X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My taż będziemy mieli remont oddzielam ścianą kuchnię od salonu bo już mam dość otwartej kuchni

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    My taż będziemy mieli remont oddzielam ścianą kuchnię od salonu bo już mam dość otwartej kuchni
    Hehhehe a mi sie wlasnie marzy otwarta kuchnia,,,

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna przepraszam że jesteś Ty i inne dziewczyny świadkiem tej kłótni. Nie wszyscy muszą się lubić.
    Niestety w tej chwili moje życie jakby nie było nie przebiega standardowo i wolę się powpieklać na to co mnie irytuje z rzeczy nie ważnych niż myśleć o tych istotnych sprawach. Dzięki za zrozumienie.
    Łatwo nie jest, ale mogło być tysiąc razy gorzej. Mam tego świadomość.

Nie zapytam co słychać. Tak jak mówiłam zmykam z tego forum bo moja sytuacja jest inna. Pasuję do Mam Leżących. Nie chcę kogoś nieumyślnie zranić jak mi się to przytrafiło raz. Za co przepraszałam, a Ciebie przepraszam szczególnie.

Kap. czułam potrzebę powiedzieć co o niej myślę zrobiłam to i tyle.

Trzymajcie się i powodzenia.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się marzy ale nie jak salon jest jednocześnie sypialnią :-) śpimy praktycznie w kuchni, budzę mojego rano bo nie lubię długo spać chałasuję w kuchni i to wnerwia nas oboje

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Mi też się marzy ale nie jak salon jest jednocześnie sypialnią :-) śpimy praktycznie w kuchni, budzę mojego rano bo nie lubię długo spać chałasuję w kuchni i to wnerwia nas oboje

Aaaaa no to fakt..To inna sytuacja....Tez by mnie to wkurzalo jakby mi ktos garami nad uchem tlukl hehehhe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tablecie nie umiem adresu odpalać, ale podchodzę to tego tak , że daję sobie pół roku na naturalne poczęcie bez żadnych dopalaczy

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz nic nie skomentuje .. ..Bo i po co? =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Na tablecie nie umiem adresu odpalać, ale podchodzę to tego tak , że daję sobie pół roku na naturalne poczęcie bez żadnych dopalaczy[/QUOTE
    ]
    Ona podobno miala miec 3miesiace przerwy...Jeszcze jej dobrze beta na 0nie spadla a zaciazyla znow....Ciekawe co na to rzekl jej lekarz ehheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia na fioletowe stronie też jest jedną co poroniła w styczniu, a w lutym była już w ciąży. Niektórzy lekarze mówią, że próbować juz w następnym cyklu, żeby iść za ciosem, bo są większe szanse. A inni każą odczekać.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znam trzy dziewczyny które tak szaszły jedna nawet @ po poronieniu nie dostała, jak poszły do lekarza to lakarz stwierdził że to nic bo endometrium po kilku tygodniach całkowicie się odbudowuje tylko o psychikę chodzi boją się o pavjętki tak im gin mówił podobno według niego im szybciej tym lepiej bo szybciej zajdfziesz na początku i podobno nawet dzieci są zdrowsze ale nasi lekarze są w epoce kamienia i trzynają się tych trzech miesięcy ja uważam , że moje ciało samo zdecyduje co i jak a przedewszystkim kiedy :-) to natura tu rządzi.

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kasia na fioletowe stronie też jest jedną co poroniła w styczniu, a w lutym była już w ciąży. Niektórzy lekarze mówią, że próbować juz w następnym cyklu, żeby iść za ciosem, bo są większe szanse. A inni każą odczekać.

No widzisz??Kurde co gin to teoria ewolucji..A ja tam mysle , ze wszystko zalezy od kobitki i tego kiedy ona jest gotowa na nastepne starania....Jes,li od razu i czuje sie dobrze to mysle ze to tylko jej decyzja..No chyba ,ze sa ewidentnie jakies przeciwskazania medyczne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 13:39

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się czy mi beta spadła miałam 8 maja 40000

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Zastanawiam się czy mi beta spadła miałam 8 maja 40000

No ja bym moze na Twoim mmiejscu zrobila bete by sprawdzic..To juz neidlugo 2miesiace bedzie..To moze???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba tak jest jak Asia pisze, ze chodzi o psychikę bardziej. W pracy mam też koleżankę, której płód obumarł w 8 tygodniu. To było w lutym. Odczekała całe trzy cykle (nie trzy miesiące kalendarzowe), ale jak z nią rozmawiałam, to niby podjęli starania na nowo, ale ona boi się powtórki.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobię jak mi małpa o kilka tygodni się spóżni i dwie kreski wyjdą tylko nie mam pojęcia kiedy to będzie. Jakoś już nie nastawiam się na mus nabrałam pokory w obliczu natury.

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten strach to chyba raczej juz nigdy nie zniknie....A u tych kobiet co poronily jest chyba duzo bardziej silnyz racji traumatycznych przezyc...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Działania wojenne trwają...
    Nie, nie, mowie o sobie.:-)

W czwartek rano test owi oczywisty negatyw. W piątek o 19 druga kreska mocna i agresywna! A małż poza domem. Lekki atak paniki, bo pozytyw juz mógł byod czwartku po południu...
    Telefon do małża, zdma się rano stawić na manewry..
    O 10 rano w sobotę mieli dorobić w mieszkaniu u nas, ale mowie, rano przyjedzie, to zdazymy, no bo ja jeszcze miałam zamiar chałupę ogarnąć przed majstarmi...

7 rano klucz się przekręca w zamku, ja myślę, no to mu się nagle zachcialo?
    A on mi mówi, ze w mieszkaniu KT wynajmujemy leje się woda... I poleciał..to Xie welam za sprzątanie..
    Wrócił wreszcie, rurka pekla jednak cale szczescie u sasiadki, he. Sąsiadka by się pewnie nie zgodziła, ze to szczescie..
    Ale rodzina zadzwoniła, ze będzie wczesniej, to małż pojechał po nich na dworzec.
    Ci majstrowie wpadli na chwile, a Piotr dzwoni, ze przyjechało pol rodziny, to i ja się zmieszcze do samochodu i posiada po mnie..
    Dojechalismny na działkę, przedstawilismy przywiezionych moim rodzicom, zjedlismy śniadanie i ucieklismy na pieterko...
    Zaslonilismy okna, zaparlismy drzwi krzesłem, kazalam się mężowi ukuc w brzuch ovitrelle.
    Dezynfekcji przeprowadzilismy Finlandia żurawinowa...:-) :-) :-)
    Potem obowiązek , na skrzypiacym łóżku, sluchujac czy rodzina domu nie zwiedza.. No nie wiem jak dal rade... No 16 lat już nie mamy..
    Po wszystkim polezalam 10 min z prawdziwa przyjemnością, bo to była akcja.. Wieczorem były mecze, to nie było co z malzem gadać....
    No to dziś zawiózł gości do kościoła, wrócił, a ja go na gore targam...
    Zęby zdążyć po, po nich pojechać...
    Chciał uciec, ale mu wytlumaczylam, ze ovitak działa od 22 do 47 po ukluciu i w tym czasie musimy się postarac,e trzy razy...
    Dziś wieczór pewnie zamknie się w łazience:-) :-) :-) :-)
    Po drodze były inhalacji chorego dziecka, wyprawy na zakupy, bo co chwile czegoś brakowalo, i jeszcze sporo takich kwiatków, a tu wez rób dzieci...:-) :-) :-)
    Chyba muszę tak jak kap owulację sama produkować antykami w określonym terminie:-) :-) :-)

kapturnica, Milcia, Malenq, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahah Ewka to normalnie jak za gowniazeryjnych lat...Sex w okopach...Cos sie dzieje a nie narzekasz na monotonie =D Ale Ty to zawsze masz jakies historie z pogranicza wariacji....Zeby ci sie nie zamknal w lazience wyciag wszystkie klucze hehehe

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tu poważne tematy, a ja takie historie, ale mam słabego Neta, zanim mi to weszło, juz się rozpisalyscie...:-) :-) :-)
    Także nie tak, ze jestem egoistyczne suka...:-) :-) :-) :-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Wy tu poważne tematy, a ja takie historie, ale mam słabego Neta, zanim mi to weszło, juz się rozpisalyscie...:-) :-) :-)
    Także nie tak, ze jestem egoistyczne suka...:-) :-) :-) :-)

Jak nie jak tak??przeciez nia jestes to co sie probujesz maskowac.... :-) :-) :-) :-)
    Swoja droga podziwiam za inwencje tworcze...Z tej gimnastyki laska to bedzie tancerka , zobaczysz.. =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 14:38

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 828 829 830 831 832 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ