Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokladnie jak Milcia pisze rybki trzeba jesc!!!A ciezarne laski nie powinno sie jesc ryb wedzonych na zimno i sushi ze wzgl na rozne rodzaje larw i lambrie i wicienie , ktore sa grozne..A grzyby w ciazy zeby nie jesc??Zwlaszcza biedne pieczarki???Pierwsze slysze...
-
Teraz jedz na co masz ochote..Bo jak babelek bedzie juz na swiecie i bedziesz karmic to moze sie okazac ze dlugi czas na bulce z maslem trza bedzie ejchac ze wzgl na kolki i wzdecia..Oczywiscie nie zycze nikomu..Ale karmiac to wtedy trza sie pilnowac z jedzeniem
-
Milcia wrote:No właśnie ja już się tego boję, bo uwielbiam pikantne rzeczy, a wiem, że będę musiała się powstrzymać.
Takze teraz wciskaj do woli zeby c bokiem wychodzilo...
Ja tak mialam przez 9miesiecy..Tyle karmilam mlodego , pewnie moglam to robic znacznie dluzej i zaluje ,ze przestalam Ale balam sie kolejnej ciazy i nie molam sie doczekac antykow... -
nick nieaktualnyAsiu 100 lat:)
Dzień dobry:)
Dzień wczorajszy zakupowy przed wyjazdem - zaliczam do udanego:)
nawet załapałam się na występ kabaretu "Łowcy kropka b." - dawno tak się nie uśmiałam:)
Jednak wróciłam ledwo żywa....okropne coś mi wyskoczyło na ustach, oczy łzawią, głowa boli, oj boli - czyli przeziębienie całą parą...
czosnek, miód, i cebula poszły w ruch...
Miłego dzionka:) -
Mała, a ty spać nie możesz?
Kuruj się kochana, USG, wyjazd a ty za słonika trąbalskiego.
Jaobejrzalam ich występ wczoraj, "może i Conchita, a wurst jest"
Asia, 200 lat, przebije poprzedniczki.
Trzydzieści... Parę to najlepszy wiek!
Jeszcze człowiek świeży, a mądrzejszy i zna swoja wartość
Tak szczeniary przed trzydziestką, nie zazdroscie, i wy się doczekacieMalenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kuva nie wypiłam ziółek wczoraj-zapomniałam:P
dziewczyny w ciąży i nie jedzcie wątróbki w ciąży, podobno nie wskazana ze względu na dużą zawartość witaminy A.
Asiek ja też wstałam i tak mi się chciało dalej spać że ho ho:)
Kap jak tam @?kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haj laski wy moje
Ja se dzis pospalam.Tylko przebudka bnyla na termometr i hormony.
No Kasiek u mnie cos ta malpa w uja leci..Dalej mam jedynie plamienia..Nie bede ich na razie podciagac na sile pod okres bo jaki sens heheh
Moze rzeczywiscie stwierdzila , ze przyjdzie deczko pozneij cobym monita miala przed pregnylem -
Tak patrzam na ulotke i chyba mam jesio czas heheh pisze tam , ze
W ciągu kilku dni od przyjęcia ostatniej tabletki z blistra wystąpi krwawienie z odstawienia
wyglądające jak miesiączka. Krwawienie to może się nie zakończyć przed rozpoczęciem następnego opakowania tabletek.
Łącząc opakowania lub dobierając pigułki, możesz spodziewać się, że najbliższe krwawienie pojawi się nieco później niż zazwyczaj lub że będzie bardziej skąpe – to nic złego i nie świadczy o nieprawidłowym działaniu pigułek. Tak po prostu może reagować organizm na większą liczbę zażytych kolejno pigułek.
Ja ostatnia wzielam w piatek , wiec dzis 5ty dzien
Jak nie przyszla wczoraj to niech juz przyjdzie jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 08:48
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziu przepraszam, ale są pewne potrawy do których mnie nie namówisz, i żeby mi nawet w złocie płacili, to NIE dziękuję....
wierzę, że pyszna;) ale mój żołądek współgra z mózgiem, a mój mózg nie zgodzi się na: wątróbkę, flaki, tatar, bób itp.już się z tym pogodziłam:)
-
Robotka1 wrote:Kasia no plamienia to nie okres więc masz rację nie ma co na siłę podciągać
a Ty jak wolisz? mieć wcześniej czy później tą @??
Zagubiona nie wiem jak MalenQ ale ja chętnie bym tej wątróbki po Twojemu spróbowała:DWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 08:51