X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahahh ale ze to dzis???
    Cos mi to przypomina....Moje dawne ciecia z switojebliwa siostra matki-zakonnica..
    .Ale moc-pocisk chyba byl jak mu tak odpowiedzialas...
    Swoja droga w bibli kurde w wiekszosci chyba pisze o zabijaniu zwierzat jako dainine niestety a nie o ich ochronie..To moze wujciu na tym etapie sie zatrzymal???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Zero odczuć, skoku nie ma jeszcze, pewnie szybciej zejdę niż zajdę, niby jedna literka, jaka różnica...:-) :-) :-) :-)

Aha, jeszcze, albo wogole, zobaczymy co z tym skokiem:-)
    spokojnie..Pamietasz ostatnio??tez byl jek a jak zesmy te dziwne tempki pousuwali to sie piknie pokrylo z badaniem progesteronu....Wiec spoczko czekaj kochana....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    popłakałam się ze śmiechu....jak Was czytałam....wariatki Wy moje...:)
    wróciłam...tadaaaaammmmmmmmmmm...objadłam się gołąbkami, mięskiem z indyka i ciastem hehehehe......

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    popłakałam się ze śmiechu....jak Was czytałam....wariatki Wy moje...:)
    wróciłam...tadaaaaammmmmmmmmmm...objadłam się gołąbkami, mięskiem z indyka i ciastem hehehehe......
    A ja sie wylezalam w pelnej wannie i cala pomarszczona zdecydowala sie wyjsc po godzinie =D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nic nie zwróciłam.....heheh

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    i nic nie zwróciłam.....heheh
    No...popatrz zacynasz robic postepy ehheh
    A co??czesto haftujesz???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doszło do tego, że zestaw reklamówek mam w torebce....
    ale od dwóch dni spokój....hehehe tylko wieczorami muli....

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewik gwałtem małża, gwałtem.....

Kasiek ostatni dzień na antykach?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    doszło do tego, że zestaw reklamówek mam w torebce....
    ale od dwóch dni spokój....hehehe tylko wieczorami muli....

12ty tydzien powinno ci sie juz wyciszac powooli..Mysle ze najgorsze masz juz za soba..hcg bedzie etraz owoli leciec w dol to i nudnosci powinny sie tez zmniejszac...A moze juz ustepuja??? 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    ewik gwałtem małża, gwałtem.....

Kasiek ostatni dzień na antykach?
    Niee antyki odstawilam w piatek..teraz czekam na krwawienie odstawienia..Jak zdazylam siebie poznac to jutro powinnam powoli zaczac plamic a we wtorek zaczac wreszcie nowy cykl =D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    12ty tydzien powinno ci sie juz wyciszac powooli..Mysle ze najgorsze masz juz za soba..hcg bedzie etraz owoli leciec w dol to i nudnosci powinny sie tez zmniejszac...A moze juz ustepuja??? 8)

Nie zapeszając (tfu, tfu, tfu - dla niewtajemniczonych opluwam monitor hehehe) chyba ustępują...kilka dni temu bimbołki przestały boleć, hafty zmalały (może ustapiły), bóle głowy też zelżały....
    pożyjemy zobaczymy, pewnie jeszcze coś z tego zestawu wróci do mnie...hehehe

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Nie zapeszając (tfu, tfu, tfu - dla niewtajemniczonych opluwam monitor hehehe) chyba ustępują...kilka dni temu bimbołki przestały boleć, hafty zmalały (może ustapiły), bóle głowy też zelżały....
    pożyjemy zobaczymy, pewnie jeszcze coś z tego zestawu wróci do mnie...hehehe
    2gi trymestr to najlepszy czas w ciayz..objawy uciazliwe ustepuja , brzusiu rosnie i babelek niedlugo zacznie kopac..Ja najgorzej wspominam ostatnie 3tyg..Wtedy juz czl jest jak slon ociezaly i wszystko sprawia trudnosc...
    Takze tak jak pisalam teraz bedzie super czas ..I nawet upal w wysokim brzuszku cie ominie =D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lalala dobry humor dziś mam.....

a żeś się wymoczyła w tej wannie......ja jeszcze nigdy nie dałam rady godziny spędzić....

• Milcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal, ja miałam mdłości, wymiotowałam tylko dwa razy. Ale w II trymestrze na kilka dni mi powróciły. Od jakichś czterech dni znowu latam siku co chwilę. Cycki cały czas mnie bolą i sutki też. Stanik mam rozmiar do przodu. Niestety ale prawie codziennie boli mnie głowa. Próbuje bez tabletki, ale wczoraj już się nie dało.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wlaczam muze i moge lezec nawet dluzej niz godzine....A zwl jak mii nikt nie przeszkadza ehhehehe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek wodnik szuwarek z Ciebie....

Milciu bólów głowy nie zazdroszczę...cholerstwo trzymało mnie ponad miesiąc....

• Milcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ja też uwielbiam leżeć w wannie. Niestety teraz w ciąży mam zakaz, bo dwa razy leżałam i dwa razy się krew pojawiła. Ale już powiedziałam, że po ciąży to chyba zrobię sobie wieczór tylko dla siebie w wannie przy świecach :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Milcia w ciazy sie nie waz...Kapiele cieple sa wysoce niebezpieczne..Zostaje ci prysznic..Ale po porodzie i pologu zafunduj sobie nawet 2godzinne lezakowanie w wodzie...Relaksik w piance uwielbiam...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie mam nerwów do takiego leżakowania....uhhehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mykam zaraz do łóżeczka, oczka się zamykają...
    papatki

kapturnica lubi tę wiadomość

‹‹ 830 831 832 833 834 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ