X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia też czasem myślę że Maja to dla mnie cały świat....ale szybko pojawia się ta pustka że chcę więcej dzieci:)

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cos ty??
    Ja przyszlam , ze sie staram i chce zobaczyc co sie tam dzieje,..Czy mam wlasne owulejszyn bo wydaje mi sie ze nie mam////...Gdybys trafila na asztabsdkiego to sam by ci zaproponowal jak mi..
    Ale po co mowic po co sie zapisuje..Sie zapisuje i juz!!! A u gina powiedziec ze chcesz podejrzec czy masz owulke..Tylko szukaj takich co maja usg w gabinecie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kasia też czasem myślę że Maja to dla mnie cały świat....ale szybko pojawia się ta pustka że chcę więcej dzieci:)
    ciii Trza myslec pozytywnie..Tyle namk zostalo =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek a jak wyczaić kto ma usg w gabinecie???:P zapytać w rejestracji? powiedzieć że takiego szukam???

Kasiek mówię Ci i mój już też wie ze jak uda mu się zrobić dziecko to żeby się nie rozleniwiał bo za chwilę robi trzecie:D

zagubiona_82 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kasiek a jak wyczaić kto ma usg w gabinecie???:P zapytać w rejestracji? powiedzieć że takiego szukam???

Kasiek mówię Ci i mój już też wie ze jak uda mu się zrobić dziecko to żeby się nie rozleniwiał bo za chwilę robi trzecie:D

No jasne!! Ja sie zapytalam w przychodni jacy lekarze przyjmuja czy maja aparat usg..Nikt ci glowy nie urwie przeciez...
    No ja tam zadowole sie jednym ...I az jednym....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo już mi poddałaś myśl jak zagadać:) superowo:) będę się tego trzymała:)
    no KAsia nie dziwię Ci się:) zanim zdążyłabyś pomyśleć o trzecim to by Ci 40stka stukła:) ja jeszcze młoda więc mam nadzieję że do 40stki już będę mieć 3:D albo nawet 4:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam szczescie z tym z tarnowa w tej nowej przychodni bo w szpitalu na nfz co sa ginekolodzy nie maja zadnego usg tylko wysylaja na oddzial ginekologiczny na badanie..A tam to juz se pomysl jakie musza byc kolejki..A tu sruuu gadka szmatka z ginem i na lozeczko do badanka..I pare groszy zostaje w kieszeni

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nigdy nie chcialam wielu dzieci...Juz i tak sie dziwie ze cos mi sie odmienilo na drugie bo po mlodym mialam straszna awersacje do dzieci....
    Takze jedno chce..Na tym 35plus sa laski po 43lata co sie staraja i wiele o 1sze dziecko..Ale widzialam ze jedna urodzila dzieckoz zespolem downa mimo ze testy pappa wyszly dobrze....Kurde tylko amniopunkcja daje tak naprawde jakis podglad..bo babka miala i tetsy pappa ok i usg w normie..A maly chory...brrr

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łoł laski 35stopni w cieniu w poniedizalek w poludniowo-wschodniej czesci Polski czyli u nas Kasia =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha jak chcesz to ci clo zalatwie..Bo wg recept to ja mam tylko na ten cykl clo a na nast juz nie 8) to mi przepisze jak pojde do niego

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem kasiek:D dlatego kombinuję na poniedziałek wolne sobie wziąć:)
    juz dziś kierownikowi wspominałam;) oni pogody nie oglądają to nie wiedzą czemu:P
    a skąd masz info o aż 35 stopniach?:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    wiem kasiek:D dlatego kombinuję na poniedziałek wolne sobie wziąć:)
    juz dziś kierownikowi wspominałam;) oni pogody nie oglądają to nie wiedzą czemu:P
    a skąd masz info o aż 35 stopniach?:)
    bo wlasnie na tvn 24 mowili =D
    Ale ogolnie od soboty ma byc upale skwarek =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kufa Kasia załatwiaj:) bo ja podejżewam już nie dostanę clo tak łatwo....a na pewno nie przez kilka następnych miesięcy, w ogóle nie wiem jaką taktykę dobierze mój gin ale clo by mi się przydało.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i gitara:)
    odmówiłam robocze wesele więc caaały weekend mam dla siebie:D wstanę o 7 rano wymyję sobie okna i potem może nad wodę pojadę z młodą:D

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    kufa Kasia załatwiaj:) bo ja podejżewam już nie dostanę clo tak łatwo....a na pewno nie przez kilka następnych miesięcy, w ogóle nie wiem jaką taktykę dobierze mój gin ale clo by mi się przydało.
    To spoko..tylko musisz mi przypomniec przed pojsciem na wizyte....I nie ma problemu..Tylko ja ci musze wykupic i wyslac..Bo on zawsze wsio na jednej recepcie wypisuje a ja biere jesio metformine i dupka...Takze wiesz....nie am problemu
    Dla Ciebie wszystko... Toz jestes moja dusza pokrewna przeca 8)

Robotka1 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochaniutka:* mykam pa:D

Malenq lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bye!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ups, a ja cie chciałam Kap na clo naciągnać :(
    i ovitkę :(

eh, robotka , tosz nam staruszkom dowaliłaś...
    mnie potzreba coś ns ruch i przedłużenie żywotności...

Kap, ja nie chciałam nawet pierwszego, a teraz dziwne, ale chce drugą taką fajową laske :)
    Jak się rano obudziła, to pierwsze, mama poczytaj ksiązeczki, a ja musiałam do roboty pomykać, ale młoda nie zbiednieje..
    chyba i tak wyrabia połowe normy akcji cała polska czyta dzieciom.

robotka, jakbys zrobiła podstawowe badania, to pewnie bys była spokojniejsza
    a ja wpadłam też na to, ze się najpierw upewnię, ze mają aparat usg...
    jak się złamię na monit, bo chyba naprawdę odpuszczę latem :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dupa jezowa Ewka.
    .Nie wiedzialam , ze nie masz a Kasiek wiedzialam , ze nie chodzi do gina to jej zaproponowalam.....A co do ovitki..To kaze mu wypisac sobie pregnyl 2sztuki bo u mnie to taniej znacznie a ovitki po 140zl nie ebde juz kupowac...W sumie zaluje ze ta jedna wykupilam..kurfa za cenejednej ovitki mam 14pregnyli po 10 zeta..Jakas jawna masakra

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No podstawa usg po uj m i gin na nfz jak nie ma czym luknac w dupsko =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 852 853 854 855 856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ