Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobno krytyk sztuki to ten, co chcialby być artysta, ale mu talentu brakuje...
To u nas byłoby tak samo:-)
Może najpierw zaciazymy, to się troche uwiarygodnimy:-)
Dziewczyny, mam się uczyć a siedze z wami, o 12 się wylaczam, prosze szybko napisać jeszcze cos fajnego)
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw końcu mam spokój za oknem, głodna chmara objadła wszystko i poleciała szabrować inne drzewa....w końcu da się w ciszy pomyśleć, bo ptaszyska te jak przekupki na targu....na dębie od rana siedzi Pan Gołąb i zalotnie grucha wywołując samiczkę heheheh....
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Podobno krytyk sztuki to ten, co chcialby być artysta, ale mu talentu brakuje...
To u nas byłoby tak samo:-)
Może najpierw zaciazymy, to się troche uwiarygodnimy:-)
Dziewczyny, mam się uczyć a siedze z wami, o 12 się wylaczam, prosze szybko napisać jeszcze cos fajnego)
COS FAJNEGO :p :pMalenq lubi tę wiadomość
-
Milcia, sesja podwójna?
No to dajemy banery
A jakie wy macie włosy kochane moje modelki?
Jedna musi być blondynka, druga ciemna..
Ruda by się przydała tez, kiniaczek i zagubiona, jak tam u was z owłosieniem?
Robimy sesje grupowa...kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Milcia, sesja podwójna?
No to dajemy banery
A jakie wy macie włosy kochane moje modelki?
Jedna musi być blondynka, druga ciemna..
Ruda by się przydała tez, kiniaczek i zagubiona, jak tam u was z owłosieniem?
Robimy sesje grupowa...
Ja zem blondi naturall ale farben na granatowa czern od lat -
kobitki mialam w tym cyklu nie isc do ina na monitoring tylko dopierow kolejnym miesiacu a dzwoni przed chwila do mnie pielegniarka ipyta o zarejestrowanie mnie do gina bo mieli mnie zapisana a nie wiadomo bylo kiedy moj gin wraca z urlopu....,,,, i daje mi termin na
16tego lipca na
16ta..I zeby bylo smieszniej to bedzie moj 16ty dzien cyklu...wiec teoretycznie po owulacji...
To jednak pojde jak sami dzwonia ehheheh ,moze to jakis znak hyhyhyyhWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 13:05
zagubiona_82, Malenq lubią tę wiadomość
-
hehe Kap fajnie:D
byłam właśnie w aptece, zakupiłam witaminy, C 1000mg E w dawkach 300mg i 200mg, i klarnitynę z largininą, w domu jest folik dla mojego i salfazin.
na razie tyle.
a ja sobie kupiłam witaminy prenatalne:) a co...przynajmniej mają wszystkie witaminki.
Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hehe Kap fajnie:D
byłam właśnie w aptece, zakupiłam witaminy, C 1000mg E w dawkach 300mg i 200mg, i klarnitynę z largininą, w domu jest folik dla mojego i salfazin.
na razie tyle.
a ja sobie kupiłam witaminy prenatalne:) a co...przynajmniej mają wszystkie witaminki. -
nick nieaktualny