X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Sama tu na ogole z wielkim placzem i utyskiwaniem jak Ci zle odeszlas piszac ,ze nie bedziesz sie tu odzywac .
    To niby z jakiej racji ja mialam do Ciebie pisac i wypytywac jak sie czujesz?? Sory ale chyba sie trochu pomylilas bo nie mam takiego obowiazku...

A z tekstem , ze zamiast Cie usunac ze znajomych powinnam zapytac co u Ciebie to juz naprawde wyszlas z siebie i stanelas obok... Rozbawailas mnie =D ...Co do ciazy dziewczyno tu jest kilka dziewczyn w ciazy i jakos nadal sie udzielaja i mamy z nimi dobry kontakt To dlaczego akurat Tobie mialabym zazdroscic ciazy??Wezz sie nie osmieszaj...Naprawde ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Mala widze ze malz sie rozkreca z okresleniami..No widzisz faceci tak maja , ze staja sie bardziej sfeminizowani kiedy ich kobiety spodziewaja sie dzieciaczka :D
    Zobaczysz jakei ebdzie achy i ochy wypowiadal jak sie urodzi wasza niunia =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 09:12

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super obie się wzajemnie rozbawiłyśmy. A czemu akurat mi? Bo szłyśmy równo, ja zaszłam Ty nie. I od tego momentu stale mnie atakowałaś.

Z płaczem...hmmm miałaś rację jestem w ciąży i tu nie pasuję bo innym jest przykro. Jakoś poduszki mam suche. A innym krwi nie psuję. Uważam, że zrobiłam dobrze.

Znasz moją sytuację, wiesz że leżę. Mama mnie uczyła, że to chorych się odwiedza nie odwrotnie.

Nie mam pretensji, że wywaliłaś mnie ze znajomych. Na ile Cię poznałam to idealnie do Ciebie pasuje. Egocentrycy tak mają. Zamiast zapytać kogoś jak się czuje oczekują, że świat pokręci się wokół nich.

Hmm o co miałabym Ciebie pytać? Jak tam przerwa w staraniach? Wiem, że robisz wszystko by się maksymalnie przygotować i dobrze. Życzę powodzenia. Szczerze bez jadu i złośliwości.

I wybacz że nie pisałam, ale ponieważ to forum dziewczyn starających się - w tym Twoje- to najpierw odzew, że chcesz ze mną rozmawiać winien wyjść od Ciebie. Uwierz odpisałabym na priv.

I wiesz co cieszę się, że to był ostatni akt kontaktu z Tobą. Są tacy ludzie, którzy nigdy nie zechcą się przyznać do tego, że nie wszystko co robią jest idealne.

Pozostałe dziewczyny przepraszam, że ta rozmowa odbywa się tu. Znikam ponownie, życzę pomyślnych owulacji, ruchliwych plemników i tego by się udało. Jak byście zaszły i leżały, mam już jakieś doświadczenie mogę się podzielić- co zrobić by nie zwariować ;)

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyloze ci to lopatologicznie bo inaczej jak widac nie dociera...

Nie przestalam cie lubic dlatego , ze zaszlas w ciaze a ja nie!!! hehehe nadal mnie to smieszy Bo w takim razie szlam z Mala w tym samym cyklu ona zaszla a ja nie i co??Nadal rozmawiamy!Dziwne nie??..I ona nadal sie tu udziala jak reszta dziewczyn ciezarnych...Nie znikly bo to watek staraniowy ale wiedza co pisac tu a co nie!!!. Przestalam cie lubic ale dlatego ze od poczatku ciazy jedynie jeczalas..Bo tu cie strzyka , bo tam cie kluje Jeden prdolony spazm jeKu.I to mnie strasznie zaczelo wkurFFiac , zreszta nie tylko mnie.....A sa tu dziewczyny ,ktore staraja sie latami i daly by wiele zeby moc miec nawet zagrozona ciaze!!!@

I nie pisz mi o braku mojej empatii..Sama dodajac linki o wozkach ciazowych w tak bardzo zagrozonej ciazy.I dodajac zeby ci zadna nie podkupila?!!????Wiedzac ze udzielaja sie tu dziewczyny po tak duzych przejsciach?Jedna po 4stratach , druga zaraz na swiezo po??To jest ta empatia ?To jest perfidia najwyzszych lotow!!..Bo chyba zapomnialas ze to watek o staraniach...
    Zrozumialas w czym sek??Jesli nie to juz twoj problem nie moj
    Z mojejj strony to juz totalne FINITO!!! NIE ZAMIERZAM PROWADZIC WIECEJ ZADNEJ JALOWEJ DYSKUSJI Z TOBA, kTORA WYWIAZALAS Z TAK SMIESZNEGO POWODU JAKIM BYLO USUNIECIE CIE Z MOICH ,PODKRESLAM MOICH NIE TWOICH ZNAJOMYCH...

Chyba logiczne jest ze jesli poklocilysmy sie tu na ogole to nie mam ochoty z toba dalej utrzymywac kontaktu.To niby ja mialam pierwsza do Ciebie wycioagac reke??A niby dlaczego???? .
    Wiec o co kruszysz kopie?Podobno cie nie ruszylo ze cie usunelam a jednak chyba tak skoro tu wylalas swoje zale...
    Skonczmy ten zalosny dialog bo do niczego nie prowadzi..ja mam swoje a ty masz swoje racje .Amen!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 09:27

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DzieFFcynjki link plus 18 dla tych co lubia mocne wrazenia ;D Efekt piorunujacy , mozna zamknac oczy :P
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f9481a18a9bc81e8.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 10:05

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż brak mi słów na Ciebie.

Ile razy przepraszać należy? Zdaje się, że zrobiłam to około pięciu. No ale żeby to wyczytać trzeba umieć czytać ze zrozumieniem.

Nieomylna Kapturnica nie przebacza nigdy!

Dobre na tytuł książki mam tu tyle czasu, że może nawet ją napiszę.

Co do wózka kupiłam go na przekór wszystkiemu. Dlaczego: bo moja okropna, egoistyczna i niepełnosprawna psychika wymagała czegoś namacalnego czego mogłaby się trzymać.

O co kruszę kopie- o to byś pomyślała nad swoim zachowaniem. Tylko pomyślała. Tak jak ja pomyślałam wtedy.

Twój ruch mnie rozbawił nie zmartwił. To było tak niskie jak tylko być mogło. Wiesz czemu uważam, że to niskie? Bo Ty nie wiesz w jakim stanie jestem. I twój ruch teraz mógł wywołać moje niepotrzebne zdenerwowanie.

Skąd mogłaś wiedzieć czy nie mam depresji? Stanu w którym najdrobniejsze pierdoły potrafią dobić? Aż tak trudno wytrwać ci było ze mną pośród kontaktów? Że nie leżę w szpitalu?

Spoko trafiłaś dobrze, zaczynam się czuć lepiej, dziecko się rusza czyli żyje. O chodzeniu mogę zapomnieć. Prawdziwi przyjaciele wysłuchują moich "jęków" a te dziewczyny, które chcą to ze mną przez priv gadają.

Po prostu następnym razem pomyśl nim coś zrobisz bo głupim ruchem możesz zrobić komuś krzywdę.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa no to wpedzilas mnie w poczucie winy , ze napisalam co mysle :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap powodzenia w cyklu ze staraniem.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Kap powodzenia w cyklu ze staraniem.

Przepraszam ale musze to napisac..
    Nie umiem cukrowac czy cos udawac , jesli cos mi nie pasuje to nie udaje pisze co mysle..Czy ktos to przyjmie czy nie...Jestesmy ludzmi doroslymi a nie dziecmi...Skoro usunelam Cie z listy znajomych po tylu tygodniach braku kontaltu to chyba nie dziwne jest.Przynajmniej dla mnie....Ostatnio jedna z dziewczyn tez mnie usunela i co??Mam z tego powodu robic awanture??przeciez to niepowazne.

Nie potrzebuje naprawde wsparcia z Twojej strony..Moze to niegrzeczne i brak taktu... ale naprawde mnie ani nie grzeje ani nie ziebi to czy mi napiszesz powodzenia czy zazyczysz niepowodzenia...
    Niech kazdy pojdzie swoja droga i utrzymuje kontakt z tymi osobami , z ktorymi chce a nie ze cos wypada lub nie ....
    I jeszcze jedno ani ci zle ani dobrze nie bede zyczyc bo po co??
    Niech kazdy sobie zyczy co chce i juz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 10:54

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    YYYY ?????????????A co Ty masz do tego co ja robie ze swoja lista znajomych??
    Przykro mi , ze masz problemy z donoszeniem ciazy ale to nie obliguje mnie do niczego!!!

No w końcu napisałaś prawdę. W tej ostatniej wiadomości. Nie lubisz mnie (jedna z wcześniejszych wypowiedzi) a w związku z tym to czy doniosę czy nie jest Ci obojętne. Swoją drogą jeszcze o 8 rano było Ci przykro. Szybko zmieniasz zdanie :D

Cóż ja nie muszę kogoś lubić by mu dobrze życzyć. Także powodzenia.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boshhhh kobito ilez mozna walkowac jeden temat?Nie znudzilo Ci sie?? 8)

Mysl sobie naprawde co chcesz mam to tam gdzie diabel mowi dobranoc... =D
    I tak jak zacytowalas ....Twoja ciaza nie obliguje mnie ani do bycia dla ciebie mila ani do czegokolwiek innego..Jest mi ona tak obojetna jak i ty..Czy to tak trudno zrozumiec???Tak !!Jestes dla mnie osoba tylko wirtualna i totalnie obojetne jest dla mnie co sie z Toba dzieje!!
    Cieszysz sie ?? =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, cieszę się,bo to dobry początek dla Ciebie by przestać być fałszywą i zacząć mówić prawdę.

Aha za avatarami kryją się ludzie z krwi i kości. To że masz to gdzieś świadczy o tym, że bawisz się tymi wszystkimi dziewczynami, tak jak w lutym zabawiłaś się mną. To co piszesz tu wpływa na innych. Lepiej o tym pamiętaj.

LUDZIE A NIE OSOBY WIRTUALNE

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urzekla mnie Twoja historia 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-)
    Jdia odpoczywaj i nie denerwój się o ile to możliwe , ciesz się stanem w którym jesteś ja mogłam tyum stanem cieszyć się krótko nie stety:-( . Masz szanse jakich inni już nie mają wiem, że jest ciężko i wszystko wkoło drażni jak człowiek musi leżeć całymi dniami, wierzę, że się uda i wszystko będzie ok. Ja tak Ci powiem, że tak na prawdę to tylko forum i listy kontaktow to pikuś w porównaniu z życiowymi problemami. Ale nie chcę się wymondrzać lubię z wami wszystkimi pogadać ale wiem że to tylko forum osobiście pewnie się nie poznamy chyba że na pielgrzymce do Częstochowy:-) . Lepiej się cieszyć życiem i każdym dniem w którym wiesz że masz dwa serduszka :-)

kapturnica, Idia, Malenq, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale pielgrzymka tak jak pisalas nadal aktualna =D
    Dokladnie Asia to tylko forum i trzeba chyba umiec odroznic je od zycia realnego....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tyle na głowie na codzień i biorę kłopoty wszystkich wkoło w rodzinie i znajomych do tego mam masę własnych a dzięki wam mogę trochę odskocvzyć od codzienności :-)

Malenq lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlody sie juz wykurowal??? Kurde jak ja sie ciesze ze juz wakacje..2Miesiace spokoju od szkoly!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to ma problemy z głosem i nie wszystko może jeszcze zjeść ale kłuci się i poszedł właśnie na rower. Do mnie nie dociera że są wakacje bo młyn mam każdego dnia :-) ale obiecuję sobie że tydzień poświęcam na gruntowne pożądki znowu okna, renamenty i każdy zakamarek posprzątać :-). Jak już wszystko zrobię to pocvzuję że są wakacje :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak sie kluci z Toba to znaczy ze juz jest dobrze..Nie wiesz o tym?heheheheh U mnie sie dopiero mlynek zacznie jak moj zjedzie i wpadnie ekipa ..Bedzie jawna masakra!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrz Asiek tu
    https://ovufriend.pl/graph/5fd80e07ff5d2983c7232cdde19ff3a5

W cyklu po poronieniu zaszla w ciaze..jprdziu to sie nazywa miec szczescie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 827 828 829 830 831 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ