X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Madzia ja też wiem , że nic nie wiem :-)
    Też długo plamiłam w tym cyklu
    wkurzajace nie ma to jak dostac @ i juz:)

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    magda współczuję, nie wiem co Ci doradzić??? może nie brać już nigdy dupka, znałam na innym temacie dzieczynę co jej duphaston wszystko rozwalił, cykle rozregulował itp. więc musisz porozmawiać z ginem o tej sprawie...

tez sie nad tym zastanawiam u mnie nie bylo wcale tak zle cykle zazwyczaj 32 i wszystko bylo ok a po dupko sa plamienie ktorych nie bylo wczesniej....

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdz z ciekawości cykl bez dupka i zobacz jaki progesteron będzie bo jak jest ok to po co Ci on .
    Ja miałam 12 progesteronu mój gin mówi, że jest ok , lecz poprzedni twierdził, że jest zły i pół roku wciskałam luteinę to to samo co dupek teraz wiem, że nie potrzebnie.

Malenq lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Sprawdz z ciekawości cykl bez dupka i zobacz jaki progesteron będzie bo jak jest ok to po co Ci on .
    Ja miałam 12 progesteronu mój gin mówi, że jest ok , lecz poprzedni twierdził, że jest zły i pół roku wciskałam luteinę to to samo co dupek teraz wiem, że nie potrzebnie.
    u mnie progesteron byl 1,3 musze faktycznie to wszystko przemyslec....jedna dobra info to maz wkoncu zdecydowal rzucic fajki nie palil jakis czas potem zaczal i wkoncu uzywa plastry nie pali 4 dzien i sam zrozumial i mowi ze lepiej sie czuje....

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój już rok nie pali desmoxan mu pomógł :-) wciął całe opakowanie już 4 dnia nie palił :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Mój już rok nie pali desmoxan mu pomógł :-) wciął całe opakowanie już 4 dnia nie palił :-)
    to super:) moj perwszy rz tez po tygodniu nic nie palil po 1,5 roku gdzies zaczal :( i mam nadzieje ze juz nie bedzie palil:)

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda bez urazy ale zamiast tak przezywac za przeproszeniem jak stonka wykopki ze plamisz , ze @ nie ma itd... proponowalabym przeczytac ulotke dupka..stoi tam jak byk jakie moga byc uboczne skutki 8)

Możliwe skutki uboczne: W nielicznych przypadkach w trakcie leczenia może pojawić się krwawienie międzymiesiączkowe, któremu można zapobiec zwiększając dawkę dydrogesteronu. Mogą także wystąpić: plamienia, zmiana objętości krwi traconej w czasie menstruacji, wtórny brak miesiączki, nudności i wymioty, zmiany parametrów czynności wątroby, żółtaczka (rzadko), bolesność i/lub wzmożone napięcie gruczołów sutkowych, świąd, alergiczne reakcje skórne, stany depresyjne, ból głowy (w tym także typu migrenowego), wzdęcia, zmiany libido.
    Pisze o plamieniach???Pisze!!To co bym przezywala...Niestety zaden lek nie jest pozbawiony swoich ubocznych skutkow i zgadzajac sie jakis przyjmowac nalezy sie liczyc z tymi konsekwencjami

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:

Asiek ja palilam po prawie 2ramki dziennie wybralam w sumie pol opakowania desmoxanu..Przestalam palic 5tego dnia....13miesiecy temu =D

Joanna0071 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Magda bez urazy ale zamiast tak przezywac za przeproszeniem jak stonka wykopki ze plamisz , ze @ nie ma itd... proponowalabym przeczytac ulotke dupka..stoi tam jak byk jakie moga byc uboczne skutki 8)

Możliwe skutki uboczne: W nielicznych przypadkach w trakcie leczenia może pojawić się krwawienie międzymiesiączkowe, któremu można zapobiec zwiększając dawkę dydrogesteronu. Mogą także wystąpić: plamienia, zmiana objętości krwi traconej w czasie menstruacji, wtórny brak miesiączki, nudności i wymioty, zmiany parametrów czynności wątroby, żółtaczka (rzadko), bolesność i/lub wzmożone napięcie gruczołów sutkowych, świąd, alergiczne reakcje skórne, stany depresyjne, ból głowy (w tym także typu migrenowego), wzdęcia, zmiany libido.
    Pisze o plamieniach???Pisze!!To co bym przezywala...Niestety zaden lek nie jest pozbawiony swoich ubocznych skutkow i zgadzajac sie jakis przyjmowac nalezy sie liczyc z tymi konsekwencjami

za przeproszeniem ulotke znam na pamiec....ale chyba watek jest po to zeby dzielic sie swoimi przezyciami jakie ktora miala objawy, zeby potem inne tez mogly porownywac tak:) a moze poprostu potrzebowalam z kims pogadac wyzalic sie????siedze w sklepie sama w 4 scianach i moze tego potrzebowalam nie pomyslalas?! nie musisz odp jezeli nie chcesz albo nie masz ochoty.......chcialam poprsotu z kims pogadac.....ty tak nigdy nie mialaas zawsze wszystko tlumisz w sobie nie dzielisz sie z nikim mimo tego ze wiesz ze tak wlasnie jest?????

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    YYYYY zalisz sie czy chwalisz????? skoro cos wiesz ze tak jest to po chvj narzekasz to tak na marginesie...A skoro piszesz cos na ogole to miej na uwadze to ze ktos wyrazi swoja opinie rowniez... =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko ja to rozumiem ale poprostu chcialam z kims pogadac.....czy ty tego nie mozesz zrozumiec?? ja o tym wiedzialam z ulotki owszem ale poprostu piszac chcialam pogadac z dziewczynami czy tez np maja takie skutki czy np tylko ja????sorry ale ja ciebie nie obrazam !!!nieraz czytam twoje wiadomosci i jakos cie nie krytykuje a ty musisz wywyzszac sie i innych obrazac???co ja ci zrobilam????

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia pytalas przedtem o Kaski Robotka ma dzis wolne w robocie to jej caly dzionek nie ma bedzie dopiero w poniedzialek..Pewnie rzucila sie na chlopa i wycisk z neigo znalezione plemniki =D
    Swoja droga w zyciu bym nie skojarzyla ze gluten ma wplyw na cholesterol???!!!???

Milcia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorry skonczmy temat....chcialam z kims pogadac i nic wiecej wykasuje sie z tego watku i juz ...watek ma juz swoja prowadzaca:p ......

nie wiedzialam ze tu mozna tylko rozmawiac o tym co sie tobie podoba i trzeba dwa dni myslec co napisac zeby sie komus cos nie spodobalo :) hehe

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda8869 wrote:
    spoko ja to rozumiem ale poprostu chcialam z kims pogadac.....czy ty tego nie mozesz zrozumiec?? ja o tym wiedzialam z ulotki owszem ale poprostu piszac chcialam pogadac z dziewczynami czy tez np maja takie skutki czy np tylko ja????sorry ale ja ciebie nie obrazam !!!nieraz czytam twoje wiadomosci i jakos cie nie krytykuje a ty musisz wywyzszac sie i innych obrazac???co ja ci zrobilam????

Kobito wez z10oddechow i moze ochloniesz albo pare przysiadow strzel..nikt cie nie obraza ale jak na kilkanascie postow jojczysz ,ze plamisz ,ze boli ,ze to, ze tamto, ze sramto to wyslalam ci ulotke z dupka ,ze takie objawy moga byc..A skoro je znasz to myslisz ze jak bedziesz sie uzalac na ogole to ci mina???
    Alez krytykuj mnie llobieto czy ja ci bronie =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Srednio mnie rusza czy przestaniesz czy bedziezz pisax dalej..Ani mnie to nie grzeje ani nie ziebi to raz dwa...Nie czuje sie tu zadna prowadzaca zeby byla scislosc..I jakos nie zauwazylam ze dziewczyny musza sie zastanawiac i kminic co i jak wiec moze wyluzj i jakies ziolka zaparz ?????Pomoga 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie krytykuje cie nie przyszlo mi to do glowy nie znasz mnie...ja nie z tych...poprostu moze sobie z tym nie radze mimo ze staram sie 6 miesiacy wiem ze to krotko ale jakos nie daje rady....kazdy ma slabsze i lepsze dni....jedne radza sobie lepiej inne gorzej a ja poprzez pisanie myslalam moze ze ktos sie odezwie i powie ze mial tak samo i jest ok albo np ze miala tylko plamienia i byla w ciazy nei wiem....poprostu mam dola chcialam na prawde z kims pogadac bo nie mam zkim:) myslalam ze moze znajdu tutaj takie osoby sorry :(

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Srednio mnie rusza czy przestaniesz czy bedziezz pisax dalej..Ani mnie to nie grzeje ani nie ziebi to raz dwa...Nie czuje sie tu zadna prowadzaca zeby byla scislosc..I jakos nie zauwazylam ze dziewczyny musza sie zastanawiac i kminic co i jak wiec moze wyluzj i jakies ziolka zaparz ?????Pomoga 8)

masz spoko wypowiedzi spoko ale nie patrzysz piszac czy mozesz kogos urazic czy nie...kto siedzi po drugiej stronie wogole sie tym nie przejumjesz chyba....zimna jestes!!!

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiec tak jak napisalam zaparz ziolka , ochlon to pomoze..Bo takie cisnienie na ciaze to raczej nie pomoze ci w zajsciuw nia napewno..Sa tu dziewczyny co przezyly kilka poronien , staraja sie po 2lata i jakos nie szaleja jakby im ktos na ogon nasypal..Kobito przez ciebie rpzemawia jakas histeria..Boshhh Myslisz ze jak bedziesz tak wariowac to ci to pomoze????CIERPLIWOSCI zycze

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najadłam się truskawek.......buuuuu...i sexu mi się chce....hehehe ale to po wczorajszej kłótni....jutro mi przejdzie....nie przejmujcie się, zajem to kolejnymi truskawkami aż mnie ciśnienie rozniesie....

i jak tam młody już się byczy wakacyjnie???

magda spoko majonez, jak wiesz, że dupek powoduje plamienia, cóż to dopiero 2gi dzień, idź po @ do gina po prostu........

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak na marginesie to jestem jeszcze w piżamce :P

‹‹ 820 821 822 823 824 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ