Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem na etapie szukania takiego co ma uszy i rozum w dodatku kożysta z tych organów.
Nie zliczę już u ilu byłamwszyscy tacy sami a nawet co jeden to lepszy. Nawet mnie nie badał ani usg nie zrobił.
-
Nie wiem muszę sadzwonić i się dowiedzieć ile kosztują.
Ja mu z nerwów zyczę za tą koroná rogów -
nick nieaktualny
-
zagubiona_82 wrote:ja brałam co miesiąc dupka przez 10dni a potem po dwóch bez dostawałam @.
też robiłam test tak jak ty dzień po odstawieniu dupka i wyszedł mi negatywny, a następnego dnia była już bladziuchna druga kreska-może jeśli masz przeczucie że powinno się udać to zrób jeszcze raz test za dwa dni jeśli @ nie przyjdzie.
ja jestem niestety niecierpliwa i robiłam testy przed @ -co, jak tu dziewczyny trzeźwo piszą jest bez sensu
że lepiej czekać do @ -
zagubiona_82 wrote:po co?
jeśli w rodzinie nie było chorób genetycznych to po co wywoływać wilka z lasu?
ja się bałam robić genetyczne...stwierdziłam, że nic to nie zmieni bo dziecka bym nie usunęła gdyby się okazało że np z zespołem douwna -
kapturnica wrote:pISZCIE PISZCIE LASECZKI BEDE MIALA CO CZYTAC
Kasiek chlop juz po czy przed??Trzymam w kciuki :*!!!!!
a Ty gdzie cały dzień????Malenq lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:przed!!! niech się dzieje wola nieba:) jak cos ruszy to z wrażenia zapiszę się na lipcowe testowanko:P
Zocha, jak wyniki ok, to ty się jeszcze na ostatnia czerwcowke załapuj:-)
Nie rób sztucznego tłoku na lipcówkach
Ładnie ci ta tempka idzie, pewnie prog wysoki...
Ja właśnie zamowilam donga i Mace...
Dziś monit to się zorientuje co puszczy, ale się w tym cyklu macica z prog będę smarowac...
Przynajmniej mam zamiar
Młoda ma juz potwierdzone zapalenie oskrzeli, dwie noceniepr
-
Elfik wrote:Zocha, jak wyniki ok, to ty się jeszcze na ostatnia czerwcowke załapuj:-)
Nie rób sztucznego tłoku na lipcówkach
Ładnie ci ta tempka idzie, pewnie prog wysoki...
Ja właśnie zamowilam donga i Mace...
Dziś monit to się zorientuje co puszczy, ale się w tym cyklu macica z prog będę smarowac...
Przynajmniej mam zamiar
Młoda ma juz potwierdzone zapalenie oskrzeli, dwie noceniepr -
ojoj ojjjjjjj biduleczka:) Kasia pewnie że dotrzymam Ci towarzystwa;) nawet jeśli miałoby być fikcyjne;)
gdzieś mi w uszach bebni że jak dobrze pójdzie to za rok o tej porze się na jakiekolwiek testowanie zapiszę wrrrr...
dziewczyny zdrowia dla dzieciaków!!!! nie ma nic gorszego niż choroba dziecka w lecie;/
Ewik smaruj się smaruj tym progesteronem:P -
nick nieaktualnywitam po drzemce:) jak mi się dobrze spało.....
tylko od ranka miałam przytulanko z kibelkiem i wyglądało to jakbym była bulimiczką...najpierw góra jedzenie, potem zwrot, po godzinie głód, znowu jedzenie i zwrot....
Ewik czekam na wieści po monicie....
Robusiu 3mam kciuki za dobre wyniki u małża:)Elfik lubi tę wiadomość