X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wiec tak jak napisalam zaparz ziolka , ochlon to pomoze..Bo takie cisnienie na ciaze to raczej nie pomoze ci w zajsciuw nia napewno..Sa tu dziewczyny co przezyly kilka poronien , staraja sie po 2lata i jakos nie szaleja jakby im ktos na ogon nasypal..Kobito przez ciebie rpzemawia jakas histeria..Boshhh Myslisz ze jak bedziesz tak wariowac to ci to pomoze????CIERPLIWOSCI zycze

heheh ja juz dawno ochlonelam ty chyba nie:) narka milego popoludnia:P

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala masz jeszcze swoje truuskawunie???u nas juz poszly w gore dzispo 7zeta ehhh....
    Ojj sexik xci sie marzy to wspolczuje bo pewnie jeszcze troche ci gin kaze odczekac...Posuchy masz juz chwilke heheheheeh
    A mlody???no NARESZCIE WAKACJE to tyle w tym temacie...hehehehe

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak jak pisalam sa ludzie ktorzy sie staraja 2 lata i np lepiej znosza to niz te ktore staraja sie kilka miesiecy ....powinas o tym wiedziec!!!! ale dla ciebie widze niektorzy sa obojetni....oby pewnie nie

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    a tak na marginesie to jestem jeszcze w piżamce :P
    heheheheh to pewnie nie ma sensu przebierac ci sie juz ??no w sumie 15ta a ty kolo17 znow wyladujesz w poduchach to szkdoa zachodu =D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda8869 wrote:
    i tak jak pisalam sa ludzie ktorzy sie staraja 2 lata i np lepiej znosza to niz te ktore staraja sie kilka miesiecy ....powinas o tym wiedziec!!!! ale dla ciebie widze niektorzy sa obojetni....oby pewnie nie
    chyba jednak nie ochlonelas ,Prolaktyna ci skoczy =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    chyba jednak nie ochlonelas ,Prolaktyna ci skoczy =D
    widzisz ty z takich rzeczy sie wysmiewasz ze co mam problemy wazne ze ty nie masz!!! ochlonelam ale wkurzaja mnie tacy ludzie jak ty ktorzy sa obojetni na innych wazne ze ty jestes SILNA gratuluje!!!

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra posmialismy sie pozartowalismy....oki zawieszamy glupie docinki nie ma sensu i nie lubie tego:) oki??

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu zycze troche wiecej dystansu do zycia to latwiej zniesiesz kolejne porazki.....Zachodzenie w ciaze to proces a nie produkcja tasmowa i warto brac to pod uwage 8)
    Mala 7lat sie starala i przy takim podejsciu jak ty masz teraz , zaraz , juz chce , tupie nozkami dawno by w pasach wyladowala..A ze sie smieje??Przeciez nie ebde plakac ze isteryzujesz tu..hehehehe

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Po prostu zycze troche wiecej dystansu do zycia to latwiej zniesiesz kolejne porazki.....Zachodzenie w ciaze to proces a nie produkcja tasmowa i warto brac to pod uwage 8)
    Mala 7lat sie starala i przy takim podejsciu jak ty masz teraz , zaraz , juz chce , tupie nozkami dawno by w pasach wyladowala..A ze sie smieje??Przeciez nie ebde plakac ze isteryzujesz tu..hehehehe
    ta wiadomosc mnie uspokoila spoko....dzieki za przywrocenie mnie na ziemie :)

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap ano mam jeszcze swoje...jak sadziłam to kilkanaście sztuk późnych, które owocują do połowy lipca, wczoraj mężu 4kg zebrał:) a ja bidna musiałam dziś odszypułkować heheheh.....
    ano już się nie będę ubierać...dzisiaj miałam dzień do d....... i stwierdziłam, że TERAZ mi wszystko wolno, więc piżamkę, nawet listonosz przełknął...heheheh
    ano dostałam jeszcze przedłużenie postu do kolejnej wizyty...bleeeeeeeeeeee a to po 20lipca dopiero qwa mać!!!!!!!!!!!!
    jeżeli nastolatkowie myślą, że są najbardziej "napaleni" na świecie to nie wiedzą co się dzieje jak 30stolatkowie mają "post" kilku miesięczny hehehehehe...
    och każdemu należą się wakacje, a uczniom szczególnie, jestem zdania że bycie uczniem to ciężka sprawa....w szkole nauka, po szkole lekcje do odrobienia, jakaś klasówka, kartkówka, odpytywanko....więc jak najbardziej WAKACJE są potrzebne;)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ci Mala powiem ze jak ja zaszlam z mlodym to do 4tego miecha zesmy cos tam dlubali ,nie mialam przeciwskazan Ale jakos potem juz i mojemu sie odechcialo jak zobaczyl dzieciaka na usg i ja w sumie pozniej mialam wrazenie ze skurcze po sexie moga cos zlego zrobic To do konca ciazy jedynie frencha zesmy stosowali..No i po porodzie ponad 2miesiace..Takze sory laska ale posucha chyba ci sie wydluzy wiecej hiihihihii

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak myślę...i tak jak piszesz mój A. wziął jedno zdjęcie z usg i w portfelu nosi...więc wieczorem zamiast się dobierać to głaszcze brzuchol i sprawozdanie mówi z całego dnia hehehehe.....i pyta się "ale mam nadzieję, że Ty teraz nie jesteś do góry nogami..." hehehe

w większości dnia nie chce mi się....ale czasem jakiś durny bodziec jest i chyba bym gwałta na moim przeprowadziła....a później mi to ciśnienie przechodzi i znowu nawet nie myślę ......
    i sama też mam myśli o skurczach, niepotrzebnym ryzyku, o tylu latach starania się itp. więc teraz sobie gadam, że jak gin da pozwolenie to hoop siup, ale wiem, w głębi serca, że tak nie będzie...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh zycie jest nowela =D SORY TAKI MAMY KLIMAT =D
    ide robic pierogi dorwalam dzis borowki lesne to beda niamusne..i moze jakie ciasto ucierane z owocami zronbie bo mlody mi jeczy ze chodzi za nim..Tym bardziej ze nakupilam dzis owocow jak na wojne =D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    też tak myślę...i tak jak piszesz mój A. wziął jedno zdjęcie z usg i w portfelu nosi...więc wieczorem zamiast się dobierać to głaszcze brzuchol i sprawozdanie mówi z całego dnia hehehehe.....i pyta się "ale mam nadzieję, że Ty teraz nie jesteś do góry nogami..." hehehe

w większości dnia nie chce mi się....ale czasem jakiś durny bodziec jest i chyba bym gwałta na moim przeprowadziła....a później mi to ciśnienie przechodzi i znowu nawet nie myślę ......
    i sama też mam myśli o skurczach, niepotrzebnym ryzyku, o tylu latach starania się itp. więc teraz sobie gadam, że jak gin da pozwolenie to hoop siup, ale wiem, w głębi serca, że tak nie będzie...
    HEHEHEH dlatego ci napisalam ze wbrew temu nawet jak, ci gin juz pzowoli to psyche ci nie pozwoli ne sexior..Za bardzo sie bedziesz denerwowac i olejesz to..A chlopu zawsze mozna zimnego strzelic i pewnie ci sie nie obrazxi..Moj powiem szczerze ze na mysl o sexie w ciazy stawal sie impotentem tak mu na swiadomosc dzialalo ze w srodku jest dziecko..Ale loda juz nie odmowil hehehheeh

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie odgotuję pierogi z truskawkami hehehe, jakiś czas temu robiłam... i będzie po obiadku ;)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    a ja sobie odgotuję pierogi z truskawkami hehehe, jakiś czas temu robiłam... i będzie po obiadku ;)
    leniwiec padalcowaty.,.Ale ciezarnym siw tak jak ci rano napisalam wsio sie wybacza i nicz\ego nie odmawia bo myszy cie wprdziela...Zbnaczy tego co odmowi ciezarowce iihihih
    Mykam cmoczki

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj szklankę jagody kamczackiej zebrałam (młode krzaczki mam) ;)
    więc szybkiego lepienia i smacznego życzę....;)
    idę też zjeść...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buuuuu leń zwyciężył, zjadłam jajka smażone...hehehehe, pierogi może na kolację :-/ buuuu nic mi się nie chce....

• Elfik Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mała, nie zazdroszcze, ja na poczatku ciąży tez bym koty za ogony z drzew sciagala, a potem... No cóż, śpiąca królewna, a mój tez jakoś nie miał ochoty jak widział te zmienione kształty...

Mój kolega, to twierdził, ze nie może, bo jeszcze małemu oko wybije maliuchem...
    Nie moze z zona, nire ze mną, żeby było jasne:-) :-) :-) :-)

Potem podobno sex jest dobry na wywołanie porodu:-) :-) :-) to sobie pouzywasz...:-) :-) :-)

Kap, dwa miechy po porodzie, no ty napalona nastolatko:-) :-) :-) :-)
    Ja przez pierwsze trzy miechy malo sypialam, bo mała miała bezdechy, to jakby ktoś cos chciał, to bym mu załatwiła prace w chórze dziewczecym...
    SA laski, KT zachodzą miesiac po porodzie, ja zawsze myślę, jak? Jej, ze im się chciało...

A kiedyś na innym forum była taka młoda siksa, która się nie mogła doczekać wyjścia ze szpitala, jak wyszła, trzeciego dnia po, to juz seksik...
    No myslalam, ze się shaftam, sory jeśli kogoś urazę...

Zem się rozpisala, a u mnie wczoraj tez było :-P
    Obowiązek wzywał:-) :-) :-)
    Z powodu zyciowego i tego, ze nie jesteśmy cyborgami, to teraz co dwa dni, i mam nadzieje jeszcze na dwa razy...
    Moja prolaktynka pewnie nadal wysoko, wiec to pewnie bardziej WF niż starania, ale jak w tym starym dowcipie, jak Mosze prosił boga o wygraną na loterii, a bóg na to - Mosze, ty daj mi szanse, ty kup los..
    :-) :-) :-) :-) :-) .

Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewik WF jest dobry na wszystko ;)

co do sexu zaraz po porodzie.....fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj , bleeeeeeeeeeeeeeeeee, fj...... już mi niedobrze ;)
    ale siksy mają inaczej..............

Elfik lubi tę wiadomość

‹‹ 821 822 823 824 825 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ