X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehehe Kasiek a nie masz "scura" w szafce???:D hahaha
    ciiiii =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)

No robotka, gratulation weekendu...
    No 5:tyg po, to chyba tylko ja jestem taka zimna suka, co to musi być choć trochę wypoczeta...

Kap, nie jojczylam że nie ma owulation, co prawda progesteron niby potwierdził, ale taki na granicy, to się doczytalam, ze ciąży by nie pociagnąl,:-( ja to czuje po sobie, ze jest nisko...
    Oczywiście to nie tak, ze jakby był wysoki, to od razu ciąża jest, ale niestety w druga strone to już działa.

Aska, jak masz nastrój na naturalne starania, a co najważniejsze szanse na sukces, to pewnie. Monitoring zabiera czas, kasę, dodaje nerwów, uposledza seks... Jak ktoś nie musi, nie dawać konowalom zarabiać:-)

Kap, no to wszystko zgodnie z planem, kampania wojenna trwa...:-)

Mal, takich przesądów ciazowych to się na pewno nasluchasz jeszcze mnóstwo, niektóre SA zabawne, a niektóre... Jak lezalam na porodowce, jednej dziewcnie teściowa głowę suszyla za przechodzenie pod sznurami i cos równie absurdalnego...
    W ogóle to był hardcore, dziewyna wystraszony, przybbita, nie wie co z dzieckiem, jedza przychodzi i jej poczucie winy wkręca, chyba żeby nie było na synka nieroba, co jej w ciąży nie pomagał.
    Oni u "mamusi" mieszkali, ciekawe czy laska jest jeszcze przy zdrowych zmysłach....

Mój małż po odwiezieniu wujostwa nie wrócił na działkę, do nas, tylko pojechał do domu, wieczorem napisał, ze będzie w o pracy..
    Sama sobie tego dziecka nie zrobię, z drugiej strony to nie tak łatwo jak człek zmęczony...

Na więcej gości z jego strony nie wyrazem zgody, bo moi rodzice musieli ich zabawiać, a on u gory sobie czytał gazetę, bo mu się należy...
    No i weź nie udus, może i dobrze, ze nie wrócił, bo trudno by mi było tak seksowac, jak masz ochotę zadusic... No, nie mam takich UD, jak w którymś Bondzie, babka faceta po numerku udami zadusila, to jest raczej bezpieczny..:-)

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ciiiii =D
    ahahaha:D no to na tyle czasu powinien Ci wystarczyć:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robuś hehehe ja chyba bym teraz jednym piwem się upiła....hehehehe

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała mi wystarczyło pół reedsa po porodzie zeby poczuc faze;)
    za ponad 30 tygodni pogadamy;) oparami sie opijesz;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 11:03

Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ahahaha:D no to na tyle czasu powinien Ci wystarczyć:D
    Ty pipo =D Juzsie wytarl od obcierania =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wy ciągle o seksie, a tu mówią, ze to faceci ciągiem o dupach...:-) :-) :-) :-)

Malenq lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka co ci powiem ale ci powiem , ze Ty sama dobrze wiesz kochana...Czasem zaskoczy po jednym bzyku a czasem po kilkunastu niet..Tak to niestety jest..Ale chlopa tez za wacka nie sciagniesz na sile i nie zgwalcisz..Niestety sex prokreacyjny nigdy mi sie zle nie kojarzyl a teraz zaczyna po tym co piszecie.....
    To tyle mnie ratuje ze moj za rzadko jest meczony i moze przez to co telefon to mi takie cuda wianki obiecuje ze ja juz sikam z radosci...A tu jeszcze kilkadni trzenbba wytrzymac...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    A wy ciągle o seksie, a tu mówią, ze to faceci ciągiem o dupach...:-) :-) :-) :-)
    no wlasnie nie wiem co te baby..Jakies takie niewyzyte cosik czy jak

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewik no właśnie faceci tylko o dupach:D ale nie swoich hahaha:D a my wierne ciągle swoich obgadujemy:) a swoją drogą to zaciekawiła mnie Twoja aktualna historia ze staraniami:D

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To tyle mnie ratuje ze moj za rzadko jest meczony i moze przez to co telefon to mi takie cuda wianki obiecuje ze ja juz sikam z radosci...
    ale świntuchy:D
    mój mi też obiecywał jak byłm na wyjeździe:P? i co? i dupa byłą:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    no wlasnie nie wiem co te baby..Jakies takie niewyzyte cosik czy jak
    a może książkę piszą/emy....hehehe chociaż posłuchać, poczytać....a i tego nie wolno?:P

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ile dajesz cynku swojemu w mg??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    a może książkę piszą/emy....hehehe chociaż posłuchać, poczytać....a i tego nie wolno?:P
    chyba film krecicie ihhihihihihi

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia, wiadomo, ze jak trzeba to trzeba, mnie najpierw tak się spać chciało, ze nawet to lezenie było fajne, ale potem pewnie to człowiek by oknem wyskoczył, zeby świat poogladac :-)
    Dobrze, ze lubisz czytać, to przynajmniej czas łatwiej zleci, i że ciąża u nas nie trwa tyle co u slonicy :-) :-) :-)
    Trzymam kciuki za badania, mam nadzieje, ze będą na tyle dobre, ze pozwolą ci poszalec :-). Tzn, pójść na zakupy i babski wieczór:-)
    Nawet bez piwka to poprawia humor:-)

Madziara jak u ciebie z owulacja, bo się chyba nieźle zapowiadała:-)

Kap, jeśli idzie o robienie dzieci, czy ty będziesz miała ochotę, czy też po szalenstwach z prezentami juz nie :-P , plan pięcioletni trza wykonać... Pańszczyzna to pańszczyzna, trzeba posiac, zęby zebrać..
    Na wsi jestem, to normalnie Boryną pomykam, jezusiczku, do dom muszę wrócić...:-) :-) :-) :-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ale świntuchy:D
    mój mi też obiecywał jak byłm na wyjeździe:P? i co? i dupa byłą:D

Dlatrego siue zobaczy zweryfikuje a jak znam zycie to i tak 1szy raz bedzie na kelnera coby stara armie na ryby wyslac ihihihihih

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia daję tyle cynku ile jest w salfazinie i nie zaleca się podobno więcej a Ty?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie dawalam wiecej nic tylko moj salfazin bierze selen i wit e ale kupilam dzis cynk 10mg 30sztuken za 5zyla =D i pewnie jak przyjedzie to ten miesiac pobierze....Tanie bylo....iuhiihih

A wogole to mialam kaseton z lekami zmniejszyc a u dziewczyn zostawilam dzis 50zeta za same suplementy...Dokupilam wit d3 , acard , kwasy omega3,6,9 , witamine e plus e i ten cynk

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest cynk z wit c 10mg 30szt ====dawac???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 11:20

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powinnam mieć monit jak każda starająca się ale go nie chcę mam już dość myślenia jakie jajko było jakie jest ile przyrosło czy pękło, czy to może inne pękło, to dla mnie nie potrzsebny zachód moja rola polega tylko na seksie więc postaram się żeby był jak najbardziej satysfakcjonujący dla obojga :-) Kasia wiem jak to jest też miałam dużą przerwę ale wydaje mi się, że to polepszyło odczucia bardziej się staramy, ostatnio to mój podczas mówi a miały być świece a ja głucha usłyszałam zrób świecę hehehe śmialiśmy się jak dzieciaki :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
‹‹ 833 834 835 836 837 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ