Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:magda88 dla mnie stanowczo za wcześnie na test, więc mógł wyjść negatyw, za kilka dni zrób betę i będziesz wiedziała...bierz dupka jeszcze przez kilka dni, najwyżej przedłużysz sobie cykl...ale 3mam kciuki za zieloność
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:a ja tak właśnie siedzę i różne scenariusze wyobrażam...bo jak będzie "po mnie" to nawet na sekundę nie zostawisz, mama mi mówiła, że z 4dzieci jak byłam "najgorsza" pod tym względem....ale jeżeli po małżu to będę lusterko do buźki podstawiać i patrzeć czy żyje...bo on podobno był bardzo spokojny, dużo spał i prawie do roku teściowie nie wiedzieli co to płaczące dziecko....
że trzebabbyło oddechu nasłuchiwać
ale moja córa już nie koniecznie taki aniołek, w dzień mało spała na początku, w nocy co 1.5 h jak z zegarkiem w ręku wstawała na cyca:)
a z tym kładzeniem spać do łóżeczka to wiadomo najpierw ją w zamkniętym pokoiku polulałam z minutkę w rękach a potem siup do łóżeczka. wiecie ile mi to dało swobody??? to i tak że szybko sie skapłam żeby jej w wózeczku nie usypiaćjakby była starsza to bym nie wyrobiła takiego kloka usypiać
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ej a genetyczne nie wykonuje się właśnie na wizycie u gina??? jeśli się nie mylę to ja własnie tak miałam, badał przezierność karkową,czy nie ma rozszczepu wargi, kręgosłupa, czy nie ma downa liczyl paluszki i inne ważne rzeczy....na innych badaniach genetycznych nie byłam:P
Malenq, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak u gina...tylko zaznacza się karcie ciąży to badanie...czasami jak gin ma kiepskie usg to tego nie zrobi.....tylko to nie jest takie hop siup usg, mnie gin uprzedził, że może trwać nawet godzinę....u mnie do tego badania dorzucony jest test PAPPA z krwi i nie ma samego usg.....
-
a testu PaPPA nie zaleca sie kobietom o 35 roku życia???
słyszałam o nim ale nie robiłam:)
eee to mi robił ze 20 minut to badanie, a doktorek ma najlepsze usg w powiecie;)
no chętnie sobie poczytam co tam dziewczynki na tapecie u ginków bo kto wie, może niedługo sama będę przez to przechodziła;)Malenq, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:u mnie jest w pakiecie po prostu.....czasem sama nie wiem co o tym myśleć...
ja bym pewnie zrobiła wszystko co by mi zlecono:)Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Usg prenatalne robi się dwa razy podczas ciąży.
Cześć dziewczyny.
Wczoraj gin mnie wnerwił i olewam ich wszystkich na pare miesięcy.
Stwierdził, że jak tsh Ft3 Ft4 jest ok to nie trzeba przeciwciął robić, wogule żadnych badań nie trzeba mi robić stwierdził że zdrowa jestem. Przez takich gnów na umyśle nie do końcamkiedyś któregoś uduszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 10:58