Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahahahahh ale ze to dzis???
Cos mi to przypomina....Moje dawne ciecia z switojebliwa siostra matki-zakonnica..
.Ale moc-pocisk chyba byl jak mu tak odpowiedzialas...
Swoja droga w bibli kurde w wiekszosci chyba pisze o zabijaniu zwierzat jako dainine niestety a nie o ich ochronie..To moze wujciu na tym etapie sie zatrzymal??? -
Elfik wrote:Zero odczuć, skoku nie ma jeszcze, pewnie szybciej zejdę niż zajdę, niby jedna literka, jaka różnica...
Aha, jeszcze, albo wogole, zobaczymy co z tym skokiem:-) -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:popłakałam się ze śmiechu....jak Was czytałam....wariatki Wy moje...
wróciłam...tadaaaaammmmmmmmmmm...objadłam się gołąbkami, mięskiem z indyka i ciastem hehehehe......Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:doszło do tego, że zestaw reklamówek mam w torebce....
ale od dwóch dni spokój....hehehe tylko wieczorami muli....
12ty tydzien powinno ci sie juz wyciszac powooli..Mysle ze najgorsze masz juz za soba..hcg bedzie etraz owoli leciec w dol to i nudnosci powinny sie tez zmniejszac...A moze juz ustepuja???
-
Malenq wrote:ewik gwałtem małża, gwałtem.....
Kasiek ostatni dzień na antykach?Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:12ty tydzien powinno ci sie juz wyciszac powooli..Mysle ze najgorsze masz juz za soba..hcg bedzie etraz owoli leciec w dol to i nudnosci powinny sie tez zmniejszac...A moze juz ustepuja???
Nie zapeszając (tfu, tfu, tfu - dla niewtajemniczonych opluwam monitor hehehe) chyba ustępują...kilka dni temu bimbołki przestały boleć, hafty zmalały (może ustapiły), bóle głowy też zelżały....
pożyjemy zobaczymy, pewnie jeszcze coś z tego zestawu wróci do mnie...hehehe -
Malenq wrote:Nie zapeszając (tfu, tfu, tfu - dla niewtajemniczonych opluwam monitor hehehe) chyba ustępują...kilka dni temu bimbołki przestały boleć, hafty zmalały (może ustapiły), bóle głowy też zelżały....
pożyjemy zobaczymy, pewnie jeszcze coś z tego zestawu wróci do mnie...hehehe
Takze tak jak pisalam teraz bedzie super czas ..I nawet upal w wysokim brzuszku cie ominieMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mal, ja miałam mdłości, wymiotowałam tylko dwa razy. Ale w II trymestrze na kilka dni mi powróciły. Od jakichś czterech dni znowu latam siku co chwilę. Cycki cały czas mnie bolą i sutki też. Stanik mam rozmiar do przodu. Niestety ale prawie codziennie boli mnie głowa. Próbuje bez tabletki, ale wczoraj już się nie dało.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny