Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
zagubiona_82 wrote:gratuluję
a musiałaś mieć usg piersi?
wiesz co na poprzedniej wizycie gin pytał czy wogole kiedykolwiek miałam robione a nie miałam wiec powiedział ze w tym wieku to juz najwyzsza pora zrobic pierwsze i był mocno zdziwiony ze majac trzy dychy na karku zaden gin mi tego wczesniej nie zrobił -
kiniaczek84 wrote:wiesz co na poprzedniej wizycie gin pytał czy wogole kiedykolwiek miałam robione a nie miałam wiec powiedział ze w tym wieku to juz najwyzsza pora zrobic pierwsze i był mocno zdziwiony ze majac trzy dychy na karku zaden gin mi tego wczesniej nie zrobił
O, to ciekawe co mówisz, pierwsze słyszę, co mnnie nie dziwi.
Ginowie grzebia tam gdzie słońce nie dochodzi, a piersi się brzydza...
Jak raz spytalam czy mógłby mi sprawdzić to się wykrecal i zapytal, ' a co, pani sama tego nie robi?"...
Ale warto spróbować -
Elfik wrote:A ja się wymoczylam w wannie, młoda została u babci to się kapalam sama, wlalam pachnący olejek i poczytalam książkę.. Eh, fajnie tak...
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Dzień dobry:)
u mnie pochmurno, wietrznie....gdzie słońce???się pytam???
Mala a ja sie pytam gdzier slonce z malopolski ucieklo??Pociesza mnie , ze przyszly tydzien ma juz byc baaardzo baaardzo cieply i wtedy bede narzekac , ze bedzie za goracoMalenq lubi tę wiadomość
-
Hejka a u mnie grzeje na całego
, zaraz pranie wstawię
.
Milcia co tam za doła masz?
Robię dziś barszcz ukraiński może macie jakieś nie zapisane patenty?
-
Ja też nie przepadam ale moja polowa tubi
Oczywiście poł kg szynki bo jak to bez mięska nie zjedzą buraki, marchew,seler,por,fasola szparagowa, ziemniaki,grzybków parę. -
Tak sobie myślę, że ci co nie potrafią gotować to przynajmniej są szczuplejsi
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Ja też nie przepadam ale moja polowa tubi
Oczywiście poł kg szynki bo jak to bez mięska nie zjedzą buraki, marchew,seler,por,fasola szparagowa, ziemniaki,grzybków parę.Ja nie lubie zadnych zup na wywarach z miesa..Jedynie wywar z warzywek
No i u mnie nie moze byc za gesta Czyli co czlek to inny smak....
Ale powiem Ci , ze jak jestesmy sami z mlodym to zupa wystarczy bo drugie zadne juz nie da rady wszamac...
A ja sie pochwale ze pachnie u mnie juz kompocikiem z czarnej porzeczuni..Mrrr uwielbiamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 08:13
Malenq lubi tę wiadomość
-
bryyyy
Ewcia no kurcze jak Ci bardzo potrzebne to clo w tym cyklu to ja Ci go odstąpię, bo wiesz....ja z tych co się podzielą jednym cukiereczkiem. a mi może kiedy indziej Kap receptunię załatwi....
Milcia hejjjj co to za humorek podły????
Kasiek fajnie że cykl się udało zacząć
Asiek oddawaj słońce!!! -
nick nieaktualny
-
Kacha Jak juz chcesz,,,z tym , ze wiesz nie gwarantuje , ze kolejnym razem cos zalatwie potem....
No zaczelo sie malo co ale sie pojawilo..To chyab przez to , zem wczoraj sie wysiedziala we wrzatku i zezarla 3polopiryny
Ale ewidentnie sluzowka nie ma z czego sie zluszczac to lecim na szczecin z tym koksem