a nie planowac wojne dziesiecioletnia ihihhi
dobra ciotki te ociotowane i te nie ociotowane:D si ju do poniedziałku:Dkapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
no kap, mnie to by na bieznie szkoda by forsy, po co jak można za darmo na swiezym powietzru kilosy robić?
(nie to ze ja robię te kilosy...)
no, z tymi kampaniami to masz rację, ale pamiętaj, ze była jeszcze wojna stuletnia...)))))))
ja wiem tylko, że tzreba podchodzić do sprawy realnie, ja palnuje wrzesień, bo wczesniej chce odpocząć, chyba, zę mi się jakoś pogorszy zdrówko i stweirdzę, ze jednak odstawiam wszytskie alergeny zgodnie z moim testem...