Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
No zesz kurde jak małż wpadł i powiedział, ze jakaś rurka pekla, to mi tak kopara opadła, ze nie macie pojęcia...
365 dni w roku, a ona pęka, jak ja mogę mieć owulację
Kiedyś ogladalam takie filmy amerykanskie, jak maz urywa z pracy i jedzie "na wykopki" bo to teraz...
Smialam się, a jak, ale to było takie żałosne...
A teraz się okazało, ze robienie dzieci to jakaś harowka ...
I kufa, ja się znowu pytam, jakiego kosmicznego pecha trzeba mieć, żeby zajść przy numerku na imprezie, jak tu k.. Trzeba pomyślnej koniunkcji Marsa, WENUS, i księżyca, zdrowej diety, zero stresu, i ch.. Wie co jeszcze?
No jak, ja się pytam, no jak???Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 15:37
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No jak jak????Na szybko na stojaco w kacie za drzwiami
A nikt im wcześniej nie powiedział, ze trzeba zeżrec kilogram wiesiolka, dwa donga, ciapac magnze , cynk, witaminy, siemię, niepokalanka, pokrzywe, pic zioła co wieczór, ssać macę a wacka nie, bo to plemniki zabija, nie brać gorących kąpieli, nie stresowac się, po zrobić świece i zawieźć wyszywaną poduszkę do Częstochowy??.
Pewnie nie, i dlatego zachodzą...
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Katarzyna87 wrote:Z góry przepraszam, ale muszę się gdzieś wyżalić
Pierwszy raz, kompletnie nie wiem co się dzieje z moim ciałem!
Niby mam okres, ale on trwa ok. 22 godziny, potem cały dzień nic - sucho, sam śluz - następnie tylko plamienie... czy z czymś takim można w ogóle mieć owulacje w cyklu?
Cały czas mnie boli na @, ale ta nie przychodzi
Bylam dzisiaj u ginka, ale nie znalazł dla mnie czasu! Jesli nic się nie zmieni mam przyjść w pon, to "może" mnie gdzies wcisnie.
Byc moze mialas cykl bezowulacyjny i niezbyt duze endometrium w zwiazku z tym,Mialas cykl monitorowany????.
Chcę mieć monitorowany w tym mc. To mog 2 cykl dopiero, jest smutno, ale nie przejmuję się ze nie ma dwóch kresek na teście, bo wiem, że to b. krótko.
Tylko się zastanawiam, czy jak pójdkę do ginekologa to on moze mi odmówić monitorowania? Chyba nie? Chodzi o to ze to poczatek staran. -
A dlaczego mialby ci odmowic monitoringu???Ja odstawilam antyki w listopadzie a od stycznia bylam juz monitorowana i to z inicjatywy ginekologa na fundusz....
Poza tym przeciez nie musisz mu mowic ze to 2,czy 3ci cykl,.Powiedz , ze obserwujesz sie od pol roku i wydaje ci sie , ze masz cykle bezowulacyjne bo np tempka ci nie skacze...Przecviez do konca nie musisz wyjawiac ze to 3ci cykl czy 2gi staran...
Wiekszosc ginekologow dbajacych o pacjentki napewno nie odmowi -
Elfik wrote:A nikt im wcześniej nie powiedział, ze trzeba zeżrec kilogram wiesiolka, dwa donga, ciapac magnze , cynk, witaminy, siemię, niepokalanka, pokrzywe, pic zioła co wieczór, ssać macę a wacka nie, bo to plemniki zabija, nie brać gorących kąpieli, nie stresowac się, po zrobić świece i zawieźć wyszywaną poduszkę do Częstochowy??.
Pewnie nie, i dlatego zachodzą...
-
A tak zupełnie serio, może kosmos chce, żebym miała jedno dziecię...
Aska, jak mnie przed porodem powiedzieli,e pewnie urodzi się ciężko chore albo martwe, jak po powiedzieli, ze mam obserwować, bo pewnie jakieś deficyty wyjdą i ktoś by mi powiedział o nastepnej ciąży, to bym się głowę popuka, albo jego...
A po 8 mocach pomyslalam, ze nie chce zęby jak nam cos się stanie, albo zwyczajnie pomrzemy ze starości, żeby została sama...
Ale strach jest. Pewnie w ciąży pobije wszystkie panikary...
Ja na tych rehabilitacjach się napatrzylam na to co może człowieka spotkać
Co ja bym dala żeby tej wiedzy nie posiadac...
U mnie nie do końca wiadomo co, ale młodej się juz robiły dwie dziurki, w tym jedna do kregoslupa, jakbyb sobie doszly do celu...
Zazwyczaj o tym nie myślę, ale czasem mnie klujnie, a moze nie ryzykować.
Młoda baletnica pewne nie będzie, ale umysłowo ok, po co kussic los...
A w twojej sytuacji Asiu jest dla mnie oczywiste, ze chcesz rodzeństwa dla syna. Nie zrozum mnie źle, to nie żadne użalanie, ale zrobilabym to samo... Kiedyś myslalam, ze nikt nie ma prawa obarczac dziecka od razu odpowiedzialnoscia za kogoś, ale ... Jak jest juz jedno dziecko, to się dla niego chce zapewnić miłość i bezpieczeństwo, zwłaszcza jak potrzebuje nas bardziej...
Ja widzę, ze ty juz jesteś zdecydowana, a jak zachodzisz naturalnie bez szpagatowto tylko się cieszyć, to juz polowa sukcesu
-
kapturnica wrote:ssac mace a wacka nie...Ty zbereznico plamista o czym ty tu wypisujesz??Wstydz sie a feeee!!!
Upadlam na kolana i bije ci kobieto poklonyza te teksty.. Jestes moja boginia
Hołdy przyjmuje od 16;do 19.30, to ok...
Ale zanim się wciagniesz w kult, to ja chyba nie nie jestem patronka ciężarnych:-)
Jak sie cos zmieni - zawiadomie...
-
Elfik wrote:Że niby co, do autobusu mnie nie wpuscisz?
Czy że latem nie zajde? No KOP leżacego, przecież jesteś wredna egoistka....
Znaczy ze potem z bagaznika awansujesz na tylne siedzenie na kole coby cie wytluklo za grzechy -
Nie usuwaj, please, kto będzie z mną rozpracowywal plany leczenia, kłucia i wzrostu pecherzy.?
Przez Ciebie wariatko sama (no dobra małż ) się kluje ovitka, i sama decyduje kiedy, i jak kiedyś zajde, to będziesz internetowa matka chrzestna, bo k... Żadnym lekarzom nie będę tego zawdzieczac, tylko swojej ciężkiej pracy i dziewczynom z forum
No chyba, ze sobie in vitro jeb.... To wtedy nie będę mogła powiedzieć, ze to nie zasługa medycyny:-)Malenq lubi tę wiadomość
-
No masz szczescie ukorzylas sie
Zmnien czas bicia poklonow i bedziemy kwita
Zajdziesz , zajdziesz laska cobys miala nie zajsc....Wszystkie zajdziemy i bedziemy sie wymienialy kolorami kupek noworodkow po karmieniu
A o in vitro to masz mi nie myslec wogole..Bo ci to niepotrzebne....Chlopa przyciskaj i dziecie bedzie....Lato sprzyja poczeciu to sie poszerzymy i to nie tylko w biodrach -
kapturnica wrote:I czytaj zlosliwcu co napisalam , ze przejedziesz sie z nami
Znaczy ze potem z bagaznika awansujesz na tylne siedzenie na kole coby cie wytluklo za grzechy
No nie, k... W bagażniku nie jade, co ja mam robić za dłużnika mafii...?
No, pewnie ten wujek co tu jest, to juz moje zdjecie przeslal do Watykanu, zęby mnie do miejsc świętych nie wpuszali, juz się trzy razy z nim swietojebliwcej scielam, bo biblia mówi, z zwierzęta SA dla nas, to nie ważne jak żyją i SA zabijane, czy bezbolesnie czy nie, w końcu sluża tylko do jedzenia, i można z nimi robić co się chce, zameczyc na śmierć tez...
Jak powiedział do mnie, ale teraz pieprzysz, to mu oowiedzialam, ze od początku j go słuchaj mam takie samo wrażenie...
Taki miły rodzinny weekend...zagubiona_82 lubi tę wiadomość