Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
No cos ty??
Ja przyszlam , ze sie staram i chce zobaczyc co sie tam dzieje,..Czy mam wlasne owulejszyn bo wydaje mi sie ze nie mam////...Gdybys trafila na asztabsdkiego to sam by ci zaproponowal jak mi..
Ale po co mowic po co sie zapisuje..Sie zapisuje i juz!!! A u gina powiedziec ze chcesz podejrzec czy masz owulke..Tylko szukaj takich co maja usg w gabinecie -
Kasiek a jak wyczaić kto ma usg w gabinecie???
zapytać w rejestracji? powiedzieć że takiego szukam???
Kasiek mówię Ci i mój już też wie ze jak uda mu się zrobić dziecko to żeby się nie rozleniwiał bo za chwilę robi trzecie:Dzagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Kasiek a jak wyczaić kto ma usg w gabinecie???
zapytać w rejestracji? powiedzieć że takiego szukam???
Kasiek mówię Ci i mój już też wie ze jak uda mu się zrobić dziecko to żeby się nie rozleniwiał bo za chwilę robi trzecie:D
No jasne!! Ja sie zapytalam w przychodni jacy lekarze przyjmuja czy maja aparat usg..Nikt ci glowy nie urwie przeciez...
No ja tam zadowole sie jednym ...I az jednym.... -
ooo już mi poddałaś myśl jak zagadać
superowo:) będę się tego trzymała:)
no KAsia nie dziwię Ci sięzanim zdążyłabyś pomyśleć o trzecim to by Ci 40stka stukła:) ja jeszcze młoda więc mam nadzieję że do 40stki już będę mieć 3:D albo nawet 4:D
-
Ja mialam szczescie z tym z tarnowa w tej nowej przychodni bo w szpitalu na nfz co sa ginekolodzy nie maja zadnego usg tylko wysylaja na oddzial ginekologiczny na badanie..A tam to juz se pomysl jakie musza byc kolejki..A tu sruuu gadka szmatka z ginem i na lozeczko do badanka..I pare groszy zostaje w kieszeni
-
No ja nigdy nie chcialam wielu dzieci...Juz i tak sie dziwie ze cos mi sie odmienilo na drugie bo po mlodym mialam straszna awersacje do dzieci....
Takze jedno chce..Na tym 35plus sa laski po 43lata co sie staraja i wiele o 1sze dziecko..Ale widzialam ze jedna urodzila dzieckoz zespolem downa mimo ze testy pappa wyszly dobrze....Kurde tylko amniopunkcja daje tak naprawde jakis podglad..bo babka miala i tetsy pappa ok i usg w normie..A maly chory...brrr -
Robotka1 wrote:wiem kasiek:D dlatego kombinuję na poniedziałek wolne sobie wziąć
juz dziś kierownikowi wspominałam;) oni pogody nie oglądają to nie wiedzą czemu:P
a skąd masz info o aż 35 stopniach?
Ale ogolnie od soboty ma byc upale skwarek -
Robotka1 wrote:kufa Kasia załatwiaj:) bo ja podejżewam już nie dostanę clo tak łatwo....a na pewno nie przez kilka następnych miesięcy, w ogóle nie wiem jaką taktykę dobierze mój gin ale clo by mi się przydało.
Dla Ciebie wszystko... Toz jestes moja dusza pokrewna przecaRobotka1 lubi tę wiadomość
-
ups, a ja cie chciałam Kap na clo naciągnać
i ovitkę
eh, robotka , tosz nam staruszkom dowaliłaś...
mnie potzreba coś ns ruch i przedłużenie żywotności...
Kap, ja nie chciałam nawet pierwszego, a teraz dziwne, ale chce drugą taką fajową laske
Jak się rano obudziła, to pierwsze, mama poczytaj ksiązeczki, a ja musiałam do roboty pomykać, ale młoda nie zbiednieje..
chyba i tak wyrabia połowe normy akcji cała polska czyta dzieciom.
robotka, jakbys zrobiła podstawowe badania, to pewnie bys była spokojniejsza
a ja wpadłam też na to, ze się najpierw upewnię, ze mają aparat usg...
jak się złamię na monit, bo chyba naprawdę odpuszczę latem -
No to dupa jezowa Ewka.
.Nie wiedzialam , ze nie masz a Kasiek wiedzialam , ze nie chodzi do gina to jej zaproponowalam.....A co do ovitki..To kaze mu wypisac sobie pregnyl 2sztuki bo u mnie to taniej znacznie a ovitki po 140zl nie ebde juz kupowac...W sumie zaluje ze ta jedna wykupilam..kurfa za cenejednej ovitki mam 14pregnyli po 10 zeta..Jakas jawna masakra