Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
A zeby pocieszyc ciezarowki..Przypomne kochane ze ja celibat mam od kwietnia!!! I kurde nie ze wzgl na fasolinke ehh...I pozniej sie dziwic ze jak rozedrgana struna w gitarze..2chwyty i po robocie
Byle do 13tego heheheheh
Malenq, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eh, kap, ty rozedrgana gitaro
No poezją powiało..
Dziewczyny , ja po egzaminie, ledwo na oczy widzę, od razu mowie, ze nie wiem jak mi poszli, ludzie różnie pisali..
Leże i wegetuje, a dziś na 19 na monitoring, może odwołać?
Wiecie, jakość tak sobie wkrecilam,,mze dopóki prolaktyna mi nie spadnie, to "marne szanse"
Jakby co, to 120 zł w kieszeni, no i 70 za ovitke, tylko w zamian pewnie zero szans na pęknięcie pecherza...
Młody chce pierogów, to niech lepi, dobrze, wychowuj faceta na poziomie nie jaskiniowca "Wilma, i'm home" i jeb na kanapę
A mal twój to romantyk, mój jak mu mowilam, zęby do Brzuska pogadal, niech dziecię go pozna, to się krzywil i tekst sztandarowy- a co ja mam mówić...
Normalnie, to potrafi na śmierć zagadac, ale nie...
Jej, jak robotka teraz chłopa wycisnie, to karnet na siłke w zsebach odniesie, teraz będzie miał zajęcia sprawnościowe co dwa dni
Po miesiącu do komandosów go wezmą...Malenq lubi tę wiadomość
-
Hahahahah Ewka jak ty cos odjeviesz to majtyki same opadaja...Co ci doradzic??sama nie wiem laska...u ciebie te jajca rosna jak kuva chca ciolki...Ja sie zastanawialam nad przesunieciem jesio cyklu tak zeby 16tego miec 14ty dzien cyklu dopiero...wtedy mam wizyte u gina na nfz i sama nie wiem co robic juz ehhh..Niby planowo mialam zaczac cykl 1szego lipca i wtedy 16ty dzien..Kuva sama nie wiem
-
nick nieaktualnyElfik: "Jej, jak robotka teraz chłopa wycisnie, to karnet na siłke w zsebach odniesie, teraz będzie miał zajęcia sprawnościowe co dwa dni
Po miesiącu do komandosów go wezmą..."
ano ano o tym samym pomyślałam...hehehe
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:jakie ciasto, jakie ciast????
a normalnie młodego masz:) superaśny facet rośnie;)
Wlasnie skonczylismy a mlody z resztek robi...... PINDOLA Z JAJAMI hihihiihhiMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochanie : ano jak przyszło na XXI wiek...przez internet....3miechy gadaliśmy tylko, bez zdjęć, telefonów itp. tylko gg...ja w jednym miejscu podlasia, on w innym....a po 7 miesiącach od poznania byliśmy po ślubie...
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Elfik: "Jej, jak robotka teraz chłopa wycisnie, to karnet na siłke w zsebach odniesie, teraz będzie miał zajęcia sprawnościowe co dwa dni
Po miesiącu do komandosów go wezmą..."
ano ano o tym samym pomyślałam...heheheMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bo ja to z kolei w MI6 albo CIA i nic ze mnie nie wycisnicie..
No kap, przepis na ciasto dawwaaj, jak mlody dobrze ulepi, to ty go sobie zostaw a trzy wibratory na alledrogo wystaw..
Zawsze co natura to natura...
Może jak użyjesz będziesz miała małego Ciastka, jak w Shreku....
Przyszła paczka, brakuje tu Robotki, zęby mi napisała jak się macać, a jak się dongać...
Muszę zajrzeć na zielary, ale SIL nie mam:-)
Kurde Kap, jak mowilam, co dzień nowy pomysł, tylko tak myślę, nawet jak z tej niedroznej strony, może go drugi przechwycić, próbować trzeba..
Z drugiej stronybzobacxyc y pękł, no cóż, ciekawość tylko zaspokoisz, ale co, najwyżej dupka dostaniesz..
Może rzeczywiście na dzien owu ten monit, ale z drugiej strony, może wez tylko dzien dłużej. Nie wiadomo na pewno jak przyjdzie @ teraz...
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
No jak znam siebie gto na 4ty dzien po odstawieniu antykow zaczyna sie krwawienie..wiec obstawiam wtorek @ ale tak jak se teraz mysle to odpuszczam jaki by nie byl ten dzien to pojde na monit bo za free ale nic juz nie kombinuje mam w dupce..I tak ostatnie 2razu guzik daly...Zeby skaly srały to i tak se podam pregnyl w 15tym dniu..napewno nie zaszkodzi hch najwyzej moze wpsomoc dziada hehehe
-
Malenq wrote:Kochanie : ano jak przyszło na XXI wiek...przez internet....3miechy gadaliśmy tylko, bez zdjęć, telefonów itp. tylko gg...ja w jednym miejscu podlasia, on w innym....a po 7 miesiącach od poznania byliśmy po ślubie...
No nie można powiedzieć laska, ze Ty to anemii jesteś, to kiedy postanowi liście sie pobrać? Gdybyś nie pisała dłużej, pomyslałabym, ze wpadka:-)
Odważna...
Ja dopiero po 6 mcach powiedziałem mojemu,że kocham, bo tak mielilam żeby mieć pewność tego co mowie, i dopiero wtedy o jakiś wiekszym zbliżeniu zaczelam myśleć...
Ale ja to taki raróg...Malenq lubi tę wiadomość
-
laska przepis na najprostsze ciasto ucierne z owockami..6jajkow , 2 i pol szkl mki tortowej , pol lub 1/3kostki ja daje te mniejsza ilosc.... marg kaski stopionej ,szklanka cukerra krzxystala i lyzeczka proszku do pieczenia..jajca ubija sie z cukerem dodaje przesiana make i proszek plus ostudzona stopiona kaske...na brytfanke taka kwadratowa..czym mniejsza tym ciasto wieksze-tak na fucking logic hehehe No i na wierzch owoce jakie sie chce tylko trza je z tej strony co bedzie szlo na ciato maczacw mace..i do piekarnika na 200-220stopni kolo pol godz..a najlpeiej spr jak odstaje od brytfanki...I po wyjeciu posypac cukerem puderem .MNIAM
Malenq, Elfik lubią tę wiadomość