X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie dziwie ci sie ze masz dosc..
    Ale z drugej strony zdajesz sobie Asia sprawe ze poronienie moze meic zwiazek ze zlej jakosci nasieniem??I jesli zbadalibyscie teraz i okazalo sie cos nie tak to mozna juz sie podleczyc???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdaję sobie z tego sprawę ale zajmę się tym za kilka miesięcy potrzebujemy odskoczni w postaci normalności. Ludzie w większości zachodzą nie wiedząc nie wiedząc kiedy :-) sprubuję tej metody :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 12:48

Idia lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Zdaję sobie z tego sprawę ale zajmę się tym za kilka miesięcy potrzebujemy odskoczni w postaci normalności. Ludzie w większości zachodzą nie wiedząc nie wiedząc kiedy :-) sprubuję tej metody :-)
    Kurde tez bym tak chciala ale jakos nie wiem..Ale ja juz taki gatunek ze lubie wiedziec na czym stoje juz, zaraz , teraz =D

Podziwiam stoicyzm

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzisiaj pół swojej szafy (głównie bluzki, bluzeczki) musiałam spakować w worki próżniowe i pewnie długiiii czas minie zanim je włożę....
    wszystkie w biuście za małe....:D:D:D:D
    już z rozmiaru 6/8 wskoczyłam na 10/12 :( a bimbołki nadal rosną....

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj mow sobie ze wszystko dla bombelka..
    Potem sie bedziesz martwic rozmiarowka...Ja w ciazy bylam jak son o 28kg przytylam..Poltora roku zajelo mi zwalanie tego..I nawet zbytnio sie nie przykladalam wtedy...
    Nio i jeszcze jedno..Na starosc i tak wszystkie bedziemy brzydkie a dzieciaczek bedzie Takze pakuj bez zalu....Jak maluch wycycoli cie to jeszcze zmienisz stroj z kilka rrazy =D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeee tak ja bez żalu....
    ale takie fajne bluzeczki sobie pokupowałam zimą hehehehe....a teraz zostałam z listą zakupów hahaha....
    tylko tak ciężko przestawić myślenie...wiesz...to nie jest prosta sprawa, że cały czas pamiętam, że to dla dzidzi....
    skłamałabym gdybym twierdziła, że nie przejmuję się rozmiarówką....bo ja bardzo, bardzo, bardzo BRZYDKO tyję...robię się jak tubaaaaaaaa......tyję w cycyku, brzuchu, biodrach, udach....wiesz taki jeden wielki kloc....
    jak ważyłam 50kg i ćwiczyłam to tylko w tamtym momencie miałam talię odznaczoną, jakoś tak wszystko wyglądało...
    teraz brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
    i mi straszne pajączki się robią na całym ciele - fuj.......
    wiem, że jak wezmę w ramiona maleństwo, to nic ważniejszego nie będzie...
    ale teraz to jest trauma i tyle ;)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty a pocieszyc cie??poczekaj jesio 6miesiecy zobaczysz jaki bedziezz wtedy klocek =D hhiihhiih
    Nie dobijam tylko powoli sie oswoisz z tym ze i rozstepy sie moga pojawic i cellulicik tam i owdzie...Tak to jzu jest..No i piczka juz nie bedzie po porodzie taka sama =D
    Zmienisz sie juz na zawsze..Takze warto sobie mowic ze otwiera sie nowy etap w zyciu... 8)

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proste że tak Malenq:)
    ja po porodzie 7 miesięcy poszłam na siłownię i zbiłam wagę jeszcze o 7 kilo niż przed ciążą;) super sie czuję:)

Malenq lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    .
    skłamałabym gdybym twierdziła, że nie przejmuję się rozmiarówką....bo ja bardzo, bardzo, bardzo BRZYDKO tyję...robię się jak tubaaaaaaaa......tyję w cycyku, brzuchu, biodrach, udach....wiesz taki jeden wielki kloc....
    Toc tyjesz wtedy jak prawdziwa pcowiczka.... Kzda z nas zwl w brzuniu lapie oponke

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) nie myślcie, że ja sobie tak tylko się żalę....
    bo manię na patrzenie powiększającego się brzucha też mam:) i napatrzeć się czasami nie mogę heheheh:) w pozytywnym znaczeniu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 13:23

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno po porodzie:) jeśli oczywiście nie dopaddnie Cię baby blues:) poczujesz się pewniejsza siebie:) może nie od razu ale z czasem:)
    ja też jestem taki kloc:) jak jestem szczupla(a byłam przez 3 lata po porodzie) to jest okej, ale jak przybiorę jak teraz po hormonach, warzę 67kg. to właśnie jak klocek wyglądam:P choć ja jestem grubokoścista i ubita więc mówią że wagi na mnie nie widac;)

Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Malenq tylko nie marudź za dużo bo Kapturnica zrobi i z Tobą porzadek hehehe;) żarcik:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a odkąd piję tą macę to przysięgam że czuje się o wiele lepiej, niby to tydzień ale jakby mniejszą sklerozę mam!!! i czuję się bardziej energiczna:D

dziś mam wizytę u gienka:D jeju jak sie boje;)
    ma prywatny gabinet, w końcu bo kolejki 4 miesięczne mnie nie urządzały
    w czwartek zapisałam się na stronie znany lekarz na 17,30:)
    dziś mi przychodzi sms z przypomnieniem, no kurka tak to ja mogę żyć!!! ciekawe ile za wizytę sobie policzy, ale jedno wiem że warto do niego iść....

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robuś to 3mam kciuki za dobre wieści;)
    nie zamierzam popłynąć....wiem, że nie mogę sobie pozwolić, na bycie duużym klocem bo mi wtedy automatycznie zdrowie mi się psuje, a szczególnie jelita i trzustka...więc spoko...ja już mam plan naprawczy, na czas "PO"....:)

aż musiałam zerknąć na opis działania macy:
    "Co ważne Maca nie wpływa na zmianę poziomu hormonów w krwiobiegu. Jej działanie sprowadza się do dostarczenia niezbędnych składników odżywczych, będących swoistym „paliwem” napędzającym system endokrynny, umożliwiając produkcję hormonów w ilościach zaspokajających indywidualne potrzeby organizmu."

i czujesz się lepiej:)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz tego nie czytałam:)
    wiesz że ja macę tylko pod męża kupiłam:) sama podpijam właśnie dla zdrowia:)
    Mała będzie dobrze po ciąży zobaczysz:) trochę samozaparcia i będzie super:)

Malenq lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Kasia wezz wyniki malza..Super ze masz dzis wizyte opracujecie plan dzialania =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry Kobitki:)co tam jak tam u Was ?U mnie remontu ciąg dalszy,ale koniec juz widac nom a poza tym w srode mam kolejna wizyte u gina trzymajcie kciuki:)

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsiek już mam spakowane wyniki:D i liczę na jakiś plan po wizycie:D jeju ale wiecie co?? już sie tak tym wszystkim nie emocjonuję:) tymi wizytami itp:P dla mnie wystarczyło to że jest postęp. teraz trzeba się podrasować

Malenq lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby nie patrzyl
    prawda jest taka ze decydujac sie na ciaze przyjmujemy ja z dobrem calego inwentarza zarowno dziecko jak i konsekwencje kilogramow, sflaczenia cycuszkow--niestety nie czarujmy sie nigdy juz po karmieniu nie bede takie jak przed nim..No chyba ze sie ma miseczke A i skoczy na male C to wtedy ok moze =D

A na marginesie pierwszy raz w zyciu salilam nalesiora=przez neta =D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia trzymamy:)

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 837 838 839 840 841 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ