X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal, mi kazała kupić taki luzem, nie w tabletkach, bo mówi, że po co kolejne tabletki łykać.

Malenq lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewik olicz se 5miesiecy ciazy i 2miechy po porodzie to 7miesiecy braku sexza,,To juz mi sie tak chcialo ze przerabialam nozkami...ihihhiihhi

Malenq, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasto w piekarniku...A ciasto na pierogi se odpoczywa..Zara bedziemy robic..tak kochane my...moje szacowne dziecko wykazalo inicjatywe w dniu dziesiejszym i stwierdzilo ze bedzie lepil [ierogi..Toz to szok!!! =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zeby pocieszyc ciezarowki..Przypomne kochane ze ja celibat mam od kwietnia!!! I kurde nie ze wzgl na fasolinke ehh...I pozniej sie dziwic ze jak rozedrgana struna w gitarze..2chwyty i po robocie =D Byle do 13tego heheheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie ciasto, jakie ciast????
    a normalnie młodego masz:) superaśny facet rośnie;)

Elfik lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, kap, ty rozedrgana gitaro :-) :-) :-) :-) :-) :-)

No poezją powiało..:-) :-) :-)

Dziewczyny , ja po egzaminie, ledwo na oczy widzę, od razu mowie, ze nie wiem jak mi poszli, ludzie różnie pisali..
    Leże i wegetuje, a dziś na 19 na monitoring, może odwołać?

Wiecie, jakość tak sobie wkrecilam,,mze dopóki prolaktyna mi nie spadnie, to "marne szanse"
    Jakby co, to 120 zł w kieszeni, no i 70 za ovitke, tylko w zamian pewnie zero szans na pęknięcie pecherza...

Młody chce pierogów, to niech lepi, dobrze, wychowuj faceta na poziomie nie jaskiniowca "Wilma, i'm home" i jeb na kanapę:-) :-) :-)

A mal twój to romantyk, mój jak mu mowilam, zęby do Brzuska pogadal, niech dziecię go pozna, to się krzywil i tekst sztandarowy- a co ja mam mówić...

Normalnie, to potrafi na śmierć zagadac, ale nie...:-) :-) :-) :-)

Jej, jak robotka teraz chłopa wycisnie, to karnet na siłke w zsebach odniesie, teraz będzie miał zajęcia sprawnościowe co dwa dni :-) :-) :-) :-) :-)

Po miesiącu do komandosów go wezmą...:-) :-) :-)

Malenq lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal, a gdzie ty swojego poznałas?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahah Ewka jak ty cos odjeviesz to majtyki same opadaja...Co ci doradzic??sama nie wiem laska...u ciebie te jajca rosna jak kuva chca ciolki...Ja sie zastanawialam nad przesunieciem jesio cyklu tak zeby 16tego miec 14ty dzien cyklu dopiero...wtedy mam wizyte u gina na nfz i sama nie wiem co robic juz ehhh..Niby planowo mialam zaczac cykl 1szego lipca i wtedy 16ty dzien..Kuva sama nie wiem

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik: "Jej, jak robotka teraz chłopa wycisnie, to karnet na siłke w zsebach odniesie, teraz będzie miał zajęcia sprawnościowe co dwa dni :-) :-) :-) :-) :-)

Po miesiącu do komandosów go wezmą...:-) :-) :-)"

ano ano o tym samym pomyślałam...hehehe

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa a ty sama nie pekasz???zawsze ovitke boerzesz???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    jakie ciasto, jakie ciast????
    a normalnie młodego masz:) superaśny facet rośnie;)
    ciasto ucierane mam taki fjniacvki przepisik...zawsze ladnie wyrosnie i dodaje rozne rodzaje owocow ..jak sie je lekko w mace przycisnie przed dodaniem to pozniej nie opadaja na dol w ciescie ..No i bardzo proste do zrobienianie ma z nim patyczkowania..
    Wlasnie skonczylismy a mlody z resztek robi...... PINDOLA Z JAJAMI hihihiihhi

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochanie : ano jak przyszło na XXI wiek...przez internet....3miechy gadaliśmy tylko, bez zdjęć, telefonów itp. tylko gg...ja w jednym miejscu podlasia, on w innym....a po 7 miesiącach od poznania byliśmy po ślubie...:)

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Elfik: "Jej, jak robotka teraz chłopa wycisnie, to karnet na siłke w zsebach odniesie, teraz będzie miał zajęcia sprawnościowe co dwa dni :-) :-) :-) :-) :-)

Po miesiącu do komandosów go wezmą...:-) :-) :-)"

ano ano o tym samym pomyślałam...hehehe
    laski ale on wojskowy to juz komandos tera nie bedzie tylko do elity pojdzie jak SAS albo NAVY SEALS hhihihhi

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczka się zamykają, muszę poleżeć z zamkniętymi...do później:)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka a powiedz mi co Ty studiujesz??Bo tak wiemy ze cos tak kujesz jak kowal ale nie wimey do czego??heehe

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo ja to z kolei w MI6 albo CIA i nic ze mnie nie wycisnicie..:-) :-) :-) :-)

No kap, przepis na ciasto dawwaaj, jak mlody dobrze ulepi, to ty go sobie zostaw a trzy wibratory na alledrogo wystaw..:-) :-) :-)
    Zawsze co natura to natura...
    Może jak użyjesz będziesz miała małego Ciastka, jak w Shreku....:-) :-) :-) :-) :-)

Przyszła paczka, brakuje tu Robotki, zęby mi napisała jak się macać, a jak się dongać...
    Muszę zajrzeć na zielary, ale SIL nie mam:-) :-) :-)

Kurde Kap, jak mowilam, co dzień nowy pomysł, tylko tak myślę, nawet jak z tej niedroznej strony, może go drugi przechwycić, próbować trzeba..
    Z drugiej stronybzobacxyc y pękł, no cóż, ciekawość tylko zaspokoisz, ale co, najwyżej dupka dostaniesz..
    Może rzeczywiście na dzien owu ten monit, ale z drugiej strony, może wez tylko dzien dłużej. Nie wiadomo na pewno jak przyjdzie @ teraz...

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak znam siebie gto na 4ty dzien po odstawieniu antykow zaczyna sie krwawienie..wiec obstawiam wtorek @ ale tak jak se teraz mysle to odpuszczam jaki by nie byl ten dzien to pojde na monit bo za free ale nic juz nie kombinuje mam w dupce..I tak ostatnie 2razu guzik daly...Zeby skaly srały to i tak se podam pregnyl w 15tym dniu..napewno nie zaszkodzi hch najwyzej moze wpsomoc dziada hehehe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kochanie : ano jak przyszło na XXI wiek...przez internet....3miechy gadaliśmy tylko, bez zdjęć, telefonów itp. tylko gg...ja w jednym miejscu podlasia, on w innym....a po 7 miesiącach od poznania byliśmy po ślubie...:)

No nie można powiedzieć laska, ze Ty to anemii jesteś, to kiedy postanowi liście sie pobrać? Gdybyś nie pisała dłużej, pomyslałabym, ze wpadka:-) :-) :-) :-)

Odważna...
    Ja dopiero po 6 mcach powiedziałem mojemu,że kocham, bo tak mielilam żeby mieć pewność tego co mowie, i dopiero wtedy o jakiś wiekszym zbliżeniu zaczelam myśleć...
    Ale ja to taki raróg...

Malenq lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, po 7 mcach od poznania w realu, nie w ogóle...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laska przepis na najprostsze ciasto ucierne z owockami..6jajkow , 2 i pol szkl mki tortowej , pol lub 1/3kostki ja daje te mniejsza ilosc.... marg kaski stopionej ,szklanka cukerra krzxystala i lyzeczka proszku do pieczenia..jajca ubija sie z cukerem dodaje przesiana make i proszek plus ostudzona stopiona kaske...na brytfanke taka kwadratowa..czym mniejsza tym ciasto wieksze-tak na fucking logic hehehe No i na wierzch owoce jakie sie chce tylko trza je z tej strony co bedzie szlo na ciato maczacw mace..i do piekarnika na 200-220stopni kolo pol godz..a najlpeiej spr jak odstaje od brytfanki...I po wyjeciu posypac cukerem puderem .MNIAM

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 822 823 824 825 826 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ