Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hello laski
Mala jaki jutro piatek??czy ja o czyms nie wiem?? hihihihi
A rozdanie swiadectw dzisiaj
Uff nareszcie koniec roku..U mnie mlody ma zakonczenie o 9.30 i juz odbieraja tylko swiadectwa akademie juz mieli..
A ja dzis ostatni antyk..I czekanie na nowy cykl..Oby planowo pokazal sie we wtorekMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilciu gratki....
wiesz jak ktoś chudnie w ciąży to jemu łatwo powiedzieć....
ja uważam, że za szybko przybieram na wadze...staram się słodyczy nie jeść...ale gubi mnie chleb i produkty mączne, ale niestety na ten czas nie mogę z nich zrezygnować, bo nic innego mój organizm nie przyjmuje.... -
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Mi gin powiedziała, że mój cholesterol jej się średnio podoba i dlatego mam zrezygnować z produktów z mąki pszennej. Tylko jak ja mam zrezygnować z makaronu np jak go uwielbiam. Zapisała mi jeszcze jakieś ziołowe sposoby na zbicie.
Milcia jakie masz te ziołowe zposoby na zbicie tego paskutstwa bi mi też dolega? -
Asia, z aptecznych to zapisała mi takie coś jak MEDARGIN 2×1. A z takich z zielarskiego to Ostropest Plamisty, ale musi być w postaci czystej bez dodatków. No i ograniczenie produktów z mąki pszennej. Mówiła mi, że najlepsza jest dieta bezglutenowa, ale bardzo trudno się na nią tak z dnia na dzień przestawić.
-
nick nieaktualnyja również piję/piłam ostropest:
http://www.aptekagemini.pl/ziola-w-tabletkach-ostropest-plamisty-30-tabletek.html
na moje problemy jelitowo-żołądkowe
nie wiedziałam czy w ciąży kontynuować....tzn. Milcia pijesz teraz 1tabl?? nie ma przeciwskazań? bo ja to ziół się boję....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 13:22
-
dziewczyny oszaleje 3 dzien plamie zamiast zaczac sie normalnie@ ....przedwczoraj mialam taki bol podbrzusza ze sie zwijalam i myslalam ze mnie wyleje.... dzis nad ranem tam mnie jajnik bolal z ktorego czulm owulacje ze nie moglam lezec czy spac...i jestem drugi dzien bez dupka....jendego czego nie rozumiem to to ze niby mialam niski wynik progesteronu i nie plamilam zaczelam brac leki by unormowac progesteron a biorac go plamie przed miesiaczka i nie wiem czy dostane normalna @ czy nie
-
nick nieaktualny