Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:Kaśka to zwykłym 8 minut w piczce
nie chodzi mi laski o czas trzymanka..Bo ja w pysku 6mninut mierze i tyle samo wystarczy w piczce......ale o sposobik..bo ja gdzies zem nawet wyczytala ze laski az do szyjki dotykaja..A powiem szczerze , ze tak to ja nie kcem meirzyc bleh... -
Robotka1 wrote:ja wkładam normalnie tak mniej wiecej do połowy termometra i trzymam 4 minuty:P elektroniczny
O kurcze 4 minuty. Lubisz to
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:tzn jemy:P raz na 5 lat jak jest u mamy to zjem sam:)
No i sezonik na ogorki w sloik juz niedlugo sie zacznie..Tak samo mrozonki , przeciery pomidorowe i inne przetwory..
FajnieJa uwielbiam napelniac spizarke....
-
27 cze 2013 - Encyklopedia leków: Salfazin. Skład. witamina C 75 mg, cynk 25 mg, witamina E 16,66 mg, witamina B6 10 mg, witamina A 150 mcg.
Ano Kasiula masz racje...
Kurde wszystko jest dla chlopiny
To ja bede zrecCo mi tam jedna tabletka w te czy w te ihihiih
O mlodemu bede dawaac co 2gi dzien tyz mu trza -
Robotka1 wrote:Kasia no własnie ja zjadłam cynk:P
Asiek Ty może nie mierz dłużej bo przedziałka strzeli:)
a wiecie że mi spadły temperatury? już nie są tak wysokie?? w tym cyklu miałam jedną powyżej 37;)
Ja nie zauwazylam wiekszych roznic podczas stymulacji czy nanaturalnym cyklu... -
kacha tu jesio takie cos znalazlam
Witamina C (kwas L-askorbinowy)
75 mg
125%*
Cynk (glukonian cynku)
25 mg
166%*
Witamina E (octan DL-alfa tokoferylu)
16,66 mg
166%*
Witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny)
10 mg
500%*
Dzika róża (Rosa canina, owoc) 5 mg **
Witamina A (palmitynian retinylu)
150 µg
18%*
*procent zalecanego dziennego spożycia
Z tego wychodzi ze wit a jest malo...tylko 18%zapotzrebowania Reszta ponad 100% ladny sklad... -
http://www.domzdrowia.pl/30073,salfazin-100-tabletek.html
kasia na dole masz procentowo ile jest każdej witaminki:)
no wszystko dla chłopka jest:)
mi nawet pani ostatnio sprzedała wit E 300mg i teraz spokojnie mogę mu podawać te 500mg zalecane:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
może tej witaminy A tyle wystarczy? w koncu pewnie jeszcze w codziennych posiłkach ją spożywamy.
ja musiałam na A uważać. chyba raz żeńszeń miał jej zbyt dużo a w połączeniu z salfazinem to by było za dużo.
teraz żeń szenia kupuję zupełnie solo:)
Asia a Ty dajesz coś swojemu?