Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:kiedys się też takim pochwalimy:)
Kaska my zaciazamy wszystkie teraz na wakacjach!!koniec kropka!!Ja w tym miesiacu nawet nie ide na usg bo po co??nie ma potrzeby ;p \
.Miesiac cieply to sie bzykniemy na sianie lub lace i beda kwietniowkowo-majowe dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 09:40
Malenq lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ehhhh....jakos dziś ciężko mi racjonalnie myśleć....
Zobaczysz ze jak tylko przyjda wyniki to zaraz mi tu napiszesz z wykrzyknikami ze sa chlopaki i to w licznej grupie Moja ty bidulko wiem co rpzezywasz bo ja tak czekalam na wyniki przez prawie 3tyg :* -
wiem Kasiek wiem, no najgorsze to czekanie własnie....
żeby choć jeden chłopaczek się pojawił. rany jakie byłoby to dla mnie szczęście...
wczoraj mnie zmatwiła jedna dziewczyna bo powiedziała że u nich przy azoo sperma była koloru kremowego a nie tak jak w większości przypadków bezbarwna....
ale co tam, nie bede was tu zasmucać macie weselsze tematy:) a nóż się zajmę czymś innym:)
a tak nawiązując do tematu, są tu jeszcze jakieś dziewczyny chodzące na monitoring?? -
nick nieaktualnyrobuś nie możesz tak pisać "macie weselsze tematy".....
wiesz, że wszystkie mocno trzymamy kciuki nawet nie za 1dnego chłopczynę, ale za armię zobaczysz...to musi się w końcu jakoś poukładać...
wiem, że czekanie - jest najgorsze....nie zazdroszczę Ci tych nerwów...i mocno, mocno tulę :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja pierdole no zaraz na zawała zejdę!!!
nie wiem tak na prawdę czy jest dobrze czy nie bo ja się na tym nie znam ale są plemniki!!! to dla mnie było najważniejsze!!!!!
minimum to 39mln a my mamy aż ponad 78! no czuję sie jak pijana.....Malenq lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ja pierdole no zaraz na zawała zejdę!!!
nie wiem tak na prawdę czy jest dobrze czy nie bo ja się na tym nie znam ale są plemniki!!! to dla mnie było najważniejsze!!!!!
minimum to 39mln a my mamy aż ponad 78! no czuję sie jak pijana.....