Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:tzn rozpoznanie mamy Asthenoteratozoospermia - Kasia wy mieliście takie rozp[oznanie???
Obniżona ruchliwość oraz morfologia plemników. ale to da się podleczyć!!! -
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16211524,Papiez_Franciszek_zatrzymal_samochod__by_poblogoslawic.html#CukVid
Nie jestem wierząca, ale gdybym miała wrócić do kościoła to chyba teraz
To jedyny papiez , którego darze szacunkiem.
Ktoś może powiedzieć, ze to pod publiczke, ale myślę, ze dla rodziców niepełnosprawnej i dziewczynki to gest i dzień, który będą wspominać do końca życia..niech da im siłę
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16211524,Papiez_Franciszek_zatrzymal_samochod__by_poblogoslawic.html#CukVid
Nie jestem wierząca, ale gdybym miała wrócić do kościoła to chyba teraz
To jedyny papiez , którego darze szacunkiem.
Ktoś może powiedzieć, ze to pod publiczke, ale myślę, ze dla rodziców niepełnosprawnej i dziewczynki to gest i dzień, który będą wspominać do końca życia..niech da im siłę -
Robotka1 wrote:oglądałam wczoraj Ewik:)
Kasia dzięki z całego serca. bardzo mi pomogłaś:*
wiem że pewnie jeszcze długa droga przed nami ale wierzę że będzie dobrze-teraz wierzę -
No to zakładamy klinikę, jak to z kap kombinujemy, Robotka będzie się zajmować leczeniem chłopaków
Laska, wielki szacunek, sama znalazlas, sama ordynowalas leki, sama żeś sobie poradziła z problemem
A mowilam, ze się polepszy, ja naprawdę tak myslalam, nie było to głupie pocieszenie, poczytalam i wyszło, ze można...
Bardzo się ciesze, teraz lipiec i tarło...
Przypominam, ze to miesiąc moich urodzin, zadna nie zachodzi przede mną...Malenq, kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
tak dziewczyny macie rację
jest światełko:)
nie mogę się na pracy w ogóle skupić
Ewik ja się urodziłam we wrześniu wiec liczę że jeśli już to wrzesień jest moj:D we wrześniu poczeła się moja pierworodna:) moze cos w tym jest ze miesiąc urodzin jest najpłodniejszym miesiącem kobiety:) -
Elfik wrote:No to zakładamy klinikę, jak to z kap kombinujemy, Robotka będzie się zajmować leczeniem chłopaków
Laska, wielki szacunek, sama znalazlas, sama ordynowalas leki, sama żeś sobie poradziła z problemem
A mowilam, ze się polepszy, ja naprawdę tak myslalam, nie było to głupie pocieszenie, poczytalam i wyszło, ze można...
Bardzo się ciesze, teraz lipiec i tarło...
Przypominam, ze to miesiąc moich urodzin, zadna nie zachodzi przede mną...
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:no to u mnie był płodny kwiecień uhmmmmm ale nawet nikogo nie znam z kwietnia...też z mężulem obstawialiśmy lipiec moje urodzinki, jego urodzinki....
Kasiek KAp to jak ja będę na wyjeździe (7-14.07) to Ty już w trakcie starań będziesz???Malenq lubi tę wiadomość