Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
to ja piłuję temat..
nie odpuszczę
siedem razy w jednej nocy?
chyba nie,
cos ty go wyrwała na planie niemieckiego filmu przyrodniczego???
))))))))))))
no ja mam dośc po pierwszym razie, jak było miło, to wystarczy, potem to tylko raczej nieprzyjemne jest...
albo ja taka delikutasna jestem zwłaszcza w niektórych miejscach... -
zagubiona_82 wrote:O rety...z takim tempem to chyba złoty strzał będzie
widzisz, to wychodzi 6 razy w miesiącu, dla niektórych to nie jest żaden wyczyn, dla nas tak
dobrze by było, ale cos gdzieś nie gra, takie mam wrażenie, ze nawet gdybyśmy to robili podwieszeni za nogi do sufitu jak nietoperze, to i tak d...
gdzieś te moje hormony nie grają ze soba, każdy solista((((((
-
Bry Kobitki:)ja juz po wizycie no i tak wszystko w porzadku:)Mam już 2,97cm rozwijam sie prawidłowo mam dwie raczki dwie nóżki serduszko mi bije jak szalone i nawet troszke pomachałem Mamusi na usg:)Nom a od mamusi tyle ze to 9tydz i 5 dni kolejna wizyta za 3 tyg wtedy bede miała badanie genetyczne aha...strasznie sie bałam usg piersi ale wyszło oki wszystko jest w jak najlepszym porzadku:)
Malenq, Baloninka, Milcia, Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:gratuluję
Ewaaaa no weź że te swoje hormony w ryzy....a może rzeczywiście się w tą macę zaopatrz:)
kopne cię w rzyć!!
ja już tą macę kupiłam, mam w domu i trzeci raz sie pytam niejakiej Robotki ile jej żreć...
bo na opakowaniu, ze do dwóch tabsów, ale może przy staraniach wyczaiłas że więcej.. -
nick nieaktualnymaca z ovuf, jedna forumowiczka: "ja bralam od 3dc, mozna od 1dc. Mozna brac caly cykl, albo tylko do owulacji, ja po owulce zmniejszylam dawke. I bralam z przerwami bo gdzies wyczytalam ze nie powinno sie brac codziennie.
Zaczelam od 3 tabletek dziennie 1500mg i na koniec 1 tb 500 mg.
Troche sie balam bo sa rozne opinie ze przesuwa owulke i knoci cykl, ale jak narazie nie namieszala " -
Elfik wrote:kopne cię w rzyć!!
ja już tą macę kupiłam, mam w domu i trzeci raz sie pytam niejakiej Robotki ile jej żreć...
bo na opakowaniu, ze do dwóch tabsów, ale może przy staraniach wyczaiłas że więcej..
wiesz my mamy tą w proszku to nie wiem jak ona się ma do tych w tabletkach:) ja powiem Ci tak, mój bierze dwie łyżeczki dziennie a ja jedną a zalecane są trzy. nie chcę przedobrzyć. ale nie słyszałam żeby to mieszało w cyklach własnie dobrze piszą jeśli o nie chodzi a że jedyny skutek uboczny to wzmożony poped:)
Kinia juhuuuu super wieści:) są łapki i nózie:) najważniejsze i serduszko:D -
hihi, Malenq mój ty szperaczu dziękuję
chociaz teraz mnie zastanowiłaś, ja zawsze myślalam, ze to na glowę bardziej działa, a tu, ze może namieszać w cyklu...
hmm..
i tak sobie wezmę maksymalną ilość
może nie będę ciężarna, ale jaka błyskotliwa)))))))
Malenq lubi tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:Bry Kobitki:)ja juz po wizycie no i tak wszystko w porzadku:)Mam już 2,97cm rozwijam sie prawidłowo mam dwie raczki dwie nóżki serduszko mi bije jak szalone i nawet troszke pomachałem Mamusi na usg:)Nom a od mamusi tyle ze to 9tydz i 5 dni kolejna wizyta za 3 tyg wtedy bede miała badanie genetyczne aha...strasznie sie bałam usg piersi ale wyszło oki wszystko jest w jak najlepszym porzadku:)
suwaczek, suwaczek, suwaczek)
Malenq lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:KAcha może za krótko mu przycięła te druciki na wizycie?? one muszą tyłem leciutko wystawać ale nie na tyle żeby mu przeszkadzały bo inaczej wypadają
Laski u mnie granayowe niebo i zastanawiam sie czy jaki armnagedon bedzie cy co...Nie znosze burz brrrr
Kacha zadzwonilam do ordynatorka i pytam co w przypadku jak nie dostane oresu w ciagukilku dni..Powiedzial ze mam zaczac cykl po tym tyg od odstawienia najpozniej Bo czasem sie wlasnie tak zdarza ze poziom hormonow nie spadnie za ten tydzien i nic zlego sie nie stanie..Widocznie sluzowka macicy jest uboga przez to tylko plamienia..Takze zobaczymy ale dzis se zrobie ciepluchna kapiel moze to cos wplynie na pojawienie sie @