Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robottka, Kochana, jak będzie źle albo średnio, to następne trzy miechy wzmożona kuracja, poszukamy z kap, co by jeszcze staremu dorzucic
Życie to walka, nastaw się, ze jak będą przeszkody, to trochę się odwlecze w czasie sukces.
A wyjście się znajdzie, jak nie kijem go to pałką...
Trzymam kciuki za sukces, ale tak jak napisalas, nie ma co się napalac, każda poprawa jest krokiem naprzód
Kochana, jesteśmy z żelaza i tytanu, cokolwiek tam będzie, juz jutro będzie normalny dzień, a ty albo będziesz miała łatwiej albo trudniej...
Nie jestem goloslowna, zobacz ile miechów się podnosze do walki...
I jeszcze trochę SIL, żeby cie wesprzec tez znajdękapturnica, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Ja też wspieram Was wszystkie
mamy więc sił niż myślimy:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 17:16
-
nick nieaktualnyKochane już po wizycie jestem, wróciłam do domku padnięta, aczkolwiek szczęśliwa
niunia ma 5,5cm, spała i gin musial obudzić...a później zaczęła fikołki robić:)hehehe nie było łatwo...rączki sztuk 2, nóżki sztuk 2, główka sztuk 1
kość nosowa obecna, kręgosłup symetryczny, serce płodu i żołądek typowo położone, czynność serca FHR 170/min, powłoki z zachowaną ciągłością. Zarysy pokrywy czaszki regularne, widoczny sierp mózgu
wiek zgodny z ostatnią miesiączką
fotkę wrzucę jutro...bo na lapku siedzę...kiniaczek84, Elfik, Milcia, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Kochane już po wizycie jestem, wróciłam do domku padnięta, aczkolwiek szczęśliwa
niunia ma 5,5cm, spała i gin musial obudzić...a później zaczęła fikołki robić:)hehehe nie było łatwo...rączki sztuk 2, nóżki sztuk 2, główka sztuk 1
kość nosowa obecna, kręgosłup symetryczny, serce płodu i żołądek typowo położone, czynność serca FHR 170/min, powłoki z zachowaną ciągłością. Zarysy pokrywy czaszki regularne, widoczny sierp mózgu
fotkę wrzucę jutro...bo na lapku siedzę...
supcio:)Elfik lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Kochane już po wizycie jestem, wróciłam do domku padnięta, aczkolwiek szczęśliwa
fotkę wrzucę jutro...bo na lapku siedzę...
Niunia, niunia? Cos ty jednak dziewczynkę wyczarujesz
Fajne wiesci, i tu można uwierzyć, ze w środku siedzi mały człowiek, bo wczesniej, jak mówi mój kolega "chmura"
-
nick nieaktualnynio wcześniej to było TROFOBLAST ehehehe.....
gin "nieśmiało" zmierzył odległość miednicy i powiedział, że prawdopodobne że dziewczynka będzie....ale to za wcześnie, i że nie bierze odpowiedzialności hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 20:49
Elfik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny byłam na ocenie owulacji (21dc) i owulacja potwierdzona; poza tym czułam ją niemiłosiernie tak jak w cyklu, w którym się udało. Czy to, że endometrium miałam 14 może mi dawać większą nadzieje? ?Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami.
-
nick nieaktualnyyourself wrote:Dziewczyny byłam na ocenie owulacji (21dc) i owulacja potwierdzona; poza tym czułam ją niemiłosiernie tak jak w cyklu, w którym się udało. Czy to, że endometrium miałam 14 może mi dawać większą nadzieje? ?
-
nick nieaktualnyyourself wrote:Dzieki Malenq, boję się robić sobie nadzieje
Gratuluje Fasolki i życzę spokojnej ciąży
zabrzmi to dziwnie, ale z tego co piszesz to endo dobre, owu była, serduchowanie też.....teraz czekamy:) i zaciskamy co się da:)
dopisek: dobranoc:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 21:24
-
nick nieaktualny
-
Haj laski a ja dopiero pol godz temu wrocilam..Mialam nie zostawac ale laski mialy zarelko kawke to dzieciaki disco a my plotki..Kolezanka jedna zaciazyla jest w 3cim miesiacu ciazy,,,A gdzies w lutym zesmy gadaly ze soba ze moze czas pomyslec..Ona juz pomyslala i udalo im sie w 1szym miesiacu-farciara..Ale nie zazdroszcze neich malenstwo bedzie zdrowe bo corke ma z wadami serducha ..Widac ze sie boi i cieszy jednoczesnie..Podotykalam brzusia coby sie pozarazac i z nadziejami czekam na kolejne staranka..Moze do 3razy sztuka??wiem wiem wiem ze se marze ale podobno pozytywne nastawienie to olowa sukcesu..To se tak pogdybam trochu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 22:38
Milcia lubi tę wiadomość