X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Madziu przepraszam, ale są pewne potrawy do których mnie nie namówisz, i żeby mi nawet w złocie płacili, to NIE dziękuję....;)
    wierzę, że pyszna;) ale mój żołądek współgra z mózgiem, a mój mózg nie zgodzi się na: wątróbkę, flaki, tatar, bób itp. ;) już się z tym pogodziłam:)

Tak ejst watrobce mowimy stanowcze nie ;D Chociaz akurat flaczki robione moimi lapkami to ja bardo lubie ;D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee flaków to nie cierpię, jak byłam mała to je lubiłam a teraz nie mogę na to patrzeć. tak samo jak na mleko prosto od krowy, kiedyś bez kitu mogłam pić prosto z cycka a teraz??? nie mogę patrzeć:)
    no ja też ogólnie za podrobami nie przepadam, ale mój P. lubi "na masę" to mu czasem zrobię:)
    Kasiek to czekamy na Twoją @:)
    kurcze powiem wam że odkąd wiem że się pojawiły plemniki korci mnie monitoring;)

Malenq, Elfik lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:01

Elfik lubi tę wiadomość

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:02

Malenq, Elfik, Robotka1 lubią tę wiadomość

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    eee flaków to nie cierpię, jak byłam mała to je lubiłam a teraz nie mogę na to patrzeć. tak samo jak na mleko prosto od krowy, kiedyś bez kitu mogłam pić prosto z cycka a teraz??? nie mogę patrzeć:)
    no ja też ogólnie za podrobami nie przepadam, ale mój P. lubi "na masę" to mu czasem zrobię:)
    Kasiek to czekamy na Twoją @:)
    kurcze powiem wam że odkąd wiem że się pojawiły plemniki korci mnie monitoring;)
    Heheheh wcale ci sie nei dziwie..Ty Kaska a na poczatek bys se nie polukalam na nfz jakiego gina z usg???Wisz oszczednosc naprawde duza ;) No i sprawdzila bys sobie dokladnie te wlasne ovulejszyn...Bos pisala ze w sumie monita mialas jedynie te 2cykle na clo??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 09:01

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja lubie cos z podrobow..Zołądki w sosie i serca drobiowe ;D
    Ale jem kiedy sama zrobie :)
    A najlepsze..Jadlyscie kiedy mozdzek wp z cebulka i borowikami??????Mrrr laski moze wam sie wyda obrzydliwe ale w smaku to jest kutfaaa delicje :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap....ja nie mogę nawet takich rzeczy wziąć do ręki, ugotować, a co dopiero zjeść....na podroby mój małż do mojej mamy jeździ:)

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bos ty w gebie delikutasna ..Jakby powiedziala s.p moja babacia
    W dupie rupie!!Bos ty glodna nigdy nie byla !! ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do przedszkola moja mama była wzywana średnio raz w tygodniu, że Madzia kotlety w chusteczki zawija i do kieszonki fartuszka wkłada, lub że pod ziemniaki "chowa" ...albo do śmietnika mięsko wyrzuca, i wyje z całych sił, jak się ją zmusza do jedzenia mięsa i jego wytworów......ale zaraz po tym pochwała, że dokładki z sera białego bierze, kaszę mannę uwielbia, zupę mleczną i przed pomidorkami nie ucieka:)

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He hehehe skad ja to znam ? ;D Ja wrzucalam za kaloryfer w przedszkolu heheh
    Dlatego u mnie mlody nigdy nie byl zmuszany do jedzenia wszystkiego I nawet specjalnie gadke mialam i z dyrektorka i wychowawczynia bo na poczatku go zmuszaly i byl placz..A jak przestaly to nagle polubil wsio..Zawsze na odwyrtke ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe anio właśnie...zawsze na odwrót...;)
    ale z tym mięsem to mi do dziś zostało....zjeść zjem, ale jak mam wybór to nie zjem...wezmę coś wege;)

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak z mlodym mialam potyrafil 3tyg dzien w dzien na kolacje ejsc-kanapki z serem zoltym lbo 2tyg na obiad kotlety mielone..A pozniej nawet nie popatrzyl...Mysle , ze mozna zachecac ale nigdy zmuszac do ejdzenia dzieciaka bo prawda taka , ze jedzenie ma nam sie kojarzyc z przyjemnoscia a nie przykrym obowiazkiem :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/wykres,9292b85382f1812f55e9d868e3605f0d.html
    Piekny wykresik :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    https://ovufriend.pl/wykres,9292b85382f1812f55e9d868e3605f0d.html
    Piekny wykresik :)

Nioooooooooooooo z książkowym zagnieżdżeniem;)

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Nioooooooooooooo z książkowym zagnieżdżeniem;)
    Dokladnie
    :)

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tym wykresem powyżej, to patrzcie w komentarzach - laska wkleiła swój ciążowy, po takim spadku tempki, to każdy znawca wykresów dałby jej minusa...
    a tu ciąża

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal, ja ci zazdroszcze, ja bym chciała mieć odraze do mięsa, ze względów ideologicznych, ale z kolei moj organizm tylko mięcha się domaga...

co ja bym dała za melodię do warzyw
    ja mam chyba eskimoskie korzenie, pomyslcie, oni mają tak przystosowany organizm, ze żadnych warzyw nie jedza,bo i skąd, a zdrowi są, dopóki ich oczywiście jakiś białas nie odwiedzi...

Człowiek też zwierzę, trochę mu to zajmuje, ale się przystosuje, jak każdy żywy organizm, np, aborygeni się nie pocą, wiedziałyście?

hihihi, jak tak dalej pójdzie, to rzeczywiście natura odpowie na potrzeby ludzkości i kobiety naturalnie zaczną mieć chłopięce biodra, wklęsłe brzuchy i dwie piłki na wysokści mostka.. a i każda będzie miała wary jak dwa slimaki, golą zoskę i 175 cm wzrostu..
    a i iloraz inteligencji jamnika, to wystarczy do polowania na przeceny butów i ciuchów, a faceci najbardziej takie lubią, bo łatwo zaimponować i zbajerować debilkę, hehehe :)))))))

kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam pania ale ja mam 175cm i goła zoske.... =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ciotki kurde zastanowiłyście mnie z tym podglądem jajców.
    Kasiek ja się monitorowałam 5 miesięcy;) dwa na clo:) wcześniejsze to wyszło pco a potem bez jajka no i potem clo.
    a na nfz...kurde u mnie nie ma fajnego gina;/ no zastanowię się:) może w mieście obok rozglądnę się:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na chvj ci fajnego ...Ma miec usg dopochwowe w gabinecie i tyle ihiihhihi
    A na powaznie...Nie musi byc mily to olejesz bo za free

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 846 847 848 849 850 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ