Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka, a mnie powiedz ile tej macy i donga.
Tylko ja mam Mace w tabletkach...
A ciebie z malzem oczami wyobraźni widzę, macca na stół, karta kredytową ciach , ciach i sciecha do noska....
Eeee, wasi tacy telefonowi nakrecacze
Dzięki laski, dzięki wam odkrylam, ze nie mam życia erotycznego... Spadajcie na drzewo...
Z drugiej strony troche o to trudno z dwulatkiem nie przesypiajacym nocy...
A z trzeciej, mam nadzieje, ze wszystko bedzie lepiej, jak obnize prolaktyne, raz, ze z libido, a dwa, bo tak małż od lat ma zakaz dotykania biustu, bo dotyk jest nieprzyjemny. Niby książkowy objaw nadmiaru prolaktyny, ale jak kiedyś spytalam o to Gina parę lat temu, 'żartem" stweirzdil, ze złej tanecznicy... I tak dalej...
No zesz,..... -
Joanna0071 wrote:Ja powinnam mieć monit jak każda starająca się ale go nie chcę mam już dość myślenia jakie jajko było jakie jest ile przyrosło czy pękło, czy to może inne pękło, to dla mnie nie potrzsebny zachód moja rola polega tylko na seksie więc postaram się żeby był jak najbardziej satysfakcjonujący dla obojga Kasia wiem jak to jest też miałam dużą przerwę ale wydaje mi się, że to polepszyło odczucia bardziej się staramy, ostatnio to mój podczas mówi a miały być świece a ja głucha usłyszałam zrób świecę hehehe śmialiśmy się jak dzieciaki
No w rozlace tyle dobrego jest ze sie czeka na te sexy jak na ciastko z bita smietana...Normalnie juz nozkami przerabiam hiihihih -
Mój stwierdził, że patrzyłam na niego jak na wisienkę na torcie
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Laska to ja cie pociesze , ze u nas sex w trakcie jak mlody mial tak do 4lat to byl na szybko i po krzokach jak to mowia..rzadko kiedy bylo tak na spokojnie..Bo mlody mial chyba jakis zlosliwy gen zaszczepiony , ze ja tylko sie nam zachciewajka wlaczala i cos ten teges to albo zaczynal kwekac albo nagle sie budzil..To sie nazywa frustracja kobito....Tyle ze wtedy nie nastawialismy sie na robienie dzieciaka wiec inne cisnienie bylo...
I nie pitol , ze nie masz zycia erotycznego Bo jak ja policze ilosci sexa w tym polroczu to laska ty pewnie wiecej w jednym miesiacu uprawiaszz cFFFaniarko -
A twoja mała ma swój pokój czy śpi u Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 11:28
-
Ewa trzymaj w kciuki zeby szacowna poczta dostarczyla jak najszybciej te testy..Kopertoze juz kupilam coby zapakowac..Tylko jedna rzecz,,Sis musiala opakowania poskladac z nich zeby wsio pomiescic do przeslania..To bedzie lekko pogiete Mysle ze nie sprawi to problemasa bo w koncu licza sie testy a nie tekturen pudelko
Mam nadzieje ze kolo srody beda..To ci priorytetem poleconym wysle w tym samym dniu jesioWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 11:31
-
Dziełuszki powiedzcie mi ..Te co se w piczce badacie temp..Jak to badacie wsuwanko i tyle..czy jakos w lewo czy prawo..gleboko czy plytko??Bo tak sie zastanawiam zeby zaczac badac w piczce..Ciekawi mnie jak moje tempki beda wygladac..Ale nie wiem zbytniasto
-
To nie ważne jak waż żeby zawsze tak samo ja tam w migdałkach nie merdam hehehe
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Kasia ja kupiłam mojemu taką 10mg to musiałam ją odstawić, poczytaj o nadmiarze cynku. a i pilnuj aby się nigdzie witamina A nie dublowała:)
Laski sasiadunia przydzwigala mi piekny swiezusi bobek.Pytnie za sto punktow...zna ktora dobry przepisik na salatke z bobu????Slyszalam ze smaczne sa alenie robilam nigdy