Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
no u mnie się właśnie rozkręciła. lecą skrzepy krwi ze mnie....buuuu więc wpisałam lekkie krwawienie i zaczęłam nowy cykl....pewnie do wieczora krwawienie zdobędzie na intensywności....
hehe Kasiek no to będziemy jechać na tym samym wózku, dziś zaczynamy Srokę pić
o Magdaleno jak żem mogła zapomnieć, ale przypomniałam sobie serio że pisałaś kiedyś
hehe no kaśki są tylko dwie:P tak?? czy znów się mylę> -
Robotka1 wrote:no u mnie się właśnie rozkręciła. lecą skrzepy krwi ze mnie....buuuu więc wpisałam lekkie krwawienie i zaczęłam nowy cykl....pewnie do wieczora krwawienie zdobędzie na intensywności....
hehe Kasiek no to będziemy jechać na tym samym wózku, dziś zaczynamy Srokę pić
No tak mysle ze sie moze rozkreci i u mnie popoludniu bo zaczynam czuc ze wewnatrz cos sie dzieje ..Taaaa myslisz ze ziolka daja cos wiecej niz pozytywne nastawienie po nich?heheheh -
No nic zbieram sie ..trza sie ubrac i podjechac na poczte.A sie mi tak szczerze mowiac juz nic nie chce..Zrobilam porzadkiw 2piwnicach i zostala mi najbardziej zawalona..Oczywiscie malzowa bo ma tam swoj sprzet roboczy i sie wogole zastanawiam jak on w tym bajzlu cokolwiek znajduje...Ehhh facety
-
Dziękuję dziewczyny w sumie to dzień jak codzień
już się z 3 z przodu oswoiłam
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Też lecę do miasta jakiś obiad wymyślę i renament w szafkach mnie czeka przyszły wieszaki zamówiłam na allegro 50 sztuk bo już się wściekam na to prasowanie teraz sobie powieszę wszystko
-
Robotka1 wrote:zioła działają na wzrost pęcherzyków:) założę się że gdybym odłożyła i zioła i donga to owu albo było by później albo wcale:)
a ja jem ryż zkurczakiem w sosie słodko kwaśnym:D
A ja sadze , ze to Kasia nie pomoc donga czy ziolek ale raczej bromka na prolaktyneNo ale ja to z tych co raczej w medycyne wierze niz w ziola heheheheh
Co nie oznacza , ze one nie dzialaja ale napewno nie tak jak lekarstwa... -
no i sobie poszły wszystkie:)
ja właśnie zrobiłam zakup w rossmanie:) kupołam sobie krem nivea z koenzymem Q10 i dostałam z tej samej seri gratis krem pod oczy;)
krwawienie jak mówiłam przybiera na sile.
a tak to w porządku.
potem wstąpię do lidla na małe zakupy więc zleci:)
-
Robotka1 wrote:no i sobie poszły wszystkie:)
ja właśnie zrobiłam zakup w rossmanie:) kupołam sobie krem nivea z koenzymem Q10 i dostałam z tej samej seri gratis krem pod oczy;)
krwawienie jak mówiłam przybiera na sile.
a tak to w porządku.
potem wstąpię do lidla na małe zakupy więc zleci:)
To ty pracujesz czy sie szlajasz?????