Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć laseczki u mnie też chłodno, ale jestem za spana nawet sypana kawa mnie nie budzi myślałam, że rano nie dam rady wstać jak jest chłodniej to lepiej mi się śpi:-). Od rana mam silne skurcze w podbrzuszu normalnie blokuje mi ruchy jak siadam masakra jakaś.
-
Nie wiem i może to i lepiej bo jak nie mam monitów to nawet stres mniejszy bo jak nie wiem to się nie nakręcam i bardziej obserwuję swój organizm. U mnie to nigdy nic nie wiadomo
temperatura nigdy prawdy nie mówiła to i teraz nie powie
a ty jak tam @ idzie ?
-
No natluklysmy niezle za czas twojej nieobecnosci hheheheh
Ty masz Kacha krotkie cykle wczesne ovulejszyn To i tak szybsza bedziesz w bzykolandieU mnie planuje podac sobie ovitke albo pregnyl w 14dniu na wieczor..Monit mam w 16tym To cos zawsze zobaczy albo niepekniete jaja jak zwykle albo ovulejszyn albo guzika z petelka
-
To super
Ja teraz to jestem na etapie że wiem, że nic nie wiem jak moje ciało zechce to zaciązypogodziłam się z tym , w sumie to w cyklu w którym zaszłam to pierwszy raz wyluzowałam i nie parłam na szkło nic nie wskazywało na to , że się uda ani leki ani pęchole monit nic nie potwierdzał wszystko się zaprzeczało a jednak natura zrobiła po swojemu. Ja wiem, że u mnie clo czy pregnyl może być w kosmicznych dawkach a i tak jajka rosną i pękają kiedy same zdecydują , że to ich czas więc nie zakłucam już ich pracy lekami , niech się dzieje wola nieba:-)
-
KAP no zauważyłaś że najwięcej się dzieje właśnie jak mnie nie ma????
ile ciąż było jak byłam na urlopie???
Kasieńko ja po tych wynikach mojego zaczynam błogo podchodzić do tematu, po prostu wiem że się w końcu uda:) ale to nie tak wiem jak tu gadamy nie raz. ja to wiem(ale nie mówię bo są momenty w których nie wierzę). po prostu wiem bardziej niż do tej pory:) -
I ja tez wychodze z zalozenia ze i tak nasze ciala robia co chce...Dlatego nie ide na prywatny monit wczesniej..Po guzik szkoda mi kasy..Jakby nie pieleniara co zadzwonila to bym w tym cyklu te nigdzie nie szla...Bo i tak u mnie peka to co nie chce
-
Robotka1 wrote:KAP no zauważyłaś że najwięcej się dzieje właśnie jak mnie nie ma????
ile ciąż było jak byłam na urlopie???
Kasieńko ja po tych wynikach mojego zaczynam błogo podchodzić do tematu, po prostu wiem że się w końcu uda:) ale to nie tak wiem jak tu gadamy nie raz. ja to wiem(ale nie mówię bo są momenty w których nie wierzę). po prostu wiem bardziej niż do tej pory:)
Tak jak ci pisalam laska najwazniejsze ze chlopaczki sie pojawily i wcale tak malo jak na czas od odblokowania ich nie macie...Niektore laski jak widzialas maja znacznie mniej
Mysle Kacha ze to kwestia lekkiego farta i zobaczysz -
Asia wyniki bym powiedziała że na tą chwilę są zaskakujące:) mieliśmy w ogóle ponad 78mln weteranow:) ale jeszcze dużo nie dobrych.
mój mi powiedział że całkowite odblokowanie trwa do pół roku.
czytałam że rozmawiałyście o seksie poporodowym:D na mojego wsiadłam już 5 tygodni po:) o ogóle mi się wtedy cały czas chciało, jak i w ciąży tak i po niej;)
u mnie zachmurane też
w domu mamy małe przedszkole;) namówiłam jedną mamę żeby zamiast do przedszkola dziś przywiozła córę do nas:) mój mąż się opiekuje dziewczynkami od 7.30:D do 16:P załatwiłam mu:PMalenq lubi tę wiadomość