Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:buhahahahaha koffanie całe skończone 21 lat miałam, a w 22 już po ślubie byłam....żebyś widziała to zdziwienie rodziny jak po kilku miesiącach nic się nie urodziło, i po roku nic...i po 2 nic - bo może zakładali, że ja jak słonica 29miechów będę nosić...hehehehe
tak mnie nabardziej przeraża "fachowość" lekarzy...
U mnie mojemu sie spieszylo..On juz ostatni dzwonek byl zeby starym kawalerem nie zostacMalenq, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tu w ogóle jakaś moda na starszych partnerów:-)
Wiecie co, teraz to nic, ale jak 30 letni facet ciągnie do 20 letniej dziewczyny, to dla mnie cos nie teges. 10 lat więcej dla rozwoju mózgu i dobrze mu się gada z młoda gowniarą? No ale facetom chyba nie do końca o ten poziom umysłowy idzie..
Teraz możecie mniue zjechać, ale ja bym 7 lat młodszego faceta jeszcze nie zniosła, może za kilka lat, kurcze on by nawet tych samych bajek nie oglądał w dzieciństwie:-)Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie jest 6lat różnicy - młodsza jestem.....ale moja najstarsza sis ma o 5lat młodszego...czyli tak moja sis mam męża w wieku mojego męża hehehe...dobre nie???
ja tam młodszego bym nie chciała....i swoim wieku też nie....
ale każdy lubi co innego;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 19:18
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Tu w ogóle jakaś moda na starszych partnerów:-)
Wiecie co, teraz to nic, ale jak 30 letni facet ciągnie do 20 letniej dziewczyny, to dla mnie cos nie teges. 10 lat więcej dla rozwoju mózgu i dobrze mu się gada z młoda gowniarą? No ale facetom chyba nie do końca o ten poziom umysłowy idzie..
Teraz możecie mniue zjechać, ale ja bym 7 lat młodszego faceta jeszcze nie zniosła, może za kilka lat, kurcze on by nawet tych samych bajek nie oglądał w dzieciństwie:-)
Ojj ja mlodszego ??nigdy,Jakos wydaje mi sie pedofilia chlop mlodszy ode mnie....MOZE przez to ze mam braciaka mlodszego 8lat i sis 10.....,,JA tam zawsze lgnelam do starszych..A moj 7lat starszy odemnie i chociaz czasem widac ze dzieli nas te kilka lat bo on cos pamieta a ja nie to i tak mlodszy dla mnie nie przejdzie ehheheh...Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheheheh a ja jak widzicie jeszcze nie śpiję tadam tratatatatata....2 drzemki dzisiaj miałam i może uda mi się do 21wszej wytrzymać
lalalalalalala
Milcia to udanej imprezki życzę...no no no świadkową...a jaką sukienkę masz?? pochwal się....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 19:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny