X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaja z cukrem, to żółtka osobno z cukrem, białko na piane i łączyć? Czy razem jak podleci?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie laska cale jajka

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tym polega prostota tego ciasta beltasz jaja zz cukerem byle jak i do tego domieszujesz make proszek i rozpuszczona margaryne....wylewasz , owoce i w 40minut masz pachnace ciasto..Nawet za przeproszeniem totalny laik cukierniczy dalby sobie z tym rade...U mnie mlody od dzieciaka lubil to ciasto do kakao albo mleka....Wtedy jeszcze zdarzalo sie ze wyciagal ze srodka upeiczone owoce i zjadal ciasto...Kochane dzieciackzi heheh

Malenq, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, poszlam do kuchni sprawdzić czy mam ingrediencje na ciasto, a tam drodzdzowa z jagodami małż kupił... No i para z gwizdka poszła..

Ale jestem padnieta, czekam AZ się Woda zagotuje w czajniku elektr, i czekam, i czekam, a tu przycisku nie włączyłam, ..
    No są tacy co to zginaja łyżeczki siła woli, ja widać chciałam tak wodę zagotować:-) :-) :-)
    A dziś wracając do domu zaszlam do antykwariatu, a co, mi się tez cos od życia należy, i zakupilam ksiazki, gwoli sprawiedliwości, jedna dla małża, dwie dla mnie, 4 dla Idy - no kolejosc dziobania..:-) :-):-)
    I zzostawiłam tam kurtkę, dzwonilam do nich przetrzymaja mi...

No, ja dziś raczej z domu nie powinnam wychodzic, bo jeszcze nie trafie z powrotem:-)

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ty to wogole powinnas wypic kawe zagryz gluten z drozdzami dla poprawy nastroju , zaciagnac kocyka na stopki i porelaksic sie,...
    Antykwariat hmmmm moj malz uwielbia te klimaty....W belgii jest pelno takich miejsc i zawsze cos wyszpera..ostatnio zwiozl do domu sliczne obrazy , kredens do renowacji i pieknedebowe krzesla==12sztuk..tyle ze lata switlnosci maja za soba-znaczy obicie i trzebaje zmienic....Moj salon utrzymany jestw stylu staroswieckim jak to mwoie..Uwielbiam miejsca tracace myszka....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 18:02

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mnie teraz dobilas, jak jha kocham takie stare meble, ale miejsca brak, to teraz po meblowych nie chodze...
    Ale mam stara szafę, dwie szafeczki, krzesło, nogi od maszyny pod szafkę, stolik stylizowany...

To jak kiedyś będziesz na Pomorzu, odwiedz zajazd Melancholia...

To twój czym do domu wraca, tirem?..,:-) :-) :-) :-) :-) :-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieee hehehehee moj jezdzi autobusem..ale jak ma wiecej rzecfzy juz zakupionych i trzyma je w garazu u szefato wynajmujemy goscia co jezdzi z belgii do pl..Gosciu jest z bochni jakies 80km ode mnie i za poltorej stowy ojro przywozi pod dom

Laska za 35funa ostatnio dorwal jedwabisty zegar angielski poltora metrowy pieknie rzezbiony...Jak ja to mowie bimbalek bo godziny bimba....uwielbiam go

Tys jest z gdanksA??moj malz ma wujka i kuzynostwo w gdansku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 18:16

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz, kraj mały:-)
    Tak ja z Gdańska obecnie, wczesniej Gdynia...

No to trochę za dowóz wychodzi :-( ale nie ma nic za darmo... Ja pewnie gdybym duży dom miała to istną graciarnie, ale przez ta duża szafę to się prawie z Piotrem nie pozabijalismy:-) :-) :-)

A wiecie co, czerwcowki tak zaczęły, ze myslalam, ze grudniowki dogonia, ale potem spadek.., no jeszcze trzy dni, ale rekordu nie będzie.. Ale sporo ich...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elfik no po 3 miechach się spotkaliśmy, po 2 tyg. zamieszkaliśmy (żem się wtedy z rodzinnego domu wyprowadziła hehee) a po 7 miechach byliśmy po ślubie...i tak tyrkamy do dziś.....odważna, głupia, zakochana, jak zwał tak zwał...wyszło na moje:)
    ja też mam w domku parę starych mebli...uwielbiam...ale sypialnię mam na nowy styl, chociaż w drewnie:)
    aaaa takie ciasto to też często robię, szybkie, łatwe, smaczne ;)

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    A wiecie co, czerwcowki tak zaczęły, ze myslalam, ze grudniowki dogonia, ale potem spadek.., no jeszcze trzy dni, ale rekordu nie będzie.. Ale sporo ich...
    no zaczęły z hukiem, ale na "marcówkach" chyba tylko 5 dziewczyn się przeniosło...:-/
    u nas na styczniówkach już 3 dziewczyny pożegnały się :( ale zapowiedziały, że będą walczyć dalej....;)
    na lutówkach też trochę smutnych wieści...
    ale mówię WAM jak tylko zaciążają to znikają, a szkoda....cóż takie życie...

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wiem ze na fiolecie sama beznaszej paczki stad nie odnajde na banl..Takze nie ma innego wyjscia tylko zaciazamy wszystkie na raz i zakladamy watek monitoring ciazy na brzuchatkach =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal, ale to ciasto, to chyba teraz, bo wczesniej jhak ty tak się zdrowo odzywialas, to nie brzmi jak przysmak chodakowskiej ;-)

No, TOS ty odważna bylas, albo z domu ucieklas, nie wnikam, dobrze, ze to dobry czlek:-) :-) :-)
    Jej, to strasznie romantyczna historia:-)

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elfik nie uciekłam, zakochałam się..taka prosta przypadłość, nieuleczalna podobno....;)
    taaa no pewnie, że wcześniej, potem były tylko ciacha otrębowe, lub serniki na zimno, lub po prostu serki homo z kakaem i stevią hehehehe....

cała rodzinka moja i jego obrażona była, że nie było zaręczyn rodzinnych, że cywilny, że bez imprezy itp., itp.,
    dla mojej rodziny po jakimś czasie przeszło, dla Jego do tej pory nie hehehehe...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 18:37

Elfik lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap, zakładamy wątek, ale tu, co dziewczyny pisza o fioletowpj stronie mocy to same koszxmary...

Tylko tu młódek nie wystraszaj juz, hihihi. No nic, koniec tematu:-) :-)

Ja myślę, ze jak się człowiek tyle starał to nic dziwnego, ze kazde pikniecie go przeraża, ja będę miała pewnie schize czy moje ciała anty fosfolipidów w znowu żył nie zapychaja...
    Ale jak się podejmuje ryzyko...
    Smutne jhesdt tylko to, ze rzadko możemy zaufac lekarzom, wiem po sobie, wiec człowiek przerazony swoja niepełna wiedza tworzy koszmary...
    Ale jak się temu pooddac, to tylko sznur na szyje:-(

O to znaczy, ze z tych co testowały w marcu tylko pięciu się nie udało?

kapturnica lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal, a Ty chociaż pełnoletnia byłas? ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buhahahahaha koffanie całe skończone 21 lat miałam, a w 22 już po ślubie byłam....żebyś widziała to zdziwienie rodziny jak po kilku miesiącach nic się nie urodziło, i po roku nic...i po 2 nic - bo może zakładali, że ja jak słonica 29miechów będę nosić...hehehehe

tak mnie nabardziej przeraża "fachowość" lekarzy...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja wiem ze na fiolecie sama beznaszej paczki stad nie odnajde na banl..Takze nie ma innego wyjscia tylko zaciazamy wszystkie na raz i zakladamy watek monitoring ciazy na brzuchatkach =D

Kasia, to ja też się tam przyłączę :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    buhahahahaha koffanie całe skończone 21 lat miałam, a w 22 już po ślubie byłam....żebyś widziała to zdziwienie rodziny jak po kilku miesiącach nic się nie urodziło, i po roku nic...i po 2 nic - bo może zakładali, że ja jak słonica 29miechów będę nosić...hehehehe

tak mnie nabardziej przeraża "fachowość" lekarzy...

A teraz jak już wiedzą, to coś mówili??

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, a ja dzisiaj byłam na przymiarce sukni ślubnej :) Tzn. nie mojej, ale siostry :) Super będzie wyglądała, jak taka księżniczka :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Laski, a ja dzisiaj byłam na przymiarce sukni ślubnej :) Tzn. nie mojej, ale siostry :) Super będzie wyglądała, jak taka księżniczka :)

a no wlasnie...bo ty teraz idziesz na tance niedlugo =D

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 823 824 825 826 827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ