Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia to na konto ZUSu kasa wróciła, bo przelali na wskazany, ale zamknięty rachunek. ZUS nie poinformował pracodawcy, że takiego nr konta nie ma. Dziewczyny nie ma co już tego komentować, bo stało się i musze to przeczekać. Ale przestroga dla innych, że trzeba trzymać pieczę nad wszystkim.
-
Milcia wrote:Kasia to na konto ZUSu kasa wróciła, bo przelali na wskazany, ale zamknięty rachunek. ZUS nie poinformował pracodawcy, że takiego nr konta nie ma. Dziewczyny nie ma co już tego komentować, bo stało się i musze to przeczekać. Ale przestroga dla innych, że trzeba trzymać pieczę nad wszystkim.
HMMM myslalam , ze skoro bledne dane sa podane to ZUS chyba raczej informuje pracodawce o tym , ze dany numer konta nie dziala...Urzad skarbowy jak zmienilismy numer konta a zapomnialam o tym poinformowac to jak im kase wrocilo to dzownili do mnie jako osoby zainteresowanej , ze dany numer konta nie istnieje i prosza o podejscie i zweryfikowanie go.Czyli da sie jak ktos wykaze troche dobrej woli.....Tylko zastanawia mnie czemu ZUS pracodawcy nie informuje...No najwaznijsze to zeby szybko podala poprawny numer konta..Bo tak jak Ewka napisala jak zyc bez kasy?? -
Zapowiada się fajowy dzień
, słonko świeci ja mam 100% energji więcej niż wczoraj, pranie już się robi ja kawkę piję dziś mam w planach zrobić więcej. Kasia jak tam według planu rozpocvzynasz nowy cykl
?
-
Joł joł lasunie
Aska oddej kawalek slonca..U mnie kolejny dzien naprdala wiadrami z nieba
Mozna zglupiec
Cos sie moja malpunia wstydzi bo tylko mi wysyla gluche telefony jak widze...
Temp dzis specjalnie zmierzylam i specjalnie w mojej maszynce milosci36,5znaczy , ze niedlugo kumpela przyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 08:10
-
To zaczniecie razem będzie się wzorować pewnie na twoich testach
. Bo jajka też pewnie będą wam równo rosły i pękały pełna synchronizacja
-
helooou:D
noooo laseczki nie mylicie sięczekam na ciotunię, ale ta daję głowę dziś już sie rozkręci bo plamienia mam już dość pokaźne, ale to jeszcze nie krwawienie. chciałam zaznaczyć lekkie krwawienie ale mi już nowy cykl zaczynało.
po wczorajszym doktorku super. strasznie się zdziwił, że wyniki sie aż tyle poprawiły, mówił że poprawa jakości to tylko kwestia czasu, choć jak wiadomo wyniki mogą się zmienić w różną stronę. do żadnego androloga nie kazał mi iść, dostałam próbki profertilu tego drogiego ( bede mojemu dawać jak bedzie na służby jeżdził a w domu normalne tabletki:) nie ma nic innego w tym profertilu niż to co mu juz daje, no może prócz koenzymu Q10:) więc nie będę kupować tego suplementu tylko zostaje przy Tym co mam:)
MILCIA kurde ale sytuacja z tym ZUSEM....wrrrrr, ale ja mam podobne podejście jak TY-trzeba przeczekać aż się sprawa wyjaśni i dojdzie do końca, pocieszenie takie że dostaniesz więcej kasy na raz;)
Asia chyba nie bedzie tak równo z Kaśką bo mi szybciej jajka rosnąkapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Kacha supper!!A co z Toba??Kazal Ci sie starac naturlanie czy cos wzmocnic dzialanie??
Wczoraj znalazlam jakis artykul-chplera teraz nie znajde ,gdzie pisze ze clo warto wdrozyc ko0bietom starszym-czytaj takim jak ja by jajka byly bardziej zdrowe i pelnowartosciowe..Bo po 35r zycia pojawiaja sie juz zbuki
Wiec chyba to clo jednak mi wskazane bedzie... -
kontorola nasienia:)
mi nic nie kazał puki co brać, w sumie powiedziałam mu że przychodzę głównie z wynikami męża i o nim chcę rozmawiać bo ja jako takich problemów nie mam. ale myślę że wlasnie jak przyjdę za trzy miesiące to już się zbadam niech ma mnie pod kontrolą -
kapturnica wrote:Ja tam bym chciala zaczac z Kaska cykl rowno i juz go nie konczyc az w lipcu
Ok Ok ziemia do marsa schodze na ziemie
w końcu się czuję że zaczynam się zblizać do mojego celu:) już jest bardziej na wyciągnięcie ręki niż przez ostatnie 3 miesiące:)kapturnica lubi tę wiadomość