Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, pytanie. Do tej pory miałam monit zawsze najwcześniej 9-11 dc. W poprzednim cyklu po owulacji został jeden pęcherzyk, który nie pękł (miał koło 24 mm). Myślicie, że warto zrobić monit w 4 dc przed nową dawką clo, żeby sprawdzić czy skurczybyka nie ma? Robi się w ogóle monit w trakcie @?"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Dziewczyny, pytanie. Do tej pory miałam monit zawsze najwcześniej 9-11 dc. W poprzednim cyklu po owulacji został jeden pęcherzyk, który nie pękł (miał koło 24 mm). Myślicie, że warto zrobić monit w 4 dc przed nową dawką clo, żeby sprawdzić czy skurczybyka nie ma? Robi się w ogóle monit w trakcie @?
No czasem sie robi w trakcie @ jesli sa do tego wskazania....,,,, ja najczesciej wcinalam dupka w cyklu z clo zeby sie wlasnie wsio wchlonelo co pozostawalo......
Czasem jak zostaje przetrwaly to skunks lubi rosnac na clo do dosc duzych rozmiarow...
Gin cie powinien zbadac jesli czujesz ze moglo cos zostac... -
Elfik wrote:Gdyby któraś była mało zmotywowana
to mój kochany Skarbik, jak miał pół roku...
he, he, pozazdrościłam Mal
edit zatrybilam ze stronke wczesniej yhhyhyhyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 22:05
-
kapturnica wrote:No czasem sie robi w trakcie @ jesli sa do tego wskazania....,,,, ja najczesciej wcinalam dupka w cyklu z clo zeby sie wlasnie wsio wchlonelo co pozostawalo......
Czasem jak zostaje przetrwaly to skunks lubi rosnac na clo do dosc duzych rozmiarow...
Gin cie powinien zbadac jesli czujesz ze moglo cos zostac...Liczę, że może się uspokoi @ do poniedziałku.
Dzięki."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Kurde male dzieciaczki sa takie rozkoszne...a te ich powyginane w rozne strony konczyn iska mnie juz calkiem rozwalaja...Njalepsze jak cycaja palce u nog mozna sie pokladac ze smiechu jak sa wygibasne... EWwka mala jest cudna nie napisze byla bo to ze starsza nie znaczy ze mniej rozkoszna....
Malenq lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:adres masz, przyjeżdżaj, lecę po wino, świeczki, i co tam jeszcze - tylko daj znać wcześniej, nogi ogolę, a co...
nie ma to tamto..
bierz mnie maleńka...
wezme cie w naturalsie co tam nie wiesz ze kłak to smakhiihhiihih
Milcia lubi tę wiadomość
-
no rozwalasz mnie kap:)))))))))))))))
tyle, ze w tym naturalsie to moglabyś nie odnależć gdzie co jest,
"puszcza białowieszczańska" wysiada..))))))))0
dlatego chłopa nie zmieniam..
zanim nastepny się nauczy i droge znajdzie...))))))))))))))
Malenq lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:no rozwalasz mnie kap:)))))))))))))))
tyle, ze w tym naturalsie to moglabyś nie odnależć gdzie co jest,
"puszcza białowieszczańska" wysiada..))))))))0
dlatego chłopa nie zmieniam..
zanim nastepny się nauczy i droge znajdzie...))))))))))))))
to sie laska sciezynke robi i po bolu...iihihihhi Aj tam puszcza jak chlop doswiadczony to po paluszku zawsze trafi....A jak niedoswiadczony to sie powloczy powloczy a nauczy..Nie ma co plakac trza sie cieszyc tym co sie maMalenq lubi tę wiadomość