Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:to sie laska sciezynke robi i po bolu...iihihihhi Aj tam puszcza jak chlop doswiadczony to po paluszku zawsze trafi....A jak niedoswiadczony to sie powloczy powloczy a nauczy..Nie ma co plakac trza sie cieszyc tym co sie ma
co to, bieg na orientację?
))))))
wczoraj to obowiązek, bo ta nauką bylam ... ana, ale dwa dni temu bylo tak z chęcią z obu stron, to się małz jakoś lepiej nastroił do starań..))
oni tez lubia jak nam dobrze:)
-
Elfik wrote:cos mi mowi, że jutro tempka w dół ... ciekawe czy tak będzie..
Ano jak wiedza ze nam dobrze to i im dobrze,,,,Zeby jesio czlowiek nie myslal ze to starankowe to juz by calkiem milusio bylo..Chpciaz nie powiem nie narzekam jeszcze chyba zbyt malo jeszcze przeszla i starania mi bokiem nie wychodza... -
nick nieaktualnyDobry dzień, dobry dzień taralalalalala.........
Wariatki moje życzę Wam miłej sobotki:)
Ja mam więcej energii dziś, więc poszaleję w kuchni coby na kilka dni sobie nagotowaćjakieś babeczki z fasoli uczynić, a jutro na imieninki siostrzeńca....a że on bez pszeniczny to jemu upiec jakieś ciasto na bazie zmielonych orzechów itp.
Buziole:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z góry przepraszam, ale muszę się gdzieś wyżalić
Pierwszy raz, kompletnie nie wiem co się dzieje z moim ciałem!
Niby mam okres, ale on trwa ok. 22 godziny, potem cały dzień nic - sucho, sam śluz - następnie tylko plamienie... czy z czymś takim można w ogóle mieć owulacje w cyklu?
Cały czas mnie boli na @, ale ta nie przychodzi
Bylam dzisiaj u ginka, ale nie znalazł dla mnie czasu! Jesli nic się nie zmieni mam przyjść w pon, to "może" mnie gdzies wcisnie.
Robiłam testy i na pewno w ciąży nie jestem.
Dziękuję za chwilę uwagi, troszkę mi lepiej!
:* -
Ja mam każdą @ inną, nieraz tylko plamienia przy wysiłku w nocy nic ostatnio miałam dłuższe plamienie i 3 dni mocne krwawienie nigdy nie wiem jak będzie lakarz twierdzi że najważniejsze że w środku cyklu nie mam
-
Katarzyna87 wrote:Z góry przepraszam, ale muszę się gdzieś wyżalić
Pierwszy raz, kompletnie nie wiem co się dzieje z moim ciałem!
Niby mam okres, ale on trwa ok. 22 godziny, potem cały dzień nic - sucho, sam śluz - następnie tylko plamienie... czy z czymś takim można w ogóle mieć owulacje w cyklu?
Cały czas mnie boli na @, ale ta nie przychodzi
Bylam dzisiaj u ginka, ale nie znalazł dla mnie czasu! Jesli nic się nie zmieni mam przyjść w pon, to "może" mnie gdzies wcisnie.
Byc moze mialas cykl bezowulacyjny i niezbyt duze endometrium w zwiazku z tym,Mialas cykl monitorowany????.
-
nick nieaktualnyDzień dobry słońca:)
Wpadłam życzyć miłej i bardziej słonecznej niedzieli...
Ja zaraz wybywam....
buziole i do wieczorka:)
ps. Ewik mała Twoja urocza:) mój małż, zajrzał mi przez ramię i powiedział "jaki słodki bobas"...heheh dodam, że to pierwszy raz słyszę od niego słowa "słodki bobas".....śliczna:) -
Kap. gratuluję ostatniego ruchu! Hihi. Prędzej sądziłam, że tak empatyczna kobieta zapyta kobietę leżącą w ciąży (tak cały czas zagrożonej i obarczonej problemami) jak się czuje i co słychać niż ją hmm usunie. No ale człowiek człowiekowi nie równy.
Miłego dnia. -
Idia wrote:Kap. gratuluję ostatniego ruchu! Hihi. Prędzej sądziłam, że tak empatyczna kobieta zapyta kobietę leżącą w ciąży (tak cały czas zagrożonej i obarczonej problemami) jak się czuje i co słychać niż ją hmm usunie. No ale człowiek człowiekowi nie równy.
Miłego dnia.
YYYY ?????????????A co Ty masz do tego co ja robie ze swoja lista znajomych??
Przykro mi , ze masz problemy z donoszeniem ciazy ale to nie obliguje mnie do niczego!!!
I moze wezz sie ogarnij , naprawde!!!!!.. To chyba moja sprawa kogo mam w znajomych a kogo nie !!!No chyba , ze ja nie wiem o czyms??
I nie mam obowiazku mieć kogokolwiek w znajomych skoro z nimi nie rozmawiam w ogole....I nie bylas jedyna osoba ,ktora z nich usunelam....
Rozmawiamy ze soba?? Nie!! Utrzymujemy kontakt ze soba?? nie!! To kurFFA w czym kobieto masz problem????Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 08:37
-
Sama się ogarnij
sama mogłaś napisać- dziewczyny pisały i nadal piszą i pytają co u mnie słychać. Wiesz szczerze mówiąc mam to w nosie co zrobiłaś tylko to takie mocno zalatujące Dulszczyzną wewnętrzną. Ale dnia mi nie zepsułaś lekko zaskoczyłaś, że można tak postąpić.
Przykro ci że mam problemy z do noszeniem ciąży? Hmm atakujesz mnie odkąd ja zaszłam a Ty nie. Nie pisz, że ci przykro bo to kłamstwo. Jest Ci to obojętne.
Jeśli chodzi o mnie- w tym temacie koniec. Mam swoje zdanie na Twój temat i tyle.
Dla zainteresowanych dziewczyn- miesiąc 5, wciąż kłopoty, ale idziemy do przodu. 8 lipca mam ważne badania i moim celem jest do nich dotrwać. Jak grzecznie leże i nie wstaję jest ok, lekki wysiłek fizyczny i są problemy. Ale wiem, że dziewczyny miewają gorzej, także się nie łamie