Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
buehehehe noooo nie specjalnie:D wczoraj jak gadałam przez telefon to sam zaproponował
muszę wam cos powiedziećz soboty na niedzielę jak wrociliśmy z pracy tak koło 1.30 w nocy miałam taki zajebisty sex jak nie pamiętam kiedy:P
czemu tak nie może być w płodne:Pkapturnica lubi tę wiadomość
-
To super to znaczy , że twój m odzyskuje wigor jedo przybitka się zmniejszyła bo na pewno się martwił swoją armią
, mój ostatnio w nocy też mnie zaskoczył
uwielbiam te momenty
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
E guzi prawda ja mialamwostatnim trymestrze ciagle czkwake i zgage i guzik..Malo comial wlosiskow
Uff przlazlam do somu..ledwo..Objuczona jak wielblad..Lpesze ze z chlodnego zrobil sie taki zaduch ze burza na bank..Juz grzmi łechMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdia wrote:Sama się ogarnij
sama mogłaś napisać- dziewczyny pisały i nadal piszą i pytają co u mnie słychać. Wiesz szczerze mówiąc mam to w nosie co zrobiłaś tylko to takie mocno zalatujące Dulszczyzną wewnętrzną. Ale dnia mi nie zepsułaś lekko zaskoczyłaś, że można tak postąpić.
Przykro ci że mam problemy z do noszeniem ciąży? Hmm atakujesz mnie odkąd ja zaszłam a Ty nie. Nie pisz, że ci przykro bo to kłamstwo. Jest Ci to obojętne.
Jeśli chodzi o mnie- w tym temacie koniec. Mam swoje zdanie na Twój temat i tyle.
Dla zainteresowanych dziewczyn- miesiąc 5, wciąż kłopoty, ale idziemy do przodu. 8 lipca mam ważne badania i moim celem jest do nich dotrwać. Jak grzecznie leże i nie wstaję jest ok, lekki wysiłek fizyczny i są problemy. Ale wiem, że dziewczyny miewają gorzej, także się nie łamie
Wszystko bedzie dobrze grunt to sie nie poddac jak ja ....wiem ze nic nie dzieje sie bez przyczyny...za te badania bede trzymac kciuki...odpoczywaj nie denerwuj sie i rosnij zdrowo....dalej...
Idia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A poza tym to wy laski bez serca jestescie!! jak mozna o dobrym sexie mowic przy kobicie co od kwietnia chlopa nie miala!!toz to znecanie nad zwierzetami Na to jest parafka
One ci to mowia zebys sie na chlopa napalila bardziej i daja ci nawiazke tego co cie dobrego może czekać!!kapturnica, Malenq, Idia lubią tę wiadomość
-
Kacha dobry artykul!!swoja droga to sie az ciesze , ze moj ciagle robi na dworze to mu wit d nie brakujebo nie raz az jak mulat wyglada..To co mnie zainteresowalo to to stwierdzenie ===============
Plemniki działają co prawda solo i zapłodnić komórkę jajową może jeden, ale potrzebują towarzystwa, i to bardzo licznego, by do niej dotrzeć.
Z niewyjaśnionych powodów w nieprzebranym tłumie wyścig do celu przebiega o wiele sprawniej niż wówczas, gdy plemników jest niewiele.
A zawsze myslalam ze to o jednego tylko chodzi..A tu podobno w tlumie latwiej hehehe
i to mnie utwoerdzilo w tym ze czym korzen starszy tym twardszy i lepszy heheheheh===========
Badania przeprowadzone kilkanaście lat temu w Japonii wykazały, że jakość plemników mężczyzn w wieku 37-53 lata jest zdecydowanie lepsza niż 20-latków -
nick nieaktualny
-
Malenq a dziękuję weekend szybko:) piątek sobota byłam na easy rider party:) zlot najróżniejszych motorów:) głównie harleje.
a wczoraj mieliśmy we wsi przegląd piosenki przedszkolnej i tańców:) a potem przedstawienie o królewnie śnieżce:) i na koniec koncert latających talerzow:P
tak że spędziliśmy dzień praktycznie w terenie:) hehe:
na koniec wypiłam 2,5 piwka i się ululałam:DMalenq lubi tę wiadomość