Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała, ty się tez do naszej kliniki szykuj, zdjęcia z twojej sesji ciazowej będziemy mialy jako reklamę kliniki...
Zesmy co prawda palucha do niej nie przylozyly, ale biznes is biznes:-)
Ale mi odbija:-)
Ssspoko kap, ja tam kolejki nie blokuje, wiesz jak u mnie jest....
Zachodzcie dziewczynki pięknie
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No napewno masz zbierac swoje zabawki i za przeproszeniem sperdalac z watku o azoospermi..Rozumita??
popatrz na męskim laska wlkeiła wyniki na samej górze i chyba ma gorsze niż my.
ej wiecie jakie to uczucie kiedy przez tyle miesięcy żyjesz z świadomością że nie ma czym tych dzieci robić a tu nagle pojawia sie nadzieja??? taka trochę większa niż zwykle??? bezcenne uczuciekapturnica, Malenq, Milcia lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:no to u mnie był płodny kwiecień uhmmmmm ale nawet nikogo nie znam z kwietnia...też z mężulem obstawialiśmy lipiec moje urodzinki, jego urodzinki....
Kasiek KAp to jak ja będę na wyjeździe (7-14.07) to Ty już w trakcie starań będziesz???
A co ty jej chcesz latarka przyswiecac, żeby chłop dobrze wcelował, ze się tak dopytujesz?
Hihhi , no mowilam, ze mi odbija
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mala bedzie kciuki trzymac jak ja nogi bede sciskac coby chlopaki nie uciekaly
Jej, ale tak u was przy wyrku, jej,....
To malej dacie na imię Perwersja..
Mamy Dustinow, kewinow, Dzesik, Samant na zawał zejda zazdrości....
Malenq lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Jej, ale tak u was przy wyrku, jej,....
Ale swoja droga perwerka no no trzeba bedzie pomyslec , a moze ehheheMalenq lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No napewno masz zbierac swoje zabawki i za przeproszeniem sperdalac z watku o azoospermi..Rozumita??
E, zostanie tam na wątku, teraz jako ekspert...
I dobrze, wiedza trza się dzielić, to co człowiek na własnym garbie przeszedł i sprawdził, bezcenne..kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Jej, ale tak u was przy wyrku, jej,....
hehehee wariatka:)
a bom ciekawa była, i myśli bym w Italijiii nie mogła zebrać, czy już czy nie już...więc od 13stego spoko luzik, 14stego wracam, i też będę zaciskała co się da..........
kapturnica lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja się ciesze z tego wyniku jak głupia i nawet strach pomysleć jaką będę euforią wybuchać jak kiedyś zobacze dwie kreski na teście aaaaa!!!!
mam uszy czerwone jak nie wiemMalenq, kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny