Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co czytam se na lajcie forum 35plus..I wydawaloby sie ze u nas czasem gorraco..Ale powiem wam laski , ze nas watek to normalnie po chrzescijansku sama dobroc ,tam to dopiero hormony buzuja..Ja z moim temperamentem , zlosliwosci i ironia przy nich jestem Pan Pikus.......Te to jak sie kloca to az iskry leca..Nie licze chvjow jakie padaja przy okazji
-
zagubiona_82 wrote:o nie...posikałam się
nie mogę, ja chyba będę omijać twoje posty elfik, albo pożyczę od młodej pampersa bo inaczej nie da rady dotrzeć do końca posta z poważną miną
niestety też jestem mięsożerna
Albo sie na robaczki przerzuccie -to podobno pokarm przyszlosci..Szarancza ma duzo balka a tania w hodowliMalenq lubi tę wiadomość
-
Laski... w ZUSie się okazało, że zasiłek w dwóch przelewach już poszedł... tylko że ja żadnej kasy nie dostałam. Okazało się, że szefowa wpisała na druku do ZUSu nr konta z kosmosu... A ostatnia kasa 15 czerwca poszła niby przelewem. Ja się chyba zastrzelę...
-
Milcia wrote:Laski... w ZUSie się okazało, że zasiłek w dwóch przelewach już poszedł... tylko że ja żadnej kasy nie dostałam. Okazało się, że szefowa wpisała na druku do ZUSu nr konta z kosmosu... A ostatnia kasa 15 czerwca poszła niby przelewem. Ja się chyba zastrzelę...
-
zagubiona_82 wrote:szarańcza, bleeee kiedyś były takie programy min.sprawnościowe a też że kto pierwszy zjadł robaki to wygrywał i o zgrozo żarli!!! to mi się cofało na sam widok i powiem krótko za żadne skarby nawet jak by mi proponowali wille jachty i podróż dookoła świata nie wezmę do buzi nic co się rusza i ma kończyny
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Ja już nie wiem, co myśleć. Ale jak tu kurde żyć, a rachunki trzeba płacić. Najpierw zwlekała, żeby zanieść to do ZUSu, a teraz jeszcze taki numer.
Bo to hamstwo i nie sadze ze przypadek..Specjalnie szara krowa to zrobila,,,
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie nakrecajcie milci, najpierw trzeba wyjaśnić. Naprawdę SA ludzie antytalencia do papierów, a zakładanie złych intencji to choroba tego cholernego kraju...
Oceniaj innych najpierw po sobie..
Co, ciężarnej byś kasy nie dala? Ja nawet jakbym nie znosiła, by mi do głowy nie przyszło...
Zamiast wszczynać III wojnę światowa trzeba wyjasnic.. I oczywiście wyzic niezadowolenie, bo k.. Bez kasy żyć, ale nie zakładać od razu, ze każdy chce ci dowalic..
Wiem, ze metoda kap się sprawdza, bo ludzie się boja i więcej nie zrobią błędu, ale kto chce żyć w takim społeczeństwie, gdzie każdy ma kazdego za gnide, chama i prostaka?zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Byc moze kochanie ale juz tu Milcia pisala jak zostala przez nia milo potraktowana jak dowiedziala sie , ze jest w ciazy
Takze nie zakladam tu raczej antytalencia
Raczej suczyslawy ktora w jakis sposob chvciala sie zemscic..Bo skoro kasa wrocila do niej to nawet nie raczyla ja za te 2miesiace poinformowac..A nie sadze zekase przegapila..PIPSKO a nie beztalencie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 21:02