Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej ciotki:)
ja nadal w niepewności....wczoraj to nie wiedziałam już jakie modlitwy odmawiać o powodzenie w sprawie....z tego wszystkiego zasnać nie mogłam....
MALENQ pamiętam to badanie:) super że wszystko gra:)
ja wiedziałam że będzie córa w 15 tc:) ale z drugim chyba nie chciałabym wiedzieć co będzie:) chciałabym aby życie mnie zaskoczyło:)
KAśka to zaczniemy cykl razem:)
dzieki dziewczyny za słowa wsparcia.
u mnie pogoda do dupy.
jutro biorę wolne, muszę jechać z psem na kontrolę rano, potem do młodej na zakonczenie roku a potem na Easy rider-zlot harlejówale do pracy nie stety;) będziemy z moim grila obsługiwać
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
hehe robuś ja też wczoraj modlitwę w Waszej sprawie uczniłam:)
no ja też się cieszę, ten gin u którego byłam wykonuje prenatalne w tej klinice co ja 4 lipca będę, ale ma urlop więc powiedział, że kolega "fachowo" się mną zajmie....a takie mają w medi przepisy, że jak byłam z usg, to musiał zrobić te przeznaczone na 11-14 tydzień......ale zapewnił mnie, że zdjęcia z 4 lipca będę lepszej jakości....i uspokoił, że jedna zmiana (krwiak) zniknęła, a druga nie ma znamion krwiaka, nie roście, jest na macicy i nie zagraża dziecku...więc kazał odetchnąć i się cieszyć...kapturnica, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:
hehe robuś ja też wczoraj modlitwę w Waszej sprawie uczniłam:)
no ja też się cieszę, ten gin u którego byłam wykonuje prenatalne w tej klinice co ja 4 lipca będę, ale ma urlop więc powiedział, że kolega "fachowo" się mną zajmie....a takie mają w medi przepisy, że jak byłam z usg, to musiał zrobić te przeznaczone na 11-14 tydzień......ale zapewnił mnie, że zdjęcia z 4 lipca będę lepszej jakości....i uspokoił, że jedna zmiana (krwiak) zniknęła, a druga nie ma znamion krwiaka, nie roście, jest na macicy i nie zagraża dziecku...więc kazał odetchnąć i się cieszyć...
Piekna ona /on Ale chyba ona jak mowiszMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boshh powiedzcie mi dziewczyny czy malo przejrzyscie ejst napisane -cykl na antykach temp zmyslona?????czy tu to logika nie dziala ze sie ktos nie stara???Rece mi opadaja jak czytam komentarze pod moim wykresem...Czy denkowanie(myslenie)az tak boli????
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Boshh powiedzcie mi dziewczyny czy malo przejrzyscie ejst napisane -cykl na antykach temp zmyslona?????czy tu to logika nie dziala ze sie ktos nie stara???Rece mi opadaja jak czytam komentarze pod moim wykresem...Czy denkowanie(myslenie)az tak boli????
-
Maleńka, ty juz wiesz co
robotka, to dziś d-daypoprzednio szybko przyslali, to dziś pewnie dojdzie
Kap, no nie mogłam się powstrzymać, zabij mnie
A na marginesie, nie wiem czy wiesz, ze i na antykach laski wpadają, he??
A i zgodnie ze statystykami kościelnymi 85% z nas wierzy w niepokalane poczęcie...
To podsylam tesciora..
Buuuuhaaaaahhhaaaaa:-)kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:
A na marginesie, nie wiem czy wiesz, ze i na antykach laski wpadają, he??
A i zgodnie ze statystykami kościelnymi 85% z nas wierzy w niepokalane poczęcie...
Ale tak juz mnie ta laska wkurvila ze masakra..Tym bardziej ze kilka komentarzy nizej inna sie mnie pyta czemu biore antykoncepcyjne!!A tamtej odpowiedzialam pod jej wykresem....
Jak ktos ma wlazic i blyszczec debilizmem na moim profilu to ja juz podziekujeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 09:28
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny