Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Jak tam się czujecie ja zaczynam czuć obecnosć lewego jajnikaz każdym dniem bardziej boli.
-
Robotka1 wrote:Kasiek ale bedziesz dumna jak paw:) no ja tez mam zamiar skorzystac z ccc:)
Asiek no to trzymamy kciuki za owulke:)
Zobaczymy...cos tzra kuopic w starych wstyd smigac -
Możliwe szkoda tylko , że mi usg nie zrobił bo bym wiedziała czy organizm pracuje prawidłowo, ale mam domowe usg dopasowane spodnie i kucamy albo zażucam tyłek za głowe noga mi się zakrywając jak mi ból jajnika na to nie pozwala to lada moment pęknie bo jest duży a po pęknięciu czuję pulsacyjny skurczowy ból ok godziny a na drugi dzień odczuwalna duża ulga w odczuciach bólowych:-)
-
nick nieaktualny
-
Mykam laseczki z bratem na sąsiadki czereśnię
nie jadłam jeszcze w tym roku
małpkę poudaję
lubię po drzewach skakać
tylko z moim pechem to muszę uważać
-
witam dziewczyny....ja tez lubie czeresnie juz jadlam pare razy w tym roku z targu byly pyszne:)
moj synek dalej chory kaszle meczy sie....
a u mnie wczoraj pare brunatnych nitek jakby cos sie zluszczalo w srodku polezalam poszlam spac i dzis narazie ok ale wzielam dwa dni wiecej dupka i dzis jest 12 dzien jutro jakby cos powtorze test....tylko nie wiem co to bylo to wczoraj....???wy moze mieliscie podobne doswiadczenie??? -
magda8869 wrote:witam dziewczyny....ja tez lubie czeresnie juz jadlam pare razy w tym roku z targu byly pyszne:)
moj synek dalej chory kaszle meczy sie....
a u mnie wczoraj pare brunatnych nitek jakby cos sie zluszczalo w srodku polezalam poszlam spac i dzis narazie ok ale wzielam dwa dni wiecej dupka i dzis jest 12 dzien jutro jakby cos powtorze test....tylko nie wiem co to bylo to wczoraj....???wy moze mieliscie podobne doswiadczenie???
Ja miałam przy zagnieżdżeniu -
Robotka1 wrote:Magda u mnie zazwyczaj nitki brunatnej krwi to była @ i nie ma się co oszukiwać.ale oczywiście wyjątki od normy się zdarzają.
a po co brałaś dwa dni więcej ten duphaston??
u mnie tych nitek byly z dwie 3 na papierze jednorazowo nic wiecej....dzis jest 12 dzien branie dupka przedluzylam bo test w 11 dniu wyszedl negatywny i przedluzylam jakby ewntualnie byla ciaza...takie mialam przeczucie....jutro juz bede bez dupka chyba ze testy jutro wyjdzie pozytywny....
-
Joanna0071 wrote:Ja miałam przy zagnieżdżeniu