Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Aska, to ty się ucz następnej pieśni...
Spoko mam jeszcze śpiewniczek bo kiedyś z kościelnym churze byłamale głosu nie mam
-
nick nieaktualny
-
Dziewoje ja naprawde bym byla w 7mym niebie jakbym miala dzieciaczka jednego z kwietnia a drugie z maja..Normalnie marzenie!!!!
A juterro mam na 16ta akademie na zakonczenie 6tych klas i podobno musze sie odhamic bo rodzice beda dostawac dyplomy to trza bedzie przejsc przez calaq aule ..Bede sie czula jak na rozdaniu oscarow
I najwazniejsze mlody bedzie konferansjerem , ciekawe czy trema go nie zje heheheh -
Malenq wrote:Ahh widzisz Kap.....tylko Ty z nas wypowiadających się teraz..uhmmm bo jeszcze zostaje nam tu kilka koleżanek......
mnie do ślubu kościelnego za nic nikt nie mógł zmusić:D:D:D w rodzinie mam prawie same rozwody, więc dziękuję....
tak mialam nas tu na mysli heheheh
-
nick nieaktualny
-
Ja idę z duchem czasu
ego księży mnie rozwala jesteśmy moralniejśi od nich nie wszyskich ale większości
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Dlatego u mnie mlody sam decyduje czy chodzic czy nie chodzic na religie..Jak dotad chce, i chce miec bierzmowanie a pozniej jak sam powiedzial zobaczy..Nigdy nie byl zmuszany tak jak my za naszych c\asow do chodzenia do kosciola..Ale czasem ma takie dni ze sam ciagnie bysmy szli..Wiec idziemy...
Malenq lubi tę wiadomość
-
Mojej przyjaciółki syn wykumal, ze jak chce komórkę na komunie, musi mieć komunie, no i tym roku do kościoła cvhodzic... Bardzo ta jego religijnosc mnie ujęła...
No Kap, a on taki do występów skory czy z racji wynikow?
A pchaliscie go od młodego, żeby się tak pchal przed ludzi czy sam chciał...
To nie jest złośliwe pytanie, tak sie zastanawiam czy młoda wypychac.. Siostra wypychala dwie na trzy się udzielają i wszedzie je widać (siostrzenice)
A ja nie lubilam i nie lubie..
A jednak wolalabym, zeby młoda była bardziej "do ludzi"
Znaczy bardziej niż jaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 16:52
-
Elfik wrote:Mojej przyjaciółki syn wykumal, ze jak chce komórkę na komunie, musi mieć komunie, no i tym roku do kościoła cvhodzic... Bardzo ta jego religijnosc mnie ujęła...
No Kap, a on taki do występów skory czy z racji wynikow?
A pchaliscie go od młodego, żeby się tak pchal przed ludzi czy sam chciał...
To nie jest złośliwe pytanie, tak sie zastanawiam czy młoda wypychac.. Siostra wypychala dwie na trzy się udzielają i wszedzie je widać (siostrzenice)
A ja nie lubilam i nie lubie..
A jednak wolalabym, zeby młoda była bardziej "do ludzi"
Znaczy bardziej niż ja
Z jednym ma problem/nie problem..jak ktos mu nie spasuje to za ciny sie nie bedzie przyjaznil..Tak ma z mojej bliskiej przyjaciolki synem, ma go jak mowi za idiote i zero znajomosci, czesc ledwo mu powie hehehe -
To dobrze, ze taki odważny i otwarty...
A z tym ostatnim, ja go rozumiem..
Nawet w pracy były fochy, ze się nie integruje, a ja jak za kimś nie przepadam, to mojego wolnego czasu nie poswiece dla piwa z ....
Wole książkę poczytać...
Ludzi sobie selekcjonuje, po pierwsze musi być dobry człowiek życzliwy i mieć zasady..
Wiadomo, każdemu się noga powinie hehe, wiesz o czym mowie, ale ogólnie widać czy człowiek ma szacunek do człowieka jako takiego, czy tylko bliźnich uważa za frajerów do wykorzystania...
Jak młodybwidzi, ze tamten debil, to cześć bez łaski, bo się znają, ale więcej , no po co
Wiem, ze to przyjaciólka, ale twoja, nie jego -
bryyyy:) ale dałyście mi dawkę humoru z rana ja nie mogę
Milcia a kto wam umarł????
Ewik no ja się zgodzę na imię dla chomika Kaśka:D
to ja z was i tak jestem najbardziej praktykująca:)
chodzę na pielgrzymki, do kościoła regularnie, baaaa nawet odmawiam w domu litanie:)
Laski jaki mnie dołek dopadł z tymi badaniami to sobie sprawy nie zdajecie, jeszcze dziś rano przejrzałam stare badania męża i tą azoo...
i te FSH <1 i LH na poziomie 0.34 buuuukapturnica lubi tę wiadomość
-
Kacha polubilam ttylko polowe drugiej polowy wypowiedzi juz nie!!!
Masz sie laska nastawic optymistycznie ..kumolisz??Tak jak pisalam Ewce wszystkie zaciazamy w lecie i wspolnie rodzimy na wiosne
No i do czestochowy tez wspolnie..Ty Kacha wiec bnam tu nie wprowadzaj pesymistyczego humoru bo pozytywne myslenie to polowa sukcesu!!! -
Dzis u nas big day maja zakonczenie roku znaczy sie akademie na zakonczenie..Podobno trza sie elegancko ubrac bo maja byc dyplomy dla rodzicow to zeby mlodemu bydla nie jeVnac to tzra sie chyba bedzie odhamic..Probnlem ze nie mam butow ladnych
buu Ale w ccc cos tam jest to pewnie dzis skocze i jakiesik kupie tym bardziej ze 20%znizki na karte..,
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 08:34