Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:KAsiek już mam spakowane wyniki:D i liczę na jakiś plan po wizycie:D jeju ale wiecie co?? już sie tak tym wszystkim nie emocjonuję tymi wizytami itp:P dla mnie wystarczyło to że jest postęp. teraz trzeba się podrasować
Nie dziwie ci sie ,ze sie emocjonujesz..W koncu jak jest armia to wiedz , ze cos sie dzieje -
zagubiona no nowy w sensie że byłam u niego dopiero 5 razy:) i teraz jest jeden z konkretniejszych razów:)
mam dwie koleżanki które wyprowadził z sytuacji beznadziejnych w których mój poprzedni gin nie widział nic złego.
Kindzior to śpij i wypoczywaj:) ja nie mialam senności w ciąży:)
jeju jak dziś pamiętam jak robiłam test ciążowy i wiedząc podświadomie ze jestem w ciąży zaczęłam panikować że sobie nie poradzę i pierwsze co to poszłam powiedzieć mojemu tacie:)kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie ogarniesz hehehe....popłyń, nie stawiaj się....chyba że uwielbiasz jogę, muzykę relaksacyjną heheh....mnie po takiej muzyce nerwy wzrastają
Kasiek pyszności....nio ja też szpinak w ogródku mam, ale jakoś nie spieszy mi się z jego wyrwaniem hehehe...ale już czas coś z nim zrobić