Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:No Robotka, nie dobijaj starych staraczek, że fajnie jak ktoś się tylko 2 cykle stara, bo mnie tu chyba by linii zabrakło...
a co do kurowania małża, to już pisalam, ze jesteś moją boginią...
aha, a pamiętajcie, że cynku nie mozna łączyć z magnezem w jednej dawce...
chyba dziś wyciągam ten salfazin z szafy
robotka, dong od nastepnego cyklu..i maca -
Robotka1 wrote:Kaśka masz szanse takie same!!!! przecież prawa strona przejmuje funkcję lewej pamiętaj o tym.
Dlatego przypizdole se wczesniej w cyklu pregnyl podwojny..Moze cos ruszy...
Ey laski ale pagtzrcie..co osoba to inne problemasy ehhh -
Robotka1 wrote:Ewik to w razie pytań lub dobierania dawek wal śmiało:D na pobudzenie i ruch coś podpowiem:) ja teraz skupiam się na zwiększeniu ilości bo morfologi pewnie nie ruszę....
pamętacie Aga.Just??? ona miała 15% morfologi:) super no nie?
a czemu donga bierzesz od następnego cyklu a nie od tego co będzie???
no salfazin wyciągaj, ja mojemu cały czas daję
magnezu mojemu w ogóle nie daję -
Robotka1 wrote:ahh ohhh ale mi tu cukrujecie:P szkoda że w innej dziedzinie nie mogę być ekspertem:P np od zachodzenia w ciążę
Ty sobie uważaj bo jak Ci stary wypali z tej swojej armatki taką armią to się na podłodze znajdziesz:D
hahahah wyobrazilam sobie ze lezymyna lyzeczke i odrzut mam az sie na scianie rozpaprujeahahahahaahah
-
Robotka1 wrote:ahh ohhh ale mi tu cukrujecie:P szkoda że w innej dziedzinie nie mogę być ekspertem:P np od zachodzenia w ciążę
Ale Kacha taka prawda dzieki Tobie zrobilismy te badania w kwietniu..A tak???Dopiero teraz bysmy sie brrali za to i nerwy by byly nieziemskie -
:*:*:*:* no to się cieszę Kasia że troszeczkę to zawdzięczasz mnie:) tak to już masz od 3 miesięcy armię podrasowaną
a to Twój był się badać mniej więcej tak jak mój??? bo nawet nie pamiętam.
ja jeszcze w co się zaopatrzę to w colężeby w półeczce była na te wiecie lepsze dni:P
-
kurcze jak ja bym już chciała być w ciązy.....
a tak to zaczynam swoją drogę dpiero.....
pewnie potem po tych trzech miesiącach okaże się że ze mną znowu jest coś nie tak....
Kaśka wymyśl mi jakiś plan działania....może to clo w mniejszych dawkach???? kurdeeeeee.....
a Ty złota kuro znoś te jaja:D
ej czy my na prawdę jesteśmy tu tylko 3 bez ciązy???? nie licze tych co się prawie nie udzielają.....kapturnica lubi tę wiadomość
-
No 4ry z Asia..
Kacha moze nawet dla siebie bier se po pol clo???Masz i tak to co ci szkodzi??
Przede wszystkim poszukaj se kurfa gina na nfz zeby z raz sie podejrzec a co tam??
A ktora nie chce uslyszec tego magicznego slowa??Chociaz dzis jak wracalismy z miasta i z mlodym zesmy sie chichrali w aucie to przeszlo mi przez mysl , ze ja i tak juz mam swoje szczescie bo zostaalm matka i odchowalam dzieciaka najlepiej jak poptrafilamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 16:36
-
za wiele mi tego clo nie zostało więc po połówce może zacznę brać.
no i masz rację może w tym cyklu się juz wyrobię z tym monitoringiem na nfz tylko nawet nie wiem jak to powiedzieć/. że co? dzień dobry przyszłam sobie jaja podglądnąć? a on powie weź się pani puknij w głowę jak nie mam większych problemów.... pasowało by chyba od razu zaznaczyć po co chcę sie zapisać no nie?