Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
ło rany ale kombinacje:) ja bym chyba nie wierzyła takiemu cyklowi "na oko" po tygodniu od odstawienia;)
Kasiek no tyle tyle to kosztuje...ja płacę 60-80zł u siebie w zależności co mi robi....
moja siostra tez do niej chodzi i ma kolorowe gumeczki a ja ciągle w przeźroczystych....
może ona twierdzi że w tym wieku mi nie wypada nosić kolorowe?? wstyd mi się zapytać
ale te przeźroczyste są do dupy....jak zjem coś z carry albo paprykę to mam gumki żółte -
Robotka1 wrote:wpisz sobie w google sproszkowany korzeń maca to Ci wyskoczy:D
Ewik tym namieszaniem w cyklu się nie przejmuj zbytnio, tak na prawdę wszystko może namieszać więc szanse są male:)
ciotka, ja korzystam z wujka google, ale pomyślałam, że jak ty starego reanimowałaś tak udanie, to jak już ustaliłaś ile tego trzeba wąchać, to ja się będę tego trzymać...
co do namieszania, to u mnie chyba nigdy porządku nie bylo, moze przypadkiem się akurat dobrze zrobi... -
Chyba ordynatorek mial racje bo to znalazlam na ulotce clo
W przypadku regularnych miesiączek zaleca się rozpoczynanie leczenia w 5. dniu cyklu (lub w 3. dniu w razie wczesnej owulacji ( faza folikularna trwająca krócej niż 12 dni). W przypadku braku miesiączek leczenie można zacząć w dowolnym dniu.
-
no Ewik czyli u Ciebie na pewno zrobi dobrze ta maca:D do tego donga bierzesz i coś jeszcze???
w ogóle co łykasz???
ejjj no powiem Ci że czuję się zajebiście że sama doprowadziłam do porządku chłopinę. mogę śmiało rad udzielaćkapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:KAsia jak widzę te Twoje dwa serduszka w podpisie to aż mi cieplej na sercu:) dopiero dwa cykle za Tobą
ja to nie wiem teraz jak liczyć czy że teraz dopiero zaczynam starania???? hehe
No a jak??Jak nie bylo chlopakow???to skad mialy byc starania..No u mnie tylko 2 jak pomysle ze na pol roku tylko tyle to sajgonit normalnie -
Robotka1 wrote:dlatego zajdziesz w jednym z najbliższych cyklów:D
No ale co by nie mowic kazda proba daje nam nadzieje jakby nie patrzyl....Ja tam mowie ze szanse sa tylko oprocz tego trzeba miec jeszcze troche szczescia....
Kasia jakbys se wpisala w google ulotka clo to tam pisze ze stosuje sie to tez przy obnizonej ilosci plemnikow..Czytalas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 15:38
-
Elfik wrote:I widzisz..
dlatego trzeba młodego wysłać na medycynę ewentualnie dentystę..
i żadne pitu pitu, że niech robi to co go uszczęśliwi, jak będzie kasa i to szczęście łatwiej znaleźć
))))))))))))0 -
No Robotka, nie dobijaj starych staraczek, że fajnie jak ktoś się tylko 2 cykle stara, bo mnie tu chyba by linii zabrakło...
a co do kurowania małża, to już pisalam, ze jesteś moją boginią...
aha, a pamiętajcie, że cynku nie mozna łączyć z magnezem w jednej dawce...
chyba dziś wyciągam ten salfazin z szafy
robotka, dong od nastepnego cyklu..i maca
-
Robotka1 wrote:tak kochanie czytałam:) dlatego to wzięłam dla mojego P. przecież to głównie o niego chodzi.
Kasieńko proste nie proste-Ty się bardzo ładnie do tego przykładasz, nie znam drugiej takiej jak Ty
Zeby to przykladanie ejsio przynioslo jakies wyniki ehhh...Kurde laski jak mnie wkurza ze mam jedna tylko rurke..to jak pomysle ze normalna zdrowa para ma szanse 20-30% to ja przy jednym jajowodzie to nie chce myslec ile mam tej szansy buuu -
Ewik to w razie pytań lub dobierania dawek wal śmiało:D na pobudzenie i ruch coś podpowiem:) ja teraz skupiam się na zwiększeniu ilości bo morfologi pewnie nie ruszę....
pamętacie Aga.Just??? ona miała 15% morfologi:) super no nie?
a czemu donga bierzesz od następnego cyklu a nie od tego co będzie???
no salfazin wyciągaj, ja mojemu cały czas daję
magnezu mojemu w ogóle nie dajękapturnica lubi tę wiadomość